![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bir Dell Inspiron 531, son 4 ay Onlar sürece güvenli modda bilgisayarı kullanmak mümkün olmayan pek çok sorunu var olan bir arkadaşım var. Bir memtest-86 üzerinde hiçbir bellek ile yanlış koştum. Gönderen Bu bilgisayar ne öğrenmek bir çift işlemcili ve bu bellek yuvaları 1 bir 3 olmalıdır anlamına gelecektir. Buna gibi kam formu Dell yuvaları 1 bir 2. Yaklaşık bir hafta önce de Dell 10. kez denir ve bu koç olduğunu söyledi. Ve çünkü Dell bu relpace de garanti altındaydı. Bu teknoloji bilgisayar geldi ama çalışıyordu güvenli modda sadece, Geri yuvaları 1 bir 2 ve tüm çalışma wouldn't PC RAM taşındı. Sonra bunun sorunu ve iki saat içinde dört saat sonra arkadaşım bu teknik adam aramak ve bulunan bu relpace olacağını anakartın bu Dell onlar için öyle değil, sorun anakart yerini olmadığını söyledi söyledi bunu program Vista'nın olduğunu. Arkadaşım bugün konuştum ve onlar bundan hiç açmak için bilgisayar can't get bulundu. Bu anakart (Dell ORY206 VEYA 0RY206 model numarasını sorunları var Doz herkes biliyor. Yoksa işlemci ile bir şey olabilir. Şu anda sadece başka bir sabitdisk için dosya taşımak için çalışır duruma getirmek gerekiyor. Sonra bir bilgisayar limon hukuku kullanarak görünür. Burada garanti 2011 kadar iyi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell açık bir düzeltmenin size vida çalışıyor. Eğer kesinlikle bir DIMMs bir ölüyor mobo işaret yapar taşınır çıkışı pooping The RAM yuvaları, ama önemli değildir. Bu işlemci ve yok eğer bu da değil memtest çalışır iyi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim tavsiyem olacak ... arka Dell ulaşmak ve Danışman konuşan ısrar ve başka bir onarım ısrar. Bu 2011 kadar, daha sonra her hakkı vardır warrantied's.
| |||
| |||
| Ve şimdi onlar tutun ve ardından sadece kapatmak arkadaşım koymak Dell agin aramaya çalıştım. Onlar o zaman onlar da 2013 kadar iyi uzatılmış garanti satın bilgisayar satın bulundu. Ancak Dell ve mobo bu garanti bulunmamaktadır düşünüyor görünüyor. Arkadaşım o zaman ABD ve Hindistan'da birine gose arama yardım için Dell arama öğrendim. |
|
| |||
| |||
| Caymak Arkadaşlarımla gittim ve mobo, model numarasına baktı ve bu ne bilgisayarda sistem dosyaları altında kadar geliyor farklıdır. Bu mobo üzerindeki numara M2N61 is AX. Arkadaşım söylemiştim burada ve iki ve telefon Dell bir yarım saat sonra yaptığı açıklamada ne onlar mobo yerini söyledi. Şimdi bu arkadaşım bir sabitdisk üzerindeki dosyaları kaybedecek bir mobo relpace olacak? |
|
| |||
| |||
| Bilmek Dell .. her şey mümkün. Eğer aynı model için mobo değiştirmek, onları <famous son kaybetmek gerekir words> |
|
| |||
| |||
| Eğer geri bilgisayar göndermek sana dosyaları ile dönen güvenmemenizi değildir. Olarak Phil de söyledi Sen, dışarı sürücü ve bunları göndermek zor alabilir, bu Dell ve olabilir birşey olduğunu! |
|
| |||
| |||
| Iyi ev için parçalar yerine birisini gönderiyor. Geri vadi için PC göndermek gerekmez. |
|
| |||
| |||
| tamam güzel. Bir Dell teknisyeni bir hikaye okumak bir ev tamir gittim ve bilgisayara kırdı. önce veya gelir önce o vadi herhangi bir zarardan sorumlu olduğundan emin olun başlar ve o önlem için anti statik bant takıyor. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler arkadaşım söyleyecektir. Ve nasıl Dell sürece o üzerinde Geçmiş araba edilmeyen olduğunu biliyorum. İki Büyük Puppys emin değilim cadı bir ben puppys veya ev sahibiyle karmaşa için alışkanlık olur. |
![]() |
|
| Bookmarks |