mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Nežinau, ką aš padariau neteisingai

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 8, 2008, 10:35
Naujas Narys

Default Nežinau, ką aš padariau neteisingai

Ei, prieš keletą metų draugas man padėjo sukurti gana malonus kompiuterio. Na aš neseniai paaukštintas Vista ult ir kitu draugas pasakojo, kad jis kreivas rėmas šernas mane su kelių 1g lazdos, kaip buvo man tik veikia su 2x 512 lazdos viso. Uždariau viską žemyn ir atjungus viską, kas galbūt gali suteikti sistemos galia ir sumontuota RAM. Po to buvo atlikta Bandžiau galia iki ir gavo įkrovos disko klaidos. Aš išbandžiau beveik viską, ką galima galvoti įtraukti grįžti į ką tik 2x 512 "ir dar tuo pačiu klausimu. Motherboard LED vis dar ateina ir tai skamba kaip viskas darosi galia I just can't get praeities klaidų. Ar įmanoma, kad aš tiesiog atjungti kabelį prie HD ar aš visiškai padaryti, kad sistema?
Any help is appreciated.
Old Sausis 8, 2008, 10:54
Naujas Narys

Hmm. Gavau laišką, sakė Dave atsakė, bet negali matyti.
Old Sausis 8, 2008, 11:04
Donorų grupės

Pakartotinai IDE kabelio į savo HDD ir MOBO, įsitikinkite, kad jis tvirtai sėdi abiejuose galuose.

Koks yra tikslus klaidos pranešimas, ir momentas, kada per boot up tai rodo?

Ar Jūs vis pypsi bet ne boot up?

Ar keisti visus diskus ar megztinio?

Ar keisti bet BIOS nustatymus?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 8, 2008, 12:24
Naujas Narys

Ei, ačiū už atsakymą.

Aš naujo tikrinamas IDE kabelio ir ji atrodo stora ryšys.

Klaidos pranešimas sako "įkrovos disko gedimo. Įterpti sistemos disko ir paspauskite" Enter "ir šį pasirodo iš karto po" paspauskite DELETE įvesti setup "

Nesu išklausyti bet pypteli, bet visi ventiliatoriai veikia ir Portatiles įjungtas.

I haven't messed su bet kuriuo kitu kabeliu, bet kai buvau atsižvelgiant šoninis off jei kabeliai nebuvo pradėti ateinančiais su ventiliatoriumi. Kad ji turi laisvas pabaigoje sako, kad Sata į vieną pusę, o kitas prijungtas prie PSU, bet aš niekada pastebėjau, jeigu jis buvo prijungtas prie nieko prieš kitas galas.

Vienintelis dalykas, aš su BIOS, turėjo įsitikinti, kad ji buvo paleisti iš HD.

Aš tikrai tikiuosi aš neturiu įdiegti XP vėl, nes aš tiesiog perkeltos iš rytų pakrantėje ir neranda, kad diskas lol.
Old Sausis 8, 2008, 13:08
Donorų grupės

Na vienintelis dalykas, aš ne prašome patikrinti buvo maitinimo jungtis į diską, nuo PSU, bet aš tikiu, kad jūs pažymėjote.

Prane ¹ im ± gaunate BIOS "boot disko gedimas" yra gana konkretūs ir rodo, kad sistema neranda įkrovos diską.

Tai galėtų būti vienas iš kelių dalykų:

1. Hard Drive Failure

2. Master Boot Record (MBR) buvo sugadinta.

Jei 1. aukščiau, turėsite naują kietąjį diską ir iš naujo įdiegti XP.

Jei 2. aukščiau, jums gali būti suteikta teisė nustatyti dalykus, bet jums reikia XP diską, nustatyti MBA .... Having said that, kai MBR sugadintas pranešimą paprastai rašoma "Boot failure", "NO OS found"

Jei galite rasti XP diską, galite pabandyti nustatyti MBR taip:

Įkėlimo su XP CD.
Kai būsite paraginti, paspauskite R, kad būtų atkurti "Windows XP".
Jei remontas su keletu operacinių sistemų buvimo, pasirinkite tinkamas vienas (XP) iš meniu. Jei turite tik viena operacinė sistema, įveskite 1, pasirinkite jį.
Įveskite administratoriaus slaptažodį, jei pasirodys.

Nustatyti MBR, naudokite šią komandą:

FIXMBR

Jei tai nepadeda, tai visai tikėtina, Hard Drive mirė.

HTH
Old Sausis 8, 2008, 13:11
Naujas Narys

Supratau ačiū
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.