![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej prije nekoliko godina mi je prijatelj pomogao izgraditi prilično lijepo računalo. Pa sam nedavno nadogradili na Vista Ult i drugi prijatelj znakovit mene taj to je bio Ovan krmak me zakačen sa nekoliko 1g štapići kao što sam bio jedini trčanje sa štapovima 2x 512 ukupno. Zatvorim sve dolje i isključeno sve što eventualno može dati sistem i instalirane snage ovan. Nakon što je učinio sam pokušao na vlast gore i dobio greška boot disk. Ive 'pokušao svega što Ja mogu misliti na to uključiti ide natrag samo 2x 512 je i dalje isti problem. Matična ploča LED i dalje dolazi na to zvuči kao da je sve dobivanje snage jednostavno ne mogu dobiti mimo greška. Je li moguće da sam rastavljen kabel za HD ili sam potpuno učinio taj sustav?
Bilo kakva pomoć je dobrodošla. |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm. Ja je dobio elektronička pošta to, rekao je Dave odgovorila, ali ga ne mogu vidjeti.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ponovna provjera IDE kabel na svoj HDD i na mobo, pobrinite se da je čvrsto sjedi na oba kraja.
Što je točan greška poruke i po kojoj točki tijekom čizma gore je to prikazuje? Jeste li dobivanje bilo kakve će se oglasiti na čizma gore? Jeste li mijenjati diskove ili bilo koji jumpers? Jeste li promijenili bilo koji bios postavke? My System: Početna Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Hej hvala za odgovor.
Ja rechecked IDE kabel i čini se da je zbijeno veze. Poruka o pogreški kaže "boot disk failure. Umetni sistemski disk i pritisnite enter", i to dogoditi se gore desno nakon "pritisnite brisanje ući postava" Nisam čuo sve će se oglasiti, ali svi fanovi su trčanje i svjetlo je na matičnu ploču. Nisam messed s bilo kojim drugim kabelom, ali kada sam bio uzimajući off na stranu ploče, ako kabele nije početak dolazi sa ventilatorom. To nema labavo kraj koji kaže sata na jednom kraju, a drugi je spojen na napajanje, ali nikad nisam primijetio, ako je bio povezan s bilo na drugom kraju prije. Jedino što sam učinio sa BIOS je kako biste bili sigurni da je dizanje HD. Ja stvarno sam u nadi da ne moram ponovno instalirati XP jer sam upravo preselio iz istočne obale i ne mogu naći taj disk lol. |
|
|
|||
|
|||
|
Pa jedino što nisam od vas tražiti da potvrdite je konektor napajanja za voziti, od PSU, ali siguran sam da ste označili.
Poruka koje dobijate u BIOS-u "boot disk failure" je prilično specifičan i ukazuje na to da sustav ne može naći boot disk. Ovo bi mogla biti jedna od nekoliko stvari: 1. Hard Drive Failure 2. Master Boot Record (MBR) postao korumpiran. Ako je 1. iznad, te htijenje trebate kupiti novi hard disk i ponovne instalacije XP. Ako je 2. iznad, vi svibanj moći popraviti stvari, no trebat će vam disk XP Instalacija, popraviti MBR .... Poslije rečenog da, kada je oštećen MBR poruku obično glasi "Čizma Neuspjeh", "NO OS NAĐEN" Ako možete naći XP disk, te moći probati za škripac MBR kako slijedi: Boot sa XP uvođenje CD-. Kada se to zatraži, pritisnite R za popravak instalacije sustava Windows XP. Ako popravak domaćin s više operacijskih sustava, odaberite odgovarajući jedan (XP) iz izbornika. Ako imate samo jedan operacijski sustav, ulaziti 1 da biste ga odabrali. Unesite lozinku administratora ako se to zatraži. Za popravljanje MBR, koristite sljedeću naredbu: fixmbr Ako to ne riješi problem, onda je prilično vjerojatno Hard disk je umro. HTH |
|
|
|||
|
|||
|
Dobio zahvaljujući
|