![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят дънната платка има четири слота за RAM - 2 Dual канали. Знам, че ако ще я използвате двойствен канал трябва да бъде една и съща - и купи в комплект за да се гарантира, че е една и съща партида. Но ако кажа -- Канал 1: 2x2GB (4GB) Кит, Dual Channel Канал 2: 2x4GB (8GB) Кит, Dual Channel Това ли ще работи безпроблемно? Ще имам 12GB на ефективни RAM (x64, разбира се), която работи в рамките на 2 отделни Dual канали? Или трябва да бъдат идентични? IE. 4x4GB (16GB) Kit - 2 пръчки за всеки канал. Благодарение - аз съм по средата чрез изграждане и на път да закупи RAM.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен дали това е от помощ, но ми дойде Dell със стандартния 2x512 МЕГ ивици, така че излезе и купи 2 концерта комплект от newegg и показа, че с the2x512 ивици, че вече е там, така ли ще има 3 участия и никога не е имал проблеми с нея. Късно отидох Staples и купи 2 концерта PNY кит и замени 2x512, че е бил там, така ли ще има 4 участия и все още не е имал проблеми.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз го ще се инсталира или Vista64 или XP64 ....... ако не е 32 битов Opersting системи само ще видим 3.25gb Арама, така че ще се губиш пари.
| |||
| |||
| Както казах Фил: (въпреки че даденост, че трябва да кажа x86 не x64 .. Винаги съм се muddled) Цитат:
Благодарение tardster, макар че за съжаление, че не се потвърди, тя ще се пуска в двойна-канален режим .. Можете ли да потвърдите, че не?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| За да бъда честен не знам, знам, че когато отидох в моята система я прочетете 4096mb, надежда, че помага ... |
|
| |||
| |||
| Добре .. Предполагам, ако имах 16GBs на RAM тя не би въпроса дали тя е била много работни двойна канал или не: P Thankls за въвеждане: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуел канал за допълнителна RAM скорости, така че там ще е разликата между 16GB в дуел канал, или в едно-единствено канал.
| |||
| |||
| Добре тогава как да разбера дали ми е овен дуел канал или текат дуел канал? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всяко RAM ще работят във всички слотове, така да се говори.
Dual канал е когато имате две съвпадащи двойки, размер и Скорост. Казват, че са 1x 1GB 400mhz и 1x 1GB 333mhz, те ще работят, но на по-ниската от двете скорости така не двойствен канал. 2x 1GB двете 800Mhz = двоен канал. Казват, че са 1x 1GB 400mhz и 1x 1GB 333mhz и 2x 2GB 800Mhz - В тяхната двойка слотове за 2x 2GB 800 воля вървят двойно, другите две двойки без прецедент не, неявили се на по-ниската от чифта скорост. Но не може да се обърка, двете съвпадащата 800 двойки могат също падащото на другите най-ниска скорост от 333. Какви скорости са RAM? Махни всички са еднакви за всички 4 слота и ти не може да се объркат, независимо от техния размер в MB / GB. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| И така с мен като 4 2gig ленти от 800mhz от същата марка и скоростта ми двойна канал правилно? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Използване на 2, 2 Концертен. Пръчици Арама в Dual Channel режим | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 22 Feb 2009 11:49 |
| Dual-канален RAM въпрос ... | Mr77 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 6 октомври 2008 09:03 |
| Dual канал | zaone | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 7 Aug 2007 22:34 |
| Dual канал овен въпрос | merton123 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ро Aug 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM памет | Каин | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 31 Юли 2007 13:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |