![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kaip jis sako ant skardos tikrai. šiek tiek daugiau informacijos: apie dalykus, kurie atėjo su Heatsink ir naudojant BIOS valdymo ventiliatoriaus iki maždaug 40C, bet pagrindinėse temps skirtumas yra maždaug 10C, Core 1 temp 50 - 53c, Core 2 Temp 40-42, kas yra kaltė čia? naudojama 3 skirtingų programų ir visos ataskaitos Same Difference rodyti AMD Athlon X2 5200 + (Windsor) ant Vista Home Premium SP1 |
|
| |||
| |||
| Ei, mano šerdis yra panašūs, kad šiek tiek per daug. Aplink 10C skirtumą. Aš temoje anksčiau, ir visi sakė, kad tai buvo gerai. Nesijaudinkite, neturėtų būti jokios kaltės.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| pats čia su mano 4600 + dualcore visada buvo 10-15C skirtumą, kad wouldnt worry about it. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, visada bus skirtumai, tai nieko nerimauti. Jis bus tik, kad vienas iš pagrindinių yra naudojami daugiau nei kitas, kuris yra normalus.
| |||
| |||
| Gerai jeigu tada turi prasmės kai kurios programos vis dar naudojamos tik vieną branduolį, nes vaikinai, ir tie apie teisę temps taip pat, ar jie saugūs? |
|
| |||
| |||
| Taip, tie temps yra gerai, procesoriaus apskritai gali mange modernus ir virš 70C, I'm not sure about, kad konkretūs procesorius, bet temperatūra yra gerai visiems. |