менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Чи не знаю, що я зробив неправильно

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 січня 2008, 10:35
Нові члени групи

Default Чи не знаю, що я зробив неправильно

Ей кілька років тому друг допоміг мені побудувати дуже приємно комп'ютера. Ну я нещодавно підвищено до Vista Ult один одного і кажуть мені, що то була свиня Рам підключили мене з кількома 1G палицями, як я був тільки працює з 2x 512 Всього палички. Я закрила всі вниз і відключені все, що може дати можливість енергетичної системи й установки ОЗУ. Після цього було зроблено Я спробував до влади і отримав помилку завантажувального диска. Я пробував майже все, що можна подумати, щоб включити Повертаючись до щойно 2x 512 і все те ж питання. Материнська плата світлодіодним ще йде, і воно звучить як все стає влада, я просто не можу отримати минулих помилок. Можливо чи, що я просто відключив кабель HD або я повністю зроблено в цій системі?
Ми раді кожному допомогти.
Old 8 січня 2008, 10:54
Нові члени групи

Хм. Я отримав лист, який говорить Дейв відповіли, але не можете її бачити.
Old 8 січня 2008, 11:04
Донор групи

Повторна перевірка IDE Cable на ваш жорсткий диск і материнська плата, переконайтеся, що він міцно сидить на обох кінцях.

Що таке точне повідомлення про помилку і в якийсь момент під час завантаження це не показується?

Чи отримуєте ви будь-який сигнал на завантаження?

Ви змінювати будь-які диски або перемички?

Ви змінювати налаштування BIOS?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 січня 2008, 12:24
Нові члени групи

Агов подяку за відповідь.

Я перевірив ще раз кабелю IDE і, здається, буде жорсткою зв'язку.

Помилка "Завантажувальний диск провал. Вставте системний диск і натисніть Enter", і це з'являється відразу після "натиснути на кнопку Видалити, щоб ввести установки"

Я не почув гудка, але всі вентилятори працюють і материнської плати горить.

Я не заплуталися з будь-яким іншим кабелем, але коли я приймав від бічній панелі, якщо на кабелі ж почнуть приходити з вентилятором. Це має вільний кінець, що говорить Сато на одному кінці та інші підключений до блоку живлення, але я ніколи не помічав, якщо він підключений до небудь на іншому кінці раніше.

Єдине, що я зробив з BIOS було, щоб переконатися, що завантаження з HD.

Я дійсно сподіваюся, що я робити не потрібно встановлювати XP знову, тому що я тільки що перейшов з східного узбережжя і не може виявити, що диск LOL.
Old 8 січня 2008, 13:08
Донор групи

Ну єдине, що я не прошу вас, щоб перевірити була роз'єм живлення на диск, від БП, але я впевнений, ви перевірили це.

Повідомлення, яке Ви отримуєте в BIOS "Boot відмови диска" досить конкретний і вказує, що система не може знайти завантажувальний диск.

Це може бути однією з пари речей:

1. Hard Drive Failure

2. Master Boot Record (MBR) стала пошкоджений.

Якщо 1. вище, вам знадобиться нового жорсткого диска і переустановки XP.

Якщо 2. вище, Ви можете бути в змозі виправити становище, але вам знадобиться диск установки XP, щоб виправити MBR .... Сказавши, що, коли MBR пошкоджена Як правило, повідомлення говорить: "BOOT FAILURE", "No OS знайдено"

Якщо ви можете знайти диск XP, ви можете спробувати виправити MBR наступним чином:

Завантажити з інсталяційного компакт-диска XP.
У відповідь на запит натисніть клавішу R для відновлення інсталяції Windows XP.
Якщо ремонт хост з декількома операційними системами, виберіть відповідну одну (XP) з меню. Якщо у вас є тільки одна операційна система, введіть 1 для його вибору.
Введіть пароль адміністратора, якщо з'явиться запит.

Щоб виправити MBR, використовуйте наступну команду:

FIXMBR

Якщо це не виправити, то цілком імовірно, жорсткий диск має помер.

HTH
Old 8 січня 2008, 13:11
Нові члени групи

Зрозумів Спасибо
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? toneus Генеральний обладнання чат 4 21 вересня 2009 15:26
Не впевнений Що сталося, потрібна допомога з Shutdown не впевнений Генеральний обладнання чат 7 6 серпня 2009 04:53
Я постійно отримую неправильний URL VJH Веб-браузери & FTP-клієнти 6 9 листопада 2008 16:35
Що я роблю не так? Тамар Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 20 листопада 2007 08:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.