![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| както пише на калай наистина. Малко повече инфо: за нещата, които излязоха с Heatsink и с помощта на BIOS, за контрол на вентилатора на около 40C, но разликата в ядрото време е около 10C, Core 1 температура 50 - 53C, Core 2 температура 40 - 42, за какво е виновен тук? 3 използват различни програми и целият доклад същата разлика текат AMD Athlon X2 5200 + (Windsor) на Vista Home Premium SP1 |
|
| |||
| |||
| Ей, ми ядра са малко харесва също. Около 10C разлика. Направих темата и преди, и всеки каза, че е добре. Не се притеснявайте, не трябва да бъдат виновни.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| същото тук с моята 4600 + dualcore винаги е бил 10-15в разлика така wouldnt тревожи за него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, винаги ще има разлики, тя не бива да се притесняваш. Тя просто ще бъде, че един основен се използва повече от другите, което е нормално.
| |||
| |||
| OK, тогава има смисъл, ако някои програми са все още само с помощта на един основен, благодаря, момчета, и са тези, време за право, както е добре, те са безопасни? |
|
| |||
| |||
| Да, тези време са добре, на процесора като цяло може да краста до и над 70C, аз не съм сигурен, че специфичните CPU, но че температурата е добре за всички. |