![]() |
|
| |||
| |||
| Hey birkaç yıl bir arkadaşım bana oldukça güzel bir bilgisayar oluşturulmasına yardım etti önce. Iyi Geçenlerde Vista Ult ve başka bir arkadaş bunun bir Ram domuz olduğunu anlatmaya yükseltilmiş olarak sadece 2x 512 sopalarla toplam çalışan bir kaç 1g sopalarla beni bağladım. Aşağı ve muhtemelen sistem güç verebilir ve koç yüklü bağlantısı şey her şeyi kapattı. Sonra da güç kadar çalıştı ve bir önyükleme disketi hata var yapıldı. Her şeyi sadece ben geri sadece 2x 512 ve yine aynı sorun olacak eklemeyi düşünebilirsiniz hakkında denedim. Anakart LED hala gelir ve her şeyi benziyor ben hata geçmişte can't get güç elde ettiğini. Is it mümkün ben sadece HD için bir kablo bağlantısı veya tamamen yapmış bu sistemi? Any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Hmm. Ben Dave ama cevap göremiyorum dedi e-posta aldım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Recheck IDE Kablo, sıkı iki ucunda oturmuş olduğundan emin olun HDD'ye ve mobo için.
Ne tam hata mesajı nedir ve hangi noktada açılış sırasında bu gösterilmiyor? Sen çizme yukarıya herhangi bir bip sesi alıyorsunuz? Herhangi bir sürücü veya kazaklar değiştirecek mi? Herhangi bir BIOS ayarlarını değiştirmek mi? Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Hey cevap için teşekkürler. Ben IDE kablosu rechecked ve sıkı bir bağlantı gibi görünüyor. Hata mesajı "Boot disk hatası diyor. Takın sistem diski ve enter tuşuna basın" ve sonra "basın kurulum girmek için" silmek için bu kadar doğru geliyor Ama herhangi bir bip sesi duymadım tüm fanlar ve çalışan anakart ışığı yanar. Ben başka bir kablo ile ama haberci değil ben eğer kabloları yaptı fan ile gelen bir başlangıç yan panel kalktıktan oldu. Bu da diğer bir ucunu ve Sata diyor PSU bağlı, ama bir şeyi var eğer o şey daha önce diğer ucunu bağlantılı olduğunu fark ettim hiç. Ben BIOS ile yaptığı tek şey, HD önyükleme emin olmak oldu. Ben gerçekten bu yana sadece doğu kıyısında ve taşınır disk lol bulamazsa yeniden XP yüklemek gerekmez umuyorum. |
|
| |||
| |||
| Ben de sürücüye güç konektörü, PSU dan olduğumu doğrulamak için tek şey sormadım, ama kontrol eminim ki. BIOS içinde "oldukça özel ve sistem önyükleme sürücüsü bulamıyorum gösterir bir Boot disk hatası alıyorsanız mesaj. Bu bir şeylerin bir çift biri olabilir: 1. Hard Drive Failure 2. Master Boot Record (MBR) bozulmuş. 1 Eğer. Yukarıda, yeni bir Sabit Disk ve XP'nin yeniden yüklemesi gerekir. 2 Eğer. Yukarıda, bir şeyleri düzeltmek için mümkün olabilir, ancak, .... MBR düzeltmek için XP yükleme diski gerekir zaman MBR genellikle okur mesajı "BOOT FAILURE" bozuk olduğunu söyledi sahip, "NO OS BULUNAMADI" Eğer XP diskini bulabilirsiniz, siz MBR gidermek için deneyebilirsiniz şunlardır: XP yükleme CD'si ile açılış. Zaman, bir Windows XP yüklemesini onarmak için R tuşuna basın istenir. Eğer, menüden uygun olanı (XP) seçeneğini birden fazla işletim sistemleri ile ev sahibi tamir. Eğer seçmek için 1 girin sadece bir işletim sistemi var. İstendiğinde yönetici parolasını girin. , Aşağıdaki komutu kullanın MBR onarmak için: fixmbr Eğer bu sorunu çözmezse, daha sonra oldukça Sabit Sürücü ölmüş olması olasıdır. HTH |
|
| |||
| |||
| O teşekkür Got |
![]() |
|
| Bookmarks |