![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé néhány évvel ezelőtt egy barátom segített nekem építeni egy nagyon szép számítógép. Nos nemrég frissített Vista Ult, és egy másik barátom azt mondta nekem, hogy ez egy disznó Ram akasztott engem néhány 1g pálca, ahogy csak fut 2x 512 botokkal összesen. Becsuktam mindent le, és megszakad valami, ami esetleg ad a rendszert, és telepítette a ram. Ezt követően került sor Próbáltam a hatalom, és van egy rendszerindító lemez hiba. Megpróbáltam mindent, csak azt hiszem, hogy magában megy vissza, hogy csak a 2x 512 és a még mindig ugyanazt a kérdést. Az alaplap LED gyullad ki, és még mindig úgy hangzik, mint minden hatalom egyre Egyszerűen nem lehet továbblépni a hiba. Lehetséges, hogy én csak le egy kábelt a HD vagy Teljesen tenni, hogy e módszer? Any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Megvan az email, hogy az említett Dave válaszolt, de nem látom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze az IDE kábelt a HDD és a mobo, győződjön meg róla, hogy szilárdan ül mindkét végén.
Mi a pontos hiba üzenet, és hogy mit kell az indítás során fel ez a bemutató? Are you érkeznek sípol indításkor fel? Did you módosítja a meghajtókat vagy jumper? Did you módosítsa a bios beállításokat? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Szia köszi a választ. Én újra ellenőrizni kell az IDE kábelt, és úgy tűnik, hogy szoros kapcsolatot. A hibaüzenet azt mondja: "Boot lemez hibát. Beszúrás rendszerlemez és nyomjuk be", és ezt rögtön utána jön fel "nyomja meg a törlés setup" Nem hallottam semmilyen hangjelzést ad, de minden rajongó fut, és az alaplapon világít. Én nem zavarodva más a kábel, de mikor vesz az oldalsó panel ki a kábeleket, ha az nem jön kezdeni a ventilátort. , Amelynek van egy laza végén azt mondja Sata egyik végén, a másik pedig csatlakozik a tápegység, de én soha nem vettem észre, ha az csatlakoztatva volt valami a másik végén korábban. Az egyetlen dolog, amit tettem azzal a BIOS-ban az volt, hogy győződjön meg arról, hogy indítást a HD. Én tényleg abban reménykedek, nem kell telepíteni XP óta újra Én vagyok a keleti parton, és nem talál, hogy a lemez lol. |
|
| |||
| |||
| Nos az egyetlen dolog, amit nem kérdeztem, hogy ellenőrizze volt a csatlakozót, hogy a meghajtót, a PSU, de biztos vagyok benne, hogy ellenőrizni. Az üzenetet kaptunk a BIOS-ban a "Boot disk failure" elég konkrét és jelzi, hogy a rendszer nem találja a boot meghajtó. Ez lehet az egyik egy pár dolgot: 1. Hard Drive Failure 2. A Master Boot Record (MBR) már megsérült. Ha az 1. felett, szüksége lesz egy új merevlemez és egy újratelepítés az XP. Ha 2. felett, akkor tudja kijavítani a dolgokat, de szüksége lesz az XP telepítő lemezt, rögzíteni az MBR .... azt mondta, hogy ha az MBR sérült az üzenet általában a következő szöveggel: "BOOT FAILURE", "NO OS found" Ha megtalálja az XP lemezt, akkor próbáld meg rögzíteni az MBR-t az alábbiak szerint: Boot az XP telepítő CD-ről. Amikor a rendszer kéri, nyomja meg az R javításához a Windows XP telepítését. Ha a javítás egy fogadó a több operációs rendszeren, válassza ki a megfelelő egy (XP) a menüből. Ha csak egy operációs rendszer, írja be 1 válasszuk ki. Írja be a rendszergazdai jelszót, ha kéri. A javításhoz az MBR-t használja a következő parancsot: fixmbr Ha ez nem oldja meg azt, akkor elég valószínű, a merevlemez meghalt. HTH |
|
| |||
| |||
| Megvan köszönet |