![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей преди няколко години един приятел ми помогна да изгради един доста приятен компютър. Ами аз наскоро обновен до Vista Ult и друг приятел ми каза, че е свиня Рам ме закачен с 1 грам няколко пръчки като бях само тичане с 2x 512 пръчки общо. Затворих всичко надолу и изключен нещо, което биха могли да даде на електроенергийната система и инсталирани на овена. След това беше направено аз се опитах да власт и има грешка стартовия диск. Опитах почти всичко, което мога да мисля за да се включат само да се връщам на 2x 512 и все пак по същия въпрос. Дънната платка все още LED светва и то звучи като всичко става мощност аз просто не може да преминем през грешка. Възможно ли е, че аз просто изключен кабел за HD или не съм напълно направено в тази система? Всяка помощ е ценена. |
|
| |||
| |||
| Хм. Имам имейл, който каза Дейв отговори, но не може да го види. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повторна проверка на IDE кабел към вашия твърд диск и до дъното, се уверете, че е твърдо седящите в двата края.
Какво е точното съобщение за грешка и в кой момент по време на обувка горе е това да се показват? Получавате ли всички Сигнал обувка горе? Знаете променят всички дискове или джъмперите? Знаете промяна кой BIOS настройки? Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Ей благодаря за отговора. Аз rechecked кабел IDE и изглежда да бъде строга връзка. Съобщението за грешка се казва "Разходка диск недостатъчност. Поставете системен диск и натиснете" ОК "и това е правилно след" натиснете изтриване да въведете Setup " Аз не чувам издава сигнал, но всички фенове са движение и дънната платка свети. Аз не са побъркани с друг кабел, но когато бях като на страничния панел на разстояние от кабелите, ако започнат да се е с вентилатор. Това оказва нерешен Сата казва, че в единия край, а другият е свързан с PSU, но аз никога не съм забелязал, ако то е свързано с нищо на другия край преди. Единственото нещо, което направих с BIOS е да се уверите, че това е обувка от HD. Аз съм наистина надеждата не е нужно да инсталирате XP отново, тъй като аз току що се от източното крайбрежие и не може да откриете, че LOL диск. |
|
| |||
| |||
| Ами единственото нещо, което не поиска от вас да се провери е захранване на устройството, от PSU, но аз съм сигурен, че сте сложили отметка. Съобщението, което получават в BIOS "Разходка диск провал", е доста специфична и показва, че системата не може да се намери карам обувка. Това би могло да бъде един от няколко неща: 1. Твърд диск Неизпълнение 2. Главният Стартиращ Запис (MBR) е да се повреди. Ако 1. по-горе, ще ви е необходим нов твърд диск и преинсталация на XP. Ако 2. по-горе, може да сте в състояние да оправя нещата, но вие ще се нуждаете от инсталирането XP диск, за да се определят MBR .... Като каза, че когато MBR е повреден съобщението обикновено чета "Boot Failure", "No OS е намерен" Ако можете да намерите на диска, XP, можете да се опитате да се определи MBR, както следва: Разходка с инсталационния диск на XP. Когато бъдете подканени, R натиснете, за да поправите Windows XP инсталацията. Ако ремонт на хост с няколко операционни системи, изберете подходящата един (XP) от менюто. Ако имате само една операционна система, въведете 1 да го изберете. Въведете администраторската парола, ако суфльор. За да разрешите на MBR, използвайте следната команда: fixmbr Ако това не го поправим, то това е доста вероятно на твърдия диск е починал. HTH |
|
| |||
| |||
| Взех го благодаря |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC Gone Wrong, много грешно. Някакви идеи какво трябва да се смени? | toneus | Общи Хардуер Чат | 4 | 21-ви септември, 2009 15:26 |
| Не сте сигурни какво не е наред, се нуждаят от помощ с изключване | Не сте сигурни | Общи Хардуер Чат | 7 | 6-ти август 2009 година 04:53 |
| Непрекъснато получавам грешен сайт | VJH | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 9 ноември 2008 16:35 |
| Какво правя тук, наред? | Тамар | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 20 ноември 2007 година 08:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |