μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Δεν ξέρω τι έκανα λάθος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 10:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν ξέρω τι έκανα λάθος

Γεια σου πριν από μερικά χρόνια ένας φίλος με βοήθησε να οικοδομήσουμε μια πολύ ωραία υπολογιστή. Καλά πρόσφατα αναβαθμιστεί σε Vista Ult και ένα άλλο φίλο μου λένε ότι ήταν ένα γουρούνι Ram μου γαντζώθηκε με λίγες 1g μπαστούνια όπως ήμουν μόνο τρέχει με 2x 512 ραβδιά συνολικά. I κλείσει τα πάντα και αποσυνδέονται οτιδήποτε που θα μπορούσε να δώσει ενδεχομένως την ισχύ του συστήματος και εγκατέστησε το έμβολο. Μετά από αυτό έγινε προσπάθησα να ισχύος μέχρι και πήρα ένα σφάλμα δίσκου εκκίνησης. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα που μπορώ να σκεφτώ να συμπεριλάβει την επιστροφή στις μόλις το 2x του 512 και ακόμα ίδιο θέμα. Η Μητρική LED έρχεται ακόμη και για να ακούγεται σαν όλα βαίνουν εξουσία Απλά δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το λάθος. Είναι πιθανό ότι εγώ αποσυνδεθεί μόνο ένα καλώδιο για το HD ή έχω κάνει εντελώς το σύστημα αυτό;
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 10:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Χμμ. Πήρα το μήνυμα που είπε ο Dave απάντησε, αλλά δεν μπορεί να το δει.
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 11:04
Ομάδα Δωρητών

Ελέγξτε και πάλι το καλώδιο IDE σε HDD σας και να το mobo, βεβαιωθείτε ότι είναι καθισμένος σταθερά και στα δύο άκρα.

Ποιο είναι το ακριβές μήνυμα λάθους και σε ποιο σημείο κατά τη διάρκεια χώρος αποσκευών αυτοκινήτου πάνω είναι αυτή που δείχνει;

Παίρνετε οποιαδήποτε ηχητικά σήματα σε μπότα επάνω;

Μήπως έχετε αλλάξει οποιαδήποτε δίσκους ή άλτες;

Μήπως αλλάξετε οποιαδήποτε bios ρυθμίσεις;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 12:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Hey ευχαριστώ για την απάντηση.

I επανελέγχονται το καλώδιο IDE και φαίνεται να είναι μια σφιχτή σύνδεση.

Το μήνυμα λάθους που λέει "Εκκίνηση αποτυχία δίσκου. Τοποθετήστε το δίσκο του συστήματος και πατήστε enter" και αυτό έρχεται αμέσως μετά "Πατήστε Διαγραφή για να εισέλθουν setup"

Δεν άκουσα κανένα μπιπ, αλλά όλοι οι ανεμιστήρες είναι σε λειτουργία και το φως είναι στην μητρική πλακέτα.

Δεν έχω μπέρδεμα με οποιοδήποτε άλλο καλώδιο, αλλά όταν έπαιρνα την ομάδα από την πλευρά αν τα καλώδια άρχισαν έρχονται με τον ανεμιστήρα. Αυτό έχει ένα ελεύθερο άκρο που λέει Sata στο ένα άκρο και το άλλο είναι συνδεδεμένο με το PSU, αλλά ποτέ δεν έχω παρατηρήσει αν ήταν συνδεδεμένο με τίποτα στην άλλη άκρη πριν.

Το μόνο πράγμα που έκανα με το BIOS ήταν να βεβαιωθείτε ότι ήταν εκκίνηση από το HD.

Είμαι πραγματικά ελπίζοντας Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε XP και πάλι από τότε που μόλις μετακόμισε από την ανατολική ακτή και δεν μπορείτε να βρείτε ότι lol δίσκο.
Old 8 Ιαν 2008, 13:08
Ομάδα Δωρητών

Καλά το μόνο πράγμα που δεν είχα να σας ζητήσω να επαληθεύσει ήταν η υποδοχή ρεύματος για την κίνηση, από το PSU, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ελεγχθεί.

Το μήνυμα που παίρνουν στο BIOS "Boot αποτυχία δίσκου" είναι πολύ συγκεκριμένες και δείχνει ότι το σύστημα δεν μπορεί να βρει μια μονάδα εκκίνησης.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα δύο πράγματα:

1. Hard Drive Failure

2. Το Master Boot Record (MBR) έχει καταστραφεί.

Εάν 1. παραπάνω, θα χρειαστείτε ένα νέο σκληρό δίσκο και την επανεγκατάσταση των XP.

Αν 2. παραπάνω, μπορεί να είναι σε θέση να καθορίσει τα πράγματα, αλλά θα χρειαστείτε το δίσκο εγκατάστασης των Windows XP, για να καθορίσει το MBR .... αφού είπε ότι όταν το MBR είναι κατεστραμμένο το μήνυμα συνήθως διαβάζει "BOOT FAILURE", "NO OS ΒΡΕΘΗΚΕ"

Αν μπορείτε να βρείτε το δίσκο XP, μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το MBR ως εξής:

Boot με το CD εγκατάστασης των Windows XP.
Όταν σας ζητηθεί, πατήστε το πλήκτρο R για να επιδιορθώσετε μια εγκατάσταση των Windows XP.
Αν η επισκευή μιας υποδοχής με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, επιλέξτε το κατάλληλο ένα (XP) από το μενού. Αν έχετε μόνο ένα λειτουργικό σύστημα, πληκτρολογήστε 1 για να το επιλέξετε.
Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, εάν ζητηθεί.

Για να διορθώσετε το MBR, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη εντολή:

Fixmbr

Αν αυτό δεν το φτιάχνεις, τότε είναι πολύ πιθανό η σκληρός δίσκος έχει πεθάνει.

HTH
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 13:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Got it thanks
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC πάει στραβά, πολύ λάθος. Οποιαδήποτε Ιδέες Τι πρέπει να αντικατασταθεί; toneus Γενική Συζήτηση Hardware 4 21 του Σεπτεμβρίου 2009 15:26
Δεν είστε σίγουροι για το τι είναι λάθος, Βοήθεια με Shutdown Δεν είναι σίγουρος Γενική Συζήτηση Hardware 7 6 Αυγούστου 2009 04:53
Συνεχίζω να το λάθος url VJH Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 6 9 Νοε 2008 16:35
Τι κάνω λάθος εδώ; Tamar Laptops, Κινητά & PDA 1 20 Νοε 2007 08:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.