![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј пре неколико година пријатељ ми је помогао изградити прилично добар рачунар. Па сам недавно прешли на Висту УЛТ и други пријатељ ми говори да је Рама крмак ми је закачен са неколико 1г палицама као што сам је само рад са 2кс 512 штаповима укупно. Ја затвори све доле и раскида све што може да евентуално дају моћ систем и инсталиран овна. Након што је то учинио сам покушао да укључите и добио боот диска грешке. Пробао сам само о свему могу мислити да укључите иде назад само 2кс 512 и даље исти проблем. Плоче још увијек долази на ЛЕР и звучи као и све постаје моћ не могу добити прошлости грешку. Да ли је могуће да сам само искључени кабл ХД или сам комплетно урадио у том систему? Било каква помоћ је добродошла. |
|
| |||
| |||
| Хмм. Добио сам емаил који каже Дејв одговорио, али га не видим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поново провери ИДЕ кабл на ХДД и мобо, да ли је чврсто седи на оба краја.
Шта је тачно поруку о грешци и на које тачке у току покрене ово приказује? Јесте ли добија се оглашава на покрене? Да ли сте изменити све дискове или џемпере? Да ли сте променили било који поставке БИОС-а? Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Хеы хвала за одговор. Ја рецхецкед ИДЕ кабла и чини се да се тесно везу. Порука о грешци гласи "Неуспех Убаците диск за покретање система на диску и притисните Ентер. И ово долази одмах после горе", притисните тастер ДЕЛЕТЕ да бисте унели подешавања " Нисам чуо било пишти али све љубитеље раде и матичне плоче светла је укључен. Не сам упрскао са другим каблом, али када сам била узимање стране панела искључите ако каблови нису покренули долази са вентилатором. Да ли има слободном крају САТА Он каже да је један крај, а други је повезан са ХДД, али сам никада није приметио ако је повезан на било шта на другом крају пре. Једино што сам урадио са БИОС-а је био да се уверите да је дизање са ХД. Стварно сам у нади да не морам да инсталира КСП јер сам се преселио из источне обале и не може да пронађе ЛОЛ диска. |
|
| |||
| |||
| Па једино ја нисам од вас тражити да потврдите је конектор за напајање на диску, са ХДД, али сам сигуран да сте проверили. Поруку коју добијате у БИОС-у "боот диск неуспех" је веома специфичан и указује да систем не може наћи диск. Ово би могао бити један од неколико ствари: 1. Хард диск Грешка 2. Мастер Боот Рецорд (МБР) је оштете. Ако је 1. горе, биће вам потребан нови Хард диск и поновна инсталација КСП-у. Ако 2. горе, можда ћете моћи да поправите ствари, али ћете морати КСП инсталационог диска, како би поправили МБР .... што је рекао да када је МБР оштећен поруке обично пише "БООТ НЕУСПЕХ", "Нема оперативни систем у разреду" Ако можете да нађете КСП диска, можете покушати да поправи МБР као што следи: Боот са КСП ЦД-а. Када будете упитани, притисните Р за поправку система Уиндоус КСП инсталацију. Ако поправка домаћина са више оперативних система, изаберите одговарајућу један (КСП), из менија. Ако имате само један оперативни систем, унесите 1 да бисте га изабрали. Унесите лозинку администратора уколико будете упитани. Да би поправили МБР, користите следећу наредбу: фиксмбр Ако то не реши проблем, онда је сасвим вероватно Хард диск је умро. ХТХ |
|
| |||
| |||
| Добио је захваљујући |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ-кренуло наопако, Веома Погрешно. Било које идеје шта треба да се замени? | тонеус | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 21. Јул 2009 15:26 |
| Нисте сигурни шта није у реду, са Неед Хелп обустава рада | не знам | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 6. Јул 2009 04:53 |
| ЈА држати добивање криви урл | ВЈХ | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 6 | 9 новембар 2008 16:35 |
| Шта сам криво радиш овде? | Тамара | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 20 новембар 2007 08:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |