![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej před několika lety přítel mi pomohl vybudovat docela pěkné počítač. Nedávno jsem se dobře upgradovat na Vista Ult a další přítel mi říká, že je to prase Ram zahnutý mě s několika 1g hole, jak jsem byl jen běh s holemi 2x 512 celkem. Zavřel jsem všechno, co se odpojí a cokoli, co by možná nabídne systém napájení a instalaci berana. Poté, co se stalo, že jsem se snažil moc nahoru a dostali spouštěcího disku chyby. Snažil jsem se najednou vše, co mě napadá, aby zahrnovala vracet jen 2x 512 a stále stejný problém. Motherboard LED se rozsvítí a stále to vypadá, jako všechno, co je stále moc prostě nemůžu dostat přes chybu. Je možné, že jsem odpojil kabel pro HD, nebo jsem úplně udělat tento systém? Jakákoliv pomoc je oceňována. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Dostal jsem e-mail, který uvedl Dave odpověděl, ale nemůže vidět. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Překontrolovat IDE kabel k HDD a na mobo, ujistěte se, že je pevně sedí na obou koncích.
Jaká je přesná chybová zpráva a na jakém místě se v průběhu startu je to zobrazeno? Se máte jakékoliv pípnutí při startu up? Líbilo se vám změnit některé jednotky nebo mikiny? Změnili jste v systému BIOS nastavení? Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Hej díky za odpověď. Jsem překontroloval IDE kabel a zdá se být těsné spojení. Chybová zpráva říká, že "Boot selhání disku. Vložte systémový disk a stiskněte klávesu Enter", a to až přijde hned po "vymazání stiskněte tlačítko pro vstup nastavení" Neslyšel jsem žádné pípnutí, ale všichni fanoušci jsou běží a desky svítí. I haven't zmatený s jiným kabelem, ale když jsem byla s boční panel vypnout, pokud na kabely se začala naplňovat s ventilátorem. , Která má volný konec, který říká, Sata na jednom konci a druhý je připojen k PSU, ale nikdy jsem si všiml, když byl připojen k ničemu na druhém konci předtím. Jediné, co jsem udělal s BIOS bylo, aby se ujistil, že to bylo od zavedení HD. Jsem opravdu jsem doufal, že to není nutné instalovat XP znovu, protože jsem se přestěhoval z východního pobřeží, a nemůže zjistit, že disk lol. |
|
| |||
| |||
| No jediné, co jsem se vás požádat o ověření byl napájecího konektoru k jednotce, z PSU, ale jsem si jistý, že jste se. Zpráva, kterou se dostat do biosu "Boot selhání disku" je do jisté míry specifický a ukazuje, že systém nemůže najít systémový disk. To by mohlo být jedním z několika věcí: 1. Hard Drive Failure 2. Master Boot Record (MBR), má dojít k poškození. Je-li 1. výše, budete potřebovat nový pevný disk a přeinstalovat na XP. Jestliže 2. výše, můžete být schopni věci do pořádku, ale budete potřebovat instalační disk XP, opravit MBR .... s řekl, že když je poškozený MBR zprávy obvykle zní "BOOT FAILURE", "NO OS FOUND" Pokud si najdete disk XP, můžete se pokusit o opravu MBR takto: Bota s instalačním CD XP. Až budete vyzváni, stiskněte klávesu R pro opravu systému Windows XP. Je-li opravu počítače s různými operačními systémy, vybrat vhodný jeden (XP) z nabídky. Pokud máte pouze jeden operační systém, zadejte 1 až vyberte. Zadejte heslo správce, pokud výzva. Chcete-li opravit MBR, použijte následující příkaz: fixmbr Pokud to nepomůže, pak je docela pravděpodobné, pevný disk, zemřel. HTH |
|
| |||
| |||
| Mám to díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC pokazilo, velmi špatné. Any Ideas Co je třeba vyměnit? | toneus | Obecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| Nejste si jisti, co se děje, potřebujete pomoc s vypínáním | Nejsem si jistý | Obecné Hardware Chat | 7 | 6. srpna 2009 04:53 |
| I neustále špatné url | VJH | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 6 | 9. listopadu 2008 16:35 |
| Co dělám špatně tady? | Támaru | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20. listopadu 2007 08:33 |
| Thread Nástroje | |
| |