менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Dell Inspiron 531 погані ????? плати

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 січня 2009, 00:32
Член групи

Default Dell Inspiron 531 погані ????? плати

У мене є друг, який має Dell Inspiron 531, який має багато проблем за останні 4 місяці вони не змогли використати комп'ютер, якщо він перебуває в безпечному режимі. Я побіг MemTest-86 на ньому нічого поганого з пам'яттю. З того, що я можу знайти цей комп'ютер є подвійним процесором і це буде означати, оперативної пам'яті повинно бути в слоти 1 3. Не подобається Cam формі Dell в слоти 1 2. Близько тижня тому вони називали Dell на 10-й раз, і вони сказали, що баран. І тому, що він перебував під гарантії Dell буде relpace його. Коли Tech вийшли ПК був запущений, але тільки в безпечному режимі, він переїхав назад в RAM слотів 1 2 і ПК не буде працювати взагалі. Потім він сказав, що це материнська плата, яка була проблема і повернеться через дві години, щоб relpace четыре години потому мій друг називаємо це технічна хлопець і з'ясували, що Dell заявили, що вони не замінюючи плати за це не було проблемою, яку вона це програма Vista.
Я говорив сьогодні з моїм другом і виявив, що вони тепер не зможуть отримати комп'ютер по черзі на всіх.
Дози будь-якому знати, якщо ця плата має проблеми (Dell ORY206 АБО 0RY206 номер моделі.
Чи, може бути щось з процесором. Зараз мені потрібно лише отримати його Біг, щоб перемістити файли на інший жорсткий диск.
Тоді ми будемо дивитися на право використання комп'ютера лимона. Там хороша гарантія до 2011 року.
Old 26 січня 2009, 00:43
Донор групи

Dell явно намагається гвинта вас з виправити.

RAM слотів не повинно мати значення, але якщо це визначено поставлений, коли модулі DIMM переміщуються, що дійсно, вказує на вмираючих плат. Це не процесор, а якщо MemTest виконується нормально, це не що небудь.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 26 січня 2009, 06:47
Донор групи

Моя порада буде ... повернутися на Dell і наполягати на розмові з керівником і наполягають на інший ремонт. Якщо це warrantied до 2011 року, то ви маєте повне право.

Good Luck Тхо ..... як Dell є ям: (

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 січня 2009, 11:55
Член групи

Намагалися додзвонитися до Dell Агінського і тепер вони поклали мого друга на лінії, а потім просто покласти трубку. Вони виявили, що коли вони купували комп'ютер вони придбали також розширена гарантія, і це добре до 2013 року. Але здається, що Dell вважає, що плат не входить в цю гарантію.
Мій друг дізнався, що, коли ви називаєте Dell за допомогою в США виклику Gose кому-небудь в Індії.
Old 26 січня 2009, 16:43
Член групи

Спустився вниз до моїх друзів і подивився на номер моделі на Mobo і відрізняється, що підходить під системні файли на комп'ютері. Номер на Mobo є M2N61-AX. Сказав моєму другу, що тут було сказано, і після двох з половиною годин по телефону Dell заявили, що вони замінять плат.
Тепер, коли вони збираються relpace плат буде моїм другом втратити файли на жорсткому диску?
Old 26 січня 2009, 16:46
Донор групи

Знаючи, Dell .. все можливо.
Якщо вони змінять плат для тієї ж моделі, він не повинен втратити їх <famous останні words>
Old 27 січня 2009, 14:25
Член групи

Якщо ви посилаєте комп'ютер назад, я б не став розраховувати на ваші файли повертаються з ним.

Ви можете взяти жорсткий диск, і відправити його назад до них, як Філ сказав, хоча, це Dell і все може статися!
Old 27 січня 2009, 14:37
Член групи

Ну вони посилають кого-то в будинку для заміни деталей. Не потрібно відправити назад на комп'ютер Dell.
Old 27 січня 2009, 16:28
Член групи

OK добре. Я читав історію були Dell техніком пішов до будинку ремонту і зламали комп'ютер. перш ніж він прийде і, перш ніж він почне переконайтеся, що Dell є відповідальним за будь-який збиток, і що він носить антистатичний група тільки для обережності.
Old 27 січня 2009, 17:19
Член групи

Завдяки скаже мій друг. І знаєте, як вони Dell не буде минулого під'їзної шлях, якщо він не має його. Два великих Щенки НЕ впевнений, відьми якої я б звичай плутатися з Щенки або власник будинку.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.