mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Nezinu, ko es izdarīju nepareizi

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 8, 2008, 10:35
New Member Group

Default Nezinu, ko es izdarīju nepareizi

Hey pirms dažiem gadiem draugs man palīdzēja uzbūvēt pretty nice datoru. Nu es nesen atjaunināja Vista ULT un vēl draugs stāstīja man, ka tā bija Ram bullēns saliekts mani līdzi dažas 1g spieķi kā man bija tikai darbojas ar 2x 512 sticks total. Es aizvēru viss uz leju un atvienots viss, kas, iespējams, sniedz sistēmas jaudu un uzstādīto RAM. Pēc tam, kad tas tika izdarīts es centos pie varas līdz un saņēma sāknēšanas diska kļūdas dēļ. Es esmu mēģinājis gandrīz visu, es domāju, lai iekļautu atgriezties tikai 2x 512's un vēl pašu jautājumu. Motherboard LED joprojām iedegas, un tas izklausās viss kļūst jauda es vienkārši nevar iegūt pagātnes kļūdas. Vai ir iespējams, ka es tikai atvienots kabeli HD vai esmu pilnībā notiek šo sistēmu?
Any help is appreciated.
Old Janvāris 8, 2008, 10:54
New Member Group

Hmm. Es saņēmu e-pastu, ka teica Dave atbildēja, bet nevar redzēt.
Old Janvāris 8, 2008, 11:04
Donors Group

Pārbaudīt IDE kabeli HDD un MOBO, pārliecinieties, ka tā ir cieši sēž abos galos.

Kāds ir precīzs kļūdas ziņojumu un kurā brīdī laikā boot up tas liecina?

Vai jums ir mazs pīkstieni pie boot up?

Vai tu mainītu jebkuras diskus vai džemperi?

Vai jums mainīt jebkādus BIOS iestatījumus?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Janvāris 8, 2008, 12:24
New Member Group

Hey paldies par atbildi.

Es vēlreiz pārbauda IDE kabeli, un tas, šķiet, ir cieši saistīti.

Error message says "Boot disku mazspēja. Ievietot sistēmas diska un nospiediet ENTER" un tas pārādās uzreiz pēc preses izdzēst ienākt setup "

Man nebija uzklausīt jebkuru pīkstieni, bet visi ventilatori darbojas un mātesplati gaismas ir ieslēgts.

Neesmu messed ar citu kabeli, bet kad es ir lietojis sānu paneļa prombūtni, ja kabeļus bija sākums nāk ar ventilatoru. Ka tas ir brīvs beigas ka saka Sata vienā galā un kas ir savienota ar PSU, bet es nekad neesmu pamanījis, ja tas saistīts ar kaut ko otrā galā agrāk.

Vienīgais, kas man bija ar BIOS bija pārliecināties, ka tā bija booting no HD.

Es tiešām ceru, man nav instalēt XP no jauna, jo es tikko pārcēlās no austrumu krasta un nevar konstatēt, ka disks lol.
Old Janvāris 8, 2008, 13:08
Donors Group

Nu vienīgais, ko es neprasīja, lai jūs pārbaudītu bija power connector to disku, no PSU, bet es esmu pārliecināts, jums jāpārbauda, ka.

Ziņu, jūs saņemat in bios "Boot disk nepilnība" ir diezgan īpaša un norāda, ka sistēma nevar atrast boot disku.

Tas varētu būt viens no pāris lietām:

1. Hard Drive Nespēja

2. Master Boot Record (MBR) ir kļuvusi bojāti.

Ja 1. iepriekš, jums būs nepieciešama jaunu cieto disku un atjaunošanu XP.

Ja 2. iepriekš, jūs varat noteikt lietas, bet jums būs nepieciešama XP uzstādīšana diska, noteikt MBR .... ņemot teica, ka tad, kad MBR ir boj ziņa parasti rakstīts "BOOT traucējumi", "NO OS found"

Ja jūs varat atrast XP disku, jūs varat mēģināt noteikt MBR šādi:

Boot ar XP instalācijas CD.
Kad tiek piedāvāts, nospiediet R remonta Windows XP uzstādīšana.
Ja remonts uzņēmējas ar vairākām operētājsistēmām, izvēlieties piemērotāko (XP) no izvēlnes. Ja Jums ir tikai viena operētājsistēma, ievadiet 1, lai to atlasītu.
Ievadiet administratora paroli, ja tas tiek pieprasīts.

Lai izlabotu MBR, izmantojiet komandu:

fixmbr

Ja minētā nenosaka to, tad tas ir pilnīgi iespējams Hard Drive ir miris.

HTH
Old Janvāris 8, 2008, 13:11
New Member Group

Got it thanks
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.