![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei urmă cu câţiva ani un prieten ma ajutat sa construiasca un calculator destul de frumos. Ei bine eu recent upgrade la Vista Ult şi un alt prieten îmi spune că a fost un porc Ram cuplat-mi cu câteva 1g bastoane ca am fost doar running cu 2x 512 beţe în total. Am închis tot în jos şi de nimic deconectat care ar putea, eventual, puterea de sistem şi a instalat RAM. După ce a fost făcut că am încercat la putere în sus şi am o eroare de boot de disc. Am incercat chiar despre tot ce pot think de a include merge înapoi la doar 2x 512 şi în continuare aceeaşi problemă. LED-ul Plăci de bază încă mai vine pe şi se pare că totul este obtinerea de putere eu nu pot trece de eroare. Este posibil ca tocmai am deconectat un cablu pentru a HD-am complet sau care au făcut acest sistem, în? Orice ajutor este apreciat. |
|
| |||
| |||
| Hmm. I luat de e-mail care a declarat Dave a răspuns, dar nu îl pot vedea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verificaţi din nou prin cablu IDE la HDD dumneavoastră şi pentru a placa de baza, asiguraţi-vă că este aşezat ferm la ambele capete.
Care este exact mesajul de eroare şi în ce moment în timpul cizme sus este aceasta care arată? Esti primeşte nicio beep-uri de la cizme sus? Te-ai altera unităţi de stocare sau jumperi? Ai schimba orice setările BIOS-ul? Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Hey mulţumiri pentru răspuns. Am reverificată cablu IDE şi se pare a fi o strânsă legătură. Mesajul de eroare spune "Boot disc eşec. Introducerea sistemului de disc şi apăsaţi enter", şi acest lucru a veni sus dreapta, după "apăsaţi Delete pentru a intra Setup" Nu am auzit nici un beep-uri, dar toate sunt fani de funcţionare şi lumina este pe placa de bază. Nu m-am incurcat cu nici un alt cablu, dar, când am fost de a lua panoul lateral off pe cablurile în cazul în care a început vine cu ventilatorul. Aceasta are o ocupaţie care spune Sata la un capăt şi celălalt este conectat la PSU, dar niciodata nu am observat în cazul în care a fost conectat la nimic de la celălalt capăt, înainte. Singurul lucru pe care am făcut cu BIOS-ul a fost de a vă asigura că a fost boot-area de la HD. Sunt în speranţa într-adevăr nu am la spre a instala XP din nou, deoarece tocmai am mutat de la coasta de est şi nu poate găsi că lol disc. |
|
| |||
| |||
| Ei bine singurul lucru pe care nu am ruga să verifice a fost conectorul de alimentare de a conduce, de la PSU, dar sunt sigur că aţi verificat asta. Mesajul pe care le primiţi în BIOS-ul "Boot eşec disc" este destul de specific şi indică faptul că sistemul nu poate găsi un drive de boot. Acest lucru ar putea fi unul din cateva lucruri: 1. Nerespectarea Hard Drive 2. Master Boot Record (MBR) a devenit corupt. În cazul în care 1. de mai sus, veţi avea nevoie de un nou hard-disk şi o reinstalare de XP. În cazul în care 2. de mai sus, este posibil să fiţi capabil să repare lucrurile, dar veţi avea nevoie de discul de instalare XP, pentru a repara MBR .... care au spus că atunci când este deteriorat MBR mesajul de obicei, citeşte "boot EŞECUL", "Nu sunt relatate sistem de operare", În cazul în care puteţi găsi disc XP, puteţi încerca să fixeze MBR, după cum urmează: Cizme cu CD-ul de instalare XP. Când vi se solicită, apăsaţi R pentru a repara o instalare Windows XP. În cazul în care reparatii o gazdă cu multe sisteme de operare, selectaţi un corespunzătoare (XP) din meniu. Dacă aveţi doar un singur sistem de operare, introduceţi 1 pentru al selecta. Introduceţi parola de administrator, dacă vi se solicită. Pentru a repara MBR, utilizaţi următoarea comandă: fixmbr În cazul în care nu fix it, atunci este destul de probabil hard disk-a murit. HTH |
|
| |||
| |||
| Am prins-o datorită |
![]() |
|
| Marcaje |