![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Motherboard μου έχει τέσσερις χρονοθυρίδες για RAM - 2 Dual Channels. Ξέρω ότι αν θέλει κάποιος να το χρησιμοποιήσετε διπλή κανάλι πρέπει να είναι το ίδιο - και αγοράζονται σε ένα σετ για να εξασφαλισθεί ότι θα είναι της ίδιας παρτίδας. Αλλά αν πω -- Channel 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Channel 2: 2x4GB (8GB) Kit, Dual Channel Ότι θα λειτουργήσει ομαλά; Θα έχω 12GB αποτελεσματικών RAM (x64, φυσικά) που θα λειτουργεί μέσα σε 2 χωριστές Dual κανάλια;; Ή πρέπει να είναι ο ίδιος ο; δηλαδή. 4x4GB (16GB) Kit - 2 ράβδοι για κάθε κανάλι. Χάρη - Είμαι μισά του δρόμου μέσω της κατασκευής και για να αγοράσει το RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι κάθε βοήθεια, αλλά μου ήρθε η Dell με το πρότυπο 2x512 meg λωρίδες, έτσι πήγα και αγόρασα ένα kit 2 GIG off newegg και popped σε the2x512 με ταινίες που ήδη υπάρχουν γι 'αυτό θα έχει 3 συναυλίες και ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. Αργότερα, πήγα να συνδετήρες και αγόρασε ένα 2 GIG PNY kit και να αντικατασταθεί η 2x512 ότι ήταν εκεί μέσα γι 'αυτό θα έχουν 4 συναυλίες και ακόμη δεν είχε προβλήματα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ ότι θα σας εγκατάσταση είτε Vista64 ή XP64 ....... 32 bit, αν δεν Opersting Συστημάτων θα δείτε μόνο περίπου των 3.25gb Ram, έτσι θα πρέπει να χάσουμε σας μετρητά.
| |||
| |||
| Όπως είπα Phil: (αν και θα πρέπει να πω ότι χορηγείται x86 δεν x64 .. πάντα συγκεχυμένη i) Απόσπασμα:
Χάρη tardster, αν και, δυστυχώς, ότι δεν επιβεβαιώνει το ότι θα τρέχει στο κανάλι διπλής λειτουργίας .. θα μπορούσε να σας επιβεβαιώσω ότι το κάνει; |
|
| |||
| |||
| Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, ξέρω ότι όταν πήγα να μου διαβάσετε 4096mb σύστημα αυτό, ελπίζω ότι βοηθάει ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Υποθέτω ότι αν είχα 16GBs μνήμη RAM δεν θα το θέμα σε πολύ αν αυτός εργάζεται ή δεν διπλή κανάλι: P Thankls για την εισαγωγή: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duel Channel είναι για πρόσθετη μνήμη RAM ταχύτητες, οπότε θα υπάρχει διαφορά μεταξύ 16GB μονομαχία στο κανάλι, ή στο ενιαίο κανάλι.
| |||
| |||
| Ok ναι, με ποιον τρόπο θα το ξέρω αν μου ram είναι μονομαχία κανάλι ή λειτουργίας μονομαχία κανάλι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οποιαδήποτε RAM θα λειτουργήσει σε οποιαδήποτε υποδοχή, για να το πω έτσι.
Διπλή κανάλι όπου έχετε δύο αντιστοιχισμένης ζεύγη, το μέγεθος και ταχύτητα. Πες έχετε 1x 1GB 400MHz και 1x 1GB 333mhz, θα τρέχει, αλλά στη χαμηλότερη από τις δύο ταχύτητες έτσι δεν διπλή κανάλι. 2x 1GB τόσο 800MHz = διπλή κανάλι. Πες έχετε 1x 1GB 400MHz και 1x 1GB 333mhz και 2x 2GB 800MHz - Στην αξιόπ χρονοθυρίδες την 2x 2GB 800 της θα τρέχουν σε διπλή, τα άλλα δύο ζευγάρια δεν θα ανυπέρβατη, ασυνεπή με το χαμηλότερο από τα ζεύγη ταχύτητας. Αλλά μπορεί να είναι λάθος, τα δύο συνδυάζονται 800 ζεύγη μπορούν επίσης πτώση κάτω προς τα άλλα ταχύτητα χαμηλότερη των 333. Ποιες είναι οι ταχύτητες μνήμης RAM; Βρείτε όλα τα ίδια σε όλα τα 4 slots και δεν μπορείτε να πάει στραβά, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους σε MB / GB. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Έτσι, έχοντας μαζί μου 4 2gig λωρίδες 800MHz της ίδιας μάρκας και ταχύτητας είμαι σωστή λειτουργία διπλής κανάλι; |