![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja matična ploča ima četiri utora za RAM - 2 Dual kanala. Znam da, ako idete da ih koriste dvojno kanal mora biti isti - i kupi u kompletu da se osigura da je isti batch. Ali ako kažete -- Kanal 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Kanal 2: 2x4GB (8GB) Kit, Dual Channel Koji će raditi glatko? Hoću li imati 12GB efektivne RAM (x64, naravno) koji djeluje u roku od 2 odvojene Dvostruki kanali? Ili mora biti istovjetna je? tj.. 4x4GB (16GB) Kit - 2 štapovima na svakom kanalu. Hvala - Ja sam na pola puta kroz izgradnju i oko kupiti RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran ako ovaj je pomoć, ali moj Dell došla s standardnim 2x512 meg traka, pa sam otišao van i harpun kupio komplet za 2 off newegg i popped u the2x512 trake s koje je već bio tamo tako da sam imao 3 nastupe i nikada nisu imali nikakvih problema s njim. Kasnije sam otišao u Staples i kupio 2 harpun PNY kit i zamijenio 2x512 da je tamo tako da sam imao 4 nastupe, a još uvijek nije imao problema.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA uzeti to ćete biti instalirate bilo Vista64 ili XP64 ....... ako ne i 32 bitni sustavi Opersting će vidjeti samo o 3.25gb RAM-a, tako da će se troši vaš novac.
| |||
| |||
| Kao što sam rekao phil: (iako je odobrio da ne bi rekao x86 i x64 .. uvijek dobiti zbrkan) Quote:
Hvala tardster, na žalost, iako to ne potvrdi da će se izvoditi u dual-kanalni mod .. Možete li potvrditi da to funkcionira? |
|
| |||
| |||
| Da budem iskren, ne znam, znam da kad sam otišao u moj sistem to read 4096mb, nade koja pomaže ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Pretpostavljam da ako sam imala 16GBs RAM-a ne bi na pitanje da li je to puno radno dvojan kanal ili ne: P Thankls za unos: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dvoboj Kanal je za dodatnu RAM brzinama, tako da bi se razlika između 16GB u dvoboj kanal, ili u jednoj kanal.
| |||
| |||
| Ok kako bih znati je li ovna dvoboj je dvoboj kanal ili kanal prikazivati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svejedno RAM-a će raditi na bilo koji utor, da tako kažemo.
Dvostruki kanal gdje imate dvije podudaranjem parova, veličini i brzina. Recimo imate 1x 1GB 400 i 1x 1GB 333mhz, oni će se pokrenuti, ali u nižim od dvije brzine pa ne dvojan kanal. 2x 1GB = 800Mhz dual oba kanala. Recimo imate 1x 1GB 400 i 1x 1GB 333mhz, i 2x 2GB 800Mhz - U njihovim upareni utori na 2x 2GB 800-a će se pokrenuti u dual, druga dva para besprimjeran neće, nepouzdan na nižim od parova brzinu. Ali ja svibanj biti krivo, dva para podudaranjem 800 svibanj isto tako padajući s drugima najnižu brzinu od 333. Koje su brzine RAM-a? Saznajte sve isto u svim 4 utora i ne možete pogriješiti, bez obzira na njihovu veličinu u MB / GB. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Pa kod mene ima 4 trake 2gig od 800mhz od iste marke i brzinu sam trčanje dvojan kanal ispravan? |