![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לוח האם שלי יש ארבע משבצות של זיכרון RAM - Dual 2 ערוצים. אני יודע שאם אתה הולך להשתמש בו דואליים ערוץ זה חייב להיות זהה - ו קנה בתוך Kit, כדי להבטיח את אותו הדבר אצווה. אבל אם לומר -- ערוץ 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel ערוץ 2: 2x4GB (8GB) קיט, Dual Channel האם זה עובד בצורה חלקה? האם יש לי 12GB של זיכרון RAM יעיל (x64 כמובן), אשר פועלת במסגרת נפרדת Dual 2 ערוצים?? או את צריכה להיות זהה? כלומר. 4x4GB (16GB) קיט - 2 מקלות על כל ערוץ. תודה - אני הדרך דרך לבנות ועל מנת לרכוש את ראם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח אם זה כל העזרה של Dell אבל שלי הגיע עם רמת 2x512 מג רצועות, אז יצאתי ו קנה 2 חלטורה Kit מחוץ newegg ו popped אותה עם רצועות the2x512 כי כבר היה שם אז הייתי חייב 3 gigs ואף פעם לא היו בעיות עם זה. אחר כך הלכתי staples ו קנה 2 חלטורה PNY Kit והחליפו את 2x512 כי היה שם כל כך הייתי 4 gigs ועדיין לא היו בעיות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לוקח את זה שאתה הולך להיות התקנה או Vista64 או XP64 ....... אם לא 32 ביט מערכות Opersting יהיה לראות רק לגבי 3.25gb של RAM, כך שאתה מבזבז את יהיה במזומן.
| |||
| |||
| כפי שאמרתי פיל: (אם כי צריך לומר בשלמא x86 .. x64 לא תמיד אני מקבל muddled) ציטוט:
תודה tardster, אם כי למרבה הצער, כי אין לאשר את זה יופיעו כפולה ערוצים מצב .. אתה יכול לאשר כי היא עושה? |
|
| |||
| |||
| למען האמת, אני לא יודע, אני יודע כי כאשר אני נכנס למערכת שלי לקרוא את זה 4096mb, מקווה שזה עוזר ... |
|
| |||
| |||
| בסדר .. אני מניח שאם היה לי 16GBs של RAM זה לא היה משנה הרבה אם הוא היה עובד ערוץ כפול או לא: P Thankls עבור קלט: ד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דו קרב הוא ערוץ נוסף במהירויות RAM, לכן יהיה הבדל בין ערוץ 16GB ב דו קרב, או ערוץ בודד.
| |||
| |||
| בסדר אז איך אני יודע אם היה לי את ראם היא ערוץ דו קרב או דו קרב מפעיל ערוץ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך זיכרון RAM יעבוד בכל משבצת, כביכול.
Dual ערוץ נמצא איפה יש לך שני זוגות מתאימים, גודל או מהירות. תגיד יש לך 1x 1GB 400mhz ו 1x 1GB 333mhz, הם יפעלו, אך בחלק התחתון של שני במהירויות כל כך לא ערוץ כפול. 2x 1GB הן 800Mhz = ערוץ כפול. תגיד יש לך 1x 1GB 400mhz ו 1x 1GB 333mhz, ו 2x 2GB 800Mhz - שלהם לזווג את משבצות 2x 2GB של 800 יופיעו כפולה, השניים האחרים לא זוגות שאין כמוהו, defaulting כדי להקטין את המהירות של זוגות. אבל אני יכול להיות טועה, שני זוגות מתאימים 800 עשויה גם הנפתחת של אחרים הנמוך ביותר למהירות 333. מה הם במהירויות RAM? קבל את כל זהה בכל 4 משבצות, ואתה לא יכול להשתבש, לא משנה את גודל ב MB / GB. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אז איתי בעל 4 2gig רצועות 800mhz של אותו מותג ומהירות אני מפעיל ערוץ כפול נכון? |