![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Moje Základní deska má čtyři sloty pro RAM - 2 Duální kanály.
Já vím, že když vy budete používat dvojí kanál musí být stejná - a koupil v kitu s cílem zajistit, že se jedná o stejné šarže. Ale říct, je-li -- Kanál 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Kanál 2: 2x4GB (8gb) Kit, Dual Channel Bude to fungovat bez problémů? Budu mít 12 GB účinné RAM (x64 samozřejmě), který pracuje uvnitř 2 samostatné Duální kanály? Nebo musí být shodné? tzn. 4x4GB (16GB) Kit - 2 hole na každém kanálu. Poděkování - I'm půli prostřednictvím budování a chystá koupit RAM.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nejsem si jistý, je-li to jakékoli pomoci, ale můj Dell přišel s normou 2x512 meg proužky, tak jsem šel ven a koupil 2 koncert kit vypnutí newegg bouchnutý a to v souladu s the2x512 proužky, který byl již tak bych 3 koncerty a nikdy neměl žádné problémy s ním. Později jsem chodil do skob a koupil 2 koncert PNY kit a nahradil 2x512, že tam bylo tak bych 4 koncerty a ještě žádný problém.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já si ji budete třeba instalovat buď Vista64 nebo XP64 ....... pokud ne 32 bit Opersting systémy budou vidět pouze asi 3,25 GB. paměti, takže budete plýtvat vaší hotovosti.
|
|||
|
|||
|
Jak jsem již řekl phil: (ale samozřejmé, že by se říci x86 není x64 .. i vždy přehledně)
Citace:
Díky tardster, i když, bohužel, že nepotvrdí, že bude pracovat v duálním režimu-kanál .. mohl byste potvrdit, že to dělá?
|
|||
|
|||
|
Chcete-li být upřímný, nevím, já vím, že když jsem šel do mého systému je číst 4096megabajt, doufají, že pomůže ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok .. Předpokládám, že kdybych měl 16GBs pameti by na tom mnohem, zda byl pracovní duální kanál, nebo ne: P
Thankls pro vstup: D
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Duel Channel je pro další RAM rychlostí, takže by se o rozdíl mezi 16 GB duel v kanálu, nebo v jediném kanálu.
|
|||
|
|||
|
Ok, tak jak to mám vědět, zda můj beran je souboj kanál nebo spuštěním kanálu souboj?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jakékoliv RAM bude fungovat v každém slotu, abych tak řekl.
Duální kanál, kde máte dvě porovnaných páry, velikost a Rychlost. Řekni máte 1x 1 GB 400MHz a 1x 1GB 333mhz, které se spustí, ale v nižší ze dvou rychlostí takže není duální kanál. 2x 1GB obou 800MHz = duální kanál. Řekni máte 1x 1GB 400MHz a 1x 1gb 333mhz a 2x 2GB 800MHz - Ve svých spárovaný sloty na 2x 2GB 800 to bude probíhat ve dvou, dvou dalších neporovnaných párů nebude neplnícími na menší z dvojice rychlosti. Ale mohu se mýlit, obě porovnaných 800 párů může klesnout až na další nejnižší rychlost 333. Co se rychlosti RAM? Získejte všechny stejné ve všech 4 sloty a nemůžeš jít špatně, bez ohledu na jejich velikost v MB / GB. Můj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Takže se mi s 4 2gig pásy z 800MHz na stejné značky a rychlosti Běžím duální kanál správný?
|