![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej pred niekoľkými rokmi priateľ mi pomohol vybudovať docela pekné počítač. Nedávno som sa dobre upgradovať na Vista Ult a ďalšie priateľ mi hovorí, že je to ošípaná Ram zahnutý ma s niekoľkými 1g palice, ako som bol len beh s palicami 2x 512 celkom. Zavrel som všetko, čo sa odpojí a čokoľvek, čo by možno ponúkne systém napájania a inštaláciu barana. Potom, čo sa stalo, že som sa snažil moc hore a dostali spúšťacieho disku chyby. Snažil som sa naraz všetko, čo ma napadá, aby zahŕňala vracať len 2x 512 a stále rovnaký problém. Motherboard LED sa rozsvieti a stále to vyzerá, ako všetko, čo je stále moc jednoducho nemôžem dostať cez chybu. Je možné, že som odpojil kábel pre HD, alebo som úplne urobiť tento systém? Akákoľvek pomoc je oceňovaná. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Dostal som e-mail, ktorý uviedol Dave odpovedal, ale nemôže vidieť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prekontrolovať IDE kábel na HDD a na mobo, uistite sa, že je pevne sedí na oboch koncoch.
Aká je presná chybové hlásenie a na akom mieste sa v priebehu štartu je to zobrazené? Sa máte akékoľvek pípnutie pri štarte up? Páčilo sa vám zmeniť niektoré jednotky alebo mikiny? Zmenili ste v systéme BIOS nastavenia? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Hej vďaka za odpoveď. Som prekontroloval IDE kábel a zdá sa byť tesné spojenie. Chybové hlásenie hovorí, že "Boot zlyhanie disku. Vložte systémový disk a stlačte kláves Enter", a to až príde hneď po "vymazanie stlačte tlačidlo pre vstup nastavenie" Nepočul som žiadne pípnutie, ale všetci fanúšikovia sú beží a dosky svieti. I Nenašli zmätený s iným káblom, ale keď som bola s bočný panel vypnúť, ak na káble sa začala napĺňať s ventilátorom. , Ktorá má voľný koniec, ktorý hovorí, Sata na jednom konci a druhý je pripojený k PSU, ale nikdy som si všimol, keď bol pripojený k ničomu na druhom konci predtým. Jediné, čo som urobil s BIOS bolo, aby sa ubezpečil, že to bolo od zavedenia HD. Som naozaj som dúfal, že to nie je nutné inštalovať XP znova, pretože som sa presťahoval z východného pobrežia, a nemôže zistiť, že disk lol. |
|
| |||
| |||
| No jediné, čo som sa vás požiadať o overenie bol napájacieho konektora na jednotke, z PSU, ale som si istý, že ste sa. Správa, ktorou sa dostať do biosu "Boot zlyhania disku" je do istej miery špecifický a ukazuje, že systém nemôže nájsť systémový disk. To by mohlo byť jedným z viacerých vecí: 1. Hard Drive Failure 2. Master Boot Record (MBR), má dôjsť k poškodeniu. Je-li 1. vyššie, budete potrebovať nový pevný disk a preinštalovať na XP. Ak 2. vyššie, môžete byť schopní veci do poriadku, ale budete potrebovať inštalačný disk XP, opraviť MBR .... s povedal, že keď je poškodený MBR správy zvyčajne znie "BOOT FAILURE", "NO OS FOUND" Ak si nájdete disk XP, môžete sa pokúsiť o opravu MBR takto: Topánka s inštalačným CD XP. Až budete vyzvaní, stlačte kláves R pre opravu systému Windows XP. Je-li opravu počítača s rôznymi operačnými systémami, vybrať jeden (XP) z ponuky. Ak máte len jeden operačný systém, zadajte 1 do vyberte. Zadajte heslo správcu, ak výzva. Ak chcete opraviť MBR, použite nasledujúci príkaz: fixmbr Ak to nepomôže, potom je celkom pravdepodobné, pevný disk, zomrel. HTH |
|
| |||
| |||
| Mám to vďaka |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC pokazilo, veľmi zlé. Any Ideas Čo treba vymeniť? | toneus | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 21.září 2009 15:26 |
| Nie ste si istí, čo sa deje, potrebujete pomoc s vypínáním | Nie som si istý | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 6. augusta 2009 04:53 |
| I neustále zlé url | VJH | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 9. novembra 2008 16:35 |
| Čo robím zle tu? | Tamara | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20. novembra 2007 08:33 |
| Thread Tools | |
| |