menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Nevíte, co jsem udělal špatně

Reply

Thread Nástroje
Old 8 ledna 2008, 10:35
Nový člen skupiny

Default Nevíte, co jsem udělal špatně

Hej před několika lety přítel mi pomohl vybudovat docela pěkné počítač. Nedávno jsem se dobře upgradovat na Vista Ult a další přítel mi říká, že je to prase Ram zahnutý mě s několika 1g hole, jak jsem byl jen běh s holemi 2x 512 celkem. Zavřel jsem všechno, co se odpojí a cokoli, co by možná nabídne systém napájení a instalaci berana. Poté, co se stalo, že jsem se snažil moc nahoru a dostali spouštěcího disku chyby. Snažil jsem se najednou vše, co mě napadá, aby zahrnovala vracet jen 2x 512 a stále stejný problém. Motherboard LED se rozsvítí a stále to vypadá, jako všechno, co je stále moc prostě nemůžu dostat přes chybu. Je možné, že jsem odpojil kabel pro HD, nebo jsem úplně udělat tento systém?
Jakákoliv pomoc je oceňována.
Old 8 ledna 2008, 10:54
Nový člen skupiny

Hmm. Dostal jsem e-mail, který uvedl Dave odpověděl, ale nemůže vidět.
Old 8 ledna 2008, 11:04
Dárce Skupina

Překontrolovat IDE kabel k HDD a na mobo, ujistěte se, že je pevně sedí na obou koncích.

Jaká je přesná chybová zpráva a na jakém místě se v průběhu startu je to zobrazeno?

Se máte jakékoliv pípnutí při startu up?

Líbilo se vám změnit některé jednotky nebo mikiny?

Změnili jste v systému BIOS nastavení?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 ledna 2008, 12:24
Nový člen skupiny

Hej díky za odpověď.

Jsem překontroloval IDE kabel a zdá se být těsné spojení.

Chybová zpráva říká, že "Boot selhání disku. Vložte systémový disk a stiskněte klávesu Enter", a to až přijde hned po "vymazání stiskněte tlačítko pro vstup nastavení"

Neslyšel jsem žádné pípnutí, ale všichni fanoušci jsou běží a desky svítí.

I haven't zmatený s jiným kabelem, ale když jsem byla s boční panel vypnout, pokud na kabely se začala naplňovat s ventilátorem. , Která má volný konec, který říká, Sata na jednom konci a druhý je připojen k PSU, ale nikdy jsem si všiml, když byl připojen k ničemu na druhém konci předtím.

Jediné, co jsem udělal s BIOS bylo, aby se ujistil, že to bylo od zavedení HD.

Jsem opravdu jsem doufal, že to není nutné instalovat XP znovu, protože jsem se přestěhoval z východního pobřeží, a nemůže zjistit, že disk lol.
Old 8 ledna 2008, 13:08
Dárce Skupina

No jediné, co jsem se vás požádat o ověření byl napájecího konektoru k jednotce, z PSU, ale jsem si jistý, že jste se.

Zpráva, kterou se dostat do biosu "Boot selhání disku" je do jisté míry specifický a ukazuje, že systém nemůže najít systémový disk.

To by mohlo být jedním z několika věcí:

1. Hard Drive Failure

2. Master Boot Record (MBR), má dojít k poškození.

Je-li 1. výše, budete potřebovat nový pevný disk a přeinstalovat na XP.

Jestliže 2. výše, můžete být schopni věci do pořádku, ale budete potřebovat instalační disk XP, opravit MBR .... s řekl, že když je poškozený MBR zprávy obvykle zní "BOOT FAILURE", "NO OS FOUND"

Pokud si najdete disk XP, můžete se pokusit o opravu MBR takto:

Bota s instalačním CD XP.
Až budete vyzváni, stiskněte klávesu R pro opravu systému Windows XP.
Je-li opravu počítače s různými operačními systémy, vybrat vhodný jeden (XP) z nabídky. Pokud máte pouze jeden operační systém, zadejte 1 až vyberte.
Zadejte heslo správce, pokud výzva.

Chcete-li opravit MBR, použijte následující příkaz:

fixmbr

Pokud to nepomůže, pak je docela pravděpodobné, pevný disk, zemřel.

HTH
Old 8 ledna 2008, 13:11
Nový člen skupiny

Mám to díky
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? toneus Obecné Hardware Chat 4 21.září 2009 15:26
Nejste si jisti, co se děje, potřebujete pomoc s vypínáním Nejsem si jistý Obecné Hardware Chat 7 6. srpna 2009 04:53
I neustále špatné url VJH Webových prohlížečů & FTP Klienti 6 9. listopadu 2008 16:35
Co dělám špatně tady? Támaru Notebooky, Mobily a PDA 1 20. listopadu 2007 08:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.