![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Alaplap négy résidők RAM - 2 Dual csatornákat. Tudom, hogy ha fogsz használni kétcsatornás meg azonosnak kell lennie -, és vettem egy kit annak érdekében, hogy ugyanazt a tételt. De mondom, ha -- Csatorna 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Channel 2: 2x4GB (8GB) Kit, Dual Channel Will, hogy zökkenőmentesen? Will I have 12GB hatékony RAM (x64 persze), hogy működik, 2 külön Dual csatornák? Vagy az azonos? ie. 4x4GB (16GB) Kit - 2 botszékek minden csatornán. Thanks - Én félig át építeni, és körülbelül megvenni a RAM.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok biztos benne, ha ez segít, de a Dell jött a szabványos 2x512 szalaganyagok meg, így bementem, és vettem egy 2 koncert kit off newegg és beugrott, hogy a the2x512 csík, már ott volt, tehát én is 3 koncertek és soha nem volt probléma vele. Később jártam ácskapocs és vettem egy 2 koncert PNY kit, és helyébe a 2x512 volt ott így lenne 4 koncertek, és még mindig nem volt probléma.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem te leszel a telepítés vagy XP64 vagy Vista64 ....... ha nem 32 bites rendszerek Opersting csak utánanéz 3.25gb RAM, így lesz pazaroljuk el készpénzt.
| |||
| |||
| Mint mondtam phil: (bár meg kell adni, hogy mondjuk x86 nem x64 .. én mindig zavaros) Idézet:
Köszönet tardster, bár sajnálatos, hogy nem erősíti meg fog a dual-channel módban .. tudta, mit kell, hogy nem?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hogy őszinte legyek nem tudom, én tudom, hogy mikor ment be a rendszer 4096mb olvasni, remélem, hogy segít ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Azt hiszem, ha én 16GBs RAM ez nem számít, hogy sokat dolgozik, hogy kétcsatornás vagy nem: P Thankls a bemenet: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Párbaj csatorna további RAM sebességet, így lenne különbség a 16GB a párbaj csatorna, vagy az egyetlen csatorna.
| |||
| |||
| Ok így hogyan tudom, ha a ram van párbaj csatornán futó párbaj vagy csatorna? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden RAM fog működni minden nyílásba, hogy úgy mondjam.
Kétcsatornás, ahol van két egyező pár, mérete és speed. Mondd még 1x 1GB 400MHz és 1x 1GB 333MHz, akkor fog futni, de az alacsonyabb, a két sebesség így nem kétcsatornás. 2x 1GB mindkét 800MHz = kétcsatornás. Mondd még 1x 1GB 400MHz és 1x 1GB 333MHz, és 2x 2GB 800MHz - Az, hogy a párosított slots 2x 2GB 800 akarata fut kettős, a másik két pár nem páratlan, mulasztást az alsó pár a sebességet. De lehet baj, a két egyezésű 800 párban is le kell bontani a többiek legkisebb sebesség 333. Milyen sebesség a RAM? Get mindegy minden 4 résidők és akkor nem baj, függetlenül azok méretétől MB / GB. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Szóval nekem 4-2gig csík 800MHz ugyanannak a márkának, és a fordulatszám-én fut kétcsatornás helyes? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Használata 2, 2 koncert. Sticks RAM és Dual Channel Mode | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 22. február 2009 11:49 |
| Dual-channel memória kérdés ... | Mr77 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 6. október 2008 09:03 |
| Dual channel | zaone | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 7. augusztus 2007 22:34 |
| Dual channel memória kérdés | merton123 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 2. augusztus 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM memória | cain | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 31. július 2007 13:07 |
| Téma eszközök | |
| |