![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| як сказано насправді жесть. трохи більше інформації: на речі, які прийшли з радіатором і використання BIOS для керування вентилятором близько 40C, однак різниця в основному Temps близько 10C, Core 1 Темп 50 - 53C, Core 2 Темп 40 - 42, що винні в цьому? 3 використовували різні програми, та все ж доповіді Різниця Запуск AMD Athlon X2 5200 + (Windsor) на Vista SP1 Premium додому |
|
| |||
| |||
| Гей, моя ядер трохи нагадує, що занадто. Навколо 10C різниці. Я зробив потоку раніше, і всі говорили, що це було чудово. Не хвилюйтеся, не повинно бути ніякої провини.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Тут же з моїм 4600 + DualCore завжди була 10-15C різниці таким Wouldnt турбуватися про це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, завжди будуть існувати відмінності, в цьому немає нічого страшного. Це як раз і буде, що одне ядро використовується більше, ніж інші, що є нормальним.
| |||
| |||
| Добре, тоді має сенс, якщо деякі програми все ще тільки за допомогою одного ядра, спасибі, хлопці, і ті, Temps про право, а також, чи безпечні вони? |
|
| |||
| |||
| Так, ці Temps дрібні, процесор в цілому може Манга ДО і понад 70C, я не впевнений, що конкретний процесор, але темп хороша для всіх. |