![]() |
|
| |||
| |||
| Mans Motherboard ir četri sloti RAM - 2 Dual kanālus. Es zinu, ka, ja jūs esat gatavojas izmantot divu kanālu tas ir pats - un iegādāties komplektu, lai nodrošinātu to, ka tajā pašā partijā. Bet sakiet ja -- Channel 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Channel 2: 2x4GB (8GB) Kit, Dual Channel Vai šo darbu labi? Man ir 12GB efektīvu RAM (x64 protams), kas darbojas pēc 2 atsevišķām Dual Channels? Vai ir jābūt vienādiem? ie. 4x4GB (16GB) komplekts - 2 nūjas katrā kanālā. Paldies - es esmu apmēram vidū veidotu un gatavojaties pirkt RAM. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts, vai tas ir kāds palīdzēt, bet mans Dell ieradās ar standarta 2x512 meg sloksnes, tāpēc es gāju, un nopirka 2 GIG komplektu pie newegg un popped to ar the2x512 strēmeles, bija jau tur, lai es būtu 3 Afiša un nekad nav bijušas ar to problēmas. Vēlāk es devos uz skavām un nopirka 2 GIG PNY komplektu un aizstāj 2x512, ka bija tur tik man būtu 4 gigs un joprojām nebija nekādas problēmas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es to jums būs uzstādot nu Vista64 vai XP64 ....... ja nav 32 bitu Opersting Systems redzēsiet vienīgi par 3.25gb RAM, lai jūs cienām Jūsu naudu.
| |||
| |||
| Kā jau teicu phil: (kaut gan pašsaprotamu, ka jāsaka x86 nav x64 .. i vienmēr saņemsiet neskaidri) Quote:
Paldies tardster, lai gan diemžēl, kas neapstiprina tas darbosies dual-channel mode .. Vai varat apstiprināt, ka tā nav? |
|
| |||
| |||
| Ja godīgi es nezinu, es zinu, ka kad es devos manā sistēmā tas izlasīt 4096MB, cerība, kas palīdz ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Es domāju, ka ja es būtu 16GBs RAM nebūtu jautājumu daudz, vai tas bija darbs divu kanālu vai ne: P Thankls par ieejas: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duelis kanāls ir papildu RAM ātrumu, tādēļ varētu būt no 16GB atšķirība duelis kanālu, vai arī vienu kanālu.
| |||
| |||
| Ok, tad kā lai es zinu ja man ram ir duelis kanālu vai ekspluatācijas duelis kanāls? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jebkurš RAM darbosies jebkurā slotā, lai runāt.
Dual channel ir, ja jums ir divas atbilstības pāri, lieluma un ātrums. Ka jums ir 1x 1GB 400MHZ un 1x 1GB 333MHZ, tās darbosies, bet zemāks par diviem ātrumiem, tā nav divu kanālu. 2x 1GB abi 800Mhz = divu kanālu. Ka jums ir 1x 1GB 400MHZ un 1x 1GB 333MHZ, un 2x 2GB 800Mhz - Savā savienoties slots 2x 2GB 800 vēlmi darbosies divi, pārējie divi nesaskaņotu pāriem nebūs, saistību nepildīšanu, zemākās pāriem ātruma. Bet man var būt nepareizi, divas saskaņotās 800 pāriem var arī nolaižamo uz citiem zemāko ātrumu 333. Kāds ātrums ir RAM? Get visiem vienāds visās 4 slots, un jūs varat neko nepareizi, neatkarīgi no to lieluma MB / GB. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Lai ar mani kam ir 4 2gig sloksnes 800MHz no pašu zīmolu un ātruma Es skrienu DUAL CHANNEL pareizi? |