![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кілька років тому друг допоміг мені побудувати дуже приємно комп'ютера. Ну я нещодавно підвищено до Vista Ult один одного і кажуть мені, що то була свиня Рам підключили мене з кількома 1G палицями, як я був тільки працює з 2x 512 Всього палички. Я закрила всі вниз і відключені все, що може дати можливість енергетичної системи й установки ОЗУ. Після цього було зроблено Я спробував до влади і отримав помилку завантажувального диска. Я пробував майже все, що можна подумати, щоб включити Повертаючись до щойно 2x 512 і все те ж питання. Материнська плата світлодіодним ще йде, і воно звучить як все стає влада, я просто не можу отримати минулих помилок. Можливо чи, що я просто відключив кабель HD або я повністю зроблено в цій системі? Ми раді кожному допомогти. |
|
| |||
| |||
| Хм. Я отримав лист, який говорить Дейв відповіли, але не можете її бачити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повторна перевірка IDE Cable на ваш жорсткий диск і материнська плата, переконайтеся, що він міцно сидить на обох кінцях.
Що таке точне повідомлення про помилку і в якийсь момент під час завантаження це не показується? Чи отримуєте ви будь-який сигнал на завантаження? Ви змінювати будь-які диски або перемички? Ви змінювати налаштування BIOS? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Агов подяку за відповідь. Я перевірив ще раз кабелю IDE і, здається, буде жорсткою зв'язку. Помилка "Завантажувальний диск провал. Вставте системний диск і натисніть Enter", і це з'являється відразу після "натиснути на кнопку Видалити, щоб ввести установки" Я не почув гудка, але всі вентилятори працюють і материнської плати горить. Я не заплуталися з будь-яким іншим кабелем, але коли я приймав від бічній панелі, якщо на кабелі ж почнуть приходити з вентилятором. Це має вільний кінець, що говорить Сато на одному кінці та інші підключений до блоку живлення, але я ніколи не помічав, якщо він підключений до небудь на іншому кінці раніше. Єдине, що я зробив з BIOS було, щоб переконатися, що завантаження з HD. Я дійсно сподіваюся, що я робити не потрібно встановлювати XP знову, тому що я тільки що перейшов з східного узбережжя і не може виявити, що диск LOL. |
|
| |||
| |||
| Ну єдине, що я не прошу вас, щоб перевірити була роз'єм живлення на диск, від БП, але я впевнений, ви перевірили це. Повідомлення, яке Ви отримуєте в BIOS "Boot відмови диска" досить конкретний і вказує, що система не може знайти завантажувальний диск. Це може бути однією з пари речей: 1. Hard Drive Failure 2. Master Boot Record (MBR) стала пошкоджений. Якщо 1. вище, вам знадобиться нового жорсткого диска і переустановки XP. Якщо 2. вище, Ви можете бути в змозі виправити становище, але вам знадобиться диск установки XP, щоб виправити MBR .... Сказавши, що, коли MBR пошкоджена Як правило, повідомлення говорить: "BOOT FAILURE", "No OS знайдено" Якщо ви можете знайти диск XP, ви можете спробувати виправити MBR наступним чином: Завантажити з інсталяційного компакт-диска XP. У відповідь на запит натисніть клавішу R для відновлення інсталяції Windows XP. Якщо ремонт хост з декількома операційними системами, виберіть відповідну одну (XP) з меню. Якщо у вас є тільки одна операційна система, введіть 1 для його вибору. Введіть пароль адміністратора, якщо з'явиться запит. Щоб виправити MBR, використовуйте наступну команду: FIXMBR Якщо це не виправити, то цілком імовірно, жорсткий диск має помер. HTH |
|
| |||
| |||
| Зрозумів Спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC пішло не так, дуже погано. Будь-які ідеї Що потрібно замінити? | toneus | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 вересня 2009 15:26 |
| Не впевнений Що сталося, потрібна допомога з Shutdown | не впевнений | Генеральний обладнання чат | 7 | 6 серпня 2009 04:53 |
| Я постійно отримую неправильний URL | VJH | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 9 листопада 2008 16:35 |
| Що я роблю не так? | Тамар | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 20 листопада 2007 08:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |