![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є друг, який має Dell Inspiron 531, який має багато проблем за останні 4 місяці вони не змогли використати комп'ютер, якщо він перебуває в безпечному режимі. Я побіг MemTest-86 на ньому нічого поганого з пам'яттю. З того, що я можу знайти цей комп'ютер є подвійним процесором і це буде означати, оперативної пам'яті повинно бути в слоти 1 3. Не подобається Cam формі Dell в слоти 1 2. Близько тижня тому вони називали Dell на 10-й раз, і вони сказали, що баран. І тому, що він перебував під гарантії Dell буде relpace його. Коли Tech вийшли ПК був запущений, але тільки в безпечному режимі, він переїхав назад в RAM слотів 1 2 і ПК не буде працювати взагалі. Потім він сказав, що це материнська плата, яка була проблема і повернеться через дві години, щоб relpace четыре години потому мій друг називаємо це технічна хлопець і з'ясували, що Dell заявили, що вони не замінюючи плати за це не було проблемою, яку вона це програма Vista. Я говорив сьогодні з моїм другом і виявив, що вони тепер не зможуть отримати комп'ютер по черзі на всіх. Дози будь-якому знати, якщо ця плата має проблеми (Dell ORY206 АБО 0RY206 номер моделі. Чи, може бути щось з процесором. Зараз мені потрібно лише отримати його Біг, щоб перемістити файли на інший жорсткий диск. Тоді ми будемо дивитися на право використання комп'ютера лимона. Там хороша гарантія до 2011 року. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell явно намагається гвинта вас з виправити. RAM слотів не повинно мати значення, але якщо це визначено поставлений, коли модулі DIMM переміщуються, що дійсно, вказує на вмираючих плат. Це не процесор, а якщо MemTest виконується нормально, це не що небудь.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя порада буде ... повернутися на Dell і наполягати на розмові з керівником і наполягають на інший ремонт. Якщо це warrantied до 2011 року, то ви маєте повне право.
| |||
| |||
| Намагалися додзвонитися до Dell Агінського і тепер вони поклали мого друга на лінії, а потім просто покласти трубку. Вони виявили, що коли вони купували комп'ютер вони придбали також розширена гарантія, і це добре до 2013 року. Але здається, що Dell вважає, що плат не входить в цю гарантію. Мій друг дізнався, що, коли ви називаєте Dell за допомогою в США виклику Gose кому-небудь в Індії. |
|
| |||
| |||
| Спустився вниз до моїх друзів і подивився на номер моделі на Mobo і відрізняється, що підходить під системні файли на комп'ютері. Номер на Mobo є M2N61-AX. Сказав моєму другу, що тут було сказано, і після двох з половиною годин по телефону Dell заявили, що вони замінять плат. Тепер, коли вони збираються relpace плат буде моїм другом втратити файли на жорсткому диску? |
|
| |||
| |||
| Знаючи, Dell .. все можливо. Якщо вони змінять плат для тієї ж моделі, він не повинен втратити їх <famous останні words> |
|
| |||
| |||
| Якщо ви посилаєте комп'ютер назад, я б не став розраховувати на ваші файли повертаються з ним. Ви можете взяти жорсткий диск, і відправити його назад до них, як Філ сказав, хоча, це Dell і все може статися! |
|
| |||
| |||
| Ну вони посилають кого-то в будинку для заміни деталей. Не потрібно відправити назад на комп'ютер Dell. |
|
| |||
| |||
| OK добре. Я читав історію були Dell техніком пішов до будинку ремонту і зламали комп'ютер. перш ніж він прийде і, перш ніж він почне переконайтеся, що Dell є відповідальним за будь-який збиток, і що він носить антистатичний група тільки для обережності. |
|
| |||
| |||
| Завдяки скаже мій друг. І знаєте, як вони Dell не буде минулого під'їзної шлях, якщо він не має його. Два великих Щенки НЕ впевнений, відьми якої я б звичай плутатися з Щенки або власник будинку. |