![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
jak je napsáno na plechové opravdu.
bit více info: na věci, které se stalo s chladič a pomocí bios pro ovládání ventilátoru kolem 40c, ale rozdíl v základní Temps je kolem 10C, Core 1 temp 50 - 53c, Core 2 teploty 40 až 42, v čem je chyba tady? použity 3 různé programy a všechny zprávy o stejný rozdíl běžící AMD Athlon X2 5200 + (Windsor) na Vista Home Premium SP1 |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, můj jádra jsou trochu rád, že taky. Kolem 10C rozdíl. Udělal jsem závitu předtím, a všichni říkali, že byl v pořádku. Nedělejte si starosti, by neměly být žádné chyby.
|
|||
|
|||
|
stejný tady s mým 4600 + dualcore vždy 10-15C rozdíl tak bych strach.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ano, vždy budou rozdíly, že není čeho se obávat. Bude jen jedno jádro, které se používá více než ostatní, což je normální.
|
|||
|
|||
|
ok pak má smysl v případě, že některé programy jsou stále jen za použití jednoho jádra, díky kluci a jsou temps o právo stejně, je to bezpečné?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ano, ty temps jsou v pohodě, procesor je obecně možné až mange a nad 70C, já nejsem jistý, že o specifických procesoru, ale teplota je v pořádku pro všechny.
|