![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano plokštė turi keturis lizdus RAM - 2 Dual kanalai. Žinau, kad jei jūs ketinate naudoti Dual Channel ji turi būti vienoda - ir įsigyti rinkinį, kad užtikrintų jos yra tos pačios partijos. Bet pasakyti, jei -- Channel 1: 2x2GB (4GB) Kit Dual Channel Channel 2: 2x4GB (8GB) Kit Dual Channel Ar, kad darbas vyko sklandžiai? Ar turiu 12GB veiksmingos RAM (x64, žinoma), kad dirba per 2 atskiras Dual kanalai? Ar turi būti vienodi? ty. 4x4GB (16GB) Rinkinys - 2 lazdos kiekvieno kanalo. Ačiū - I'm įpusėjus statyti ir apie nusipirkti RAM.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, bet jei tai padeda, bet mano "Dell" atėjo su standartas 2x512 meg juostas, todėl aš išėjo ir nusipirkau 2 komplektas koncertą išjungti Newegg ir popped jį su the2x512 juostelėmis, kad jau buvo ten, kad aš turiu 3 koncertai ir niekada neturėjo jokių su juo problemų. Vėliau nuėjau į kabės ir nusipirkau 2 koncertą PNY rinkinio ir pakeistas 2x512, kad buvo ten, tai aš turiu 4 koncertai ir dar nebuvo problemų.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš manau, jūs ketinate būti įdiegti arba Vista64 arba XP64 ....... jei ne 32 bitų sistemos Opersting matys tik apie 3.25gb RAM, todėl jums bus eikvoti savo pinigus.
| |||
| |||
| Kaip sakiau Phil: (nors savaime suprantama, jog turi pasakyti x86 ne x64 .. gaunu painiojamos) Citata:
Ačiū tardster, nors, deja, kad negali patvirtinti, kad bus rodomi dviejų kanalų režimas .. Ar galėtumėte patvirtinti, kad ji?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant aš nežinau, aš žinau, kad kai aš atvykau į mano sistemoje jis perskaitė 4096MB, tikiuosi, kad padeda ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Manau, jei aš 16GBs RAM, tai nesvarbu, kad daug ar jis buvo darbo Dual Channel ar ne: P Thankls už įėjimo: D
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dvikova Channel papildomų RAM greitį, todėl turėtų būti tarp 16GB skirtumo dvikova kanalą, arba vienu kanalu.
| |||
| |||
| Gerai taip, kaip man žinoti ar mano RAM dvikova kanalu ar veikia dvikova kanalas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet RAM veiks bet lizdą, todėl kalbėti.
Dual channel tai jei turite dvi porų, dydis ir greitis. Tarkime, turite 1x 1GB 400MHz ir 1x 1GB 333MHz, jie bus paleisti, bet ne iš dviejų greitį, mažesnį, kad ne dual channel. 2x 1GB ir 800MHz = Dual Channel. Tarkime, turite 1x 1GB 400MHz ir 1x 1GB 333MHz ir 2x 2GB 800MHz - jų suporuoti Lizdas 2x 2GB 800's vyks dviem, kitų dviejų nesuderintų porų nebus, nevykdantis į poras greitis mažesnis. Bet aš, gali būti klaidinga, dvi suderintos ir 800 porų, taip pat gali nukristi iki žemiausio kiti greitis 333. Koks greitis yra RAM? Gauti visas visų 4 slots pat ir jūs negalite daryti įvykus nelaimei, nepriklausomai nuo jų dydžio MB / GB. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Taigi man atsižvelgdamas 4 2gig juostelių 800MHz tos pačios markės ir greičio Bėgu dual channel teisinga? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudojant 2, 2 Gig. Lipdukai į RAM Dual Channel režimu | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 22 vasaris 2009 11:49 |
| Dual-channel RAM klausimą ... | Mr77 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 6 spalis 2008 09:03 |
| Dual Channel | zaone | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 7 rugpjūtis 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM klausimas | merton123 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 rugpjūtis 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM atmintis | Kainas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 31 liepa 2007 13:07 |
| Temos įrankiai | |
| |