![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plăci de bază meu are patru sloturi pentru RAM - 2 Dual Canale. Ştiu că, dacă o să-l utilizaţi dual canal de acesta trebuie să fie aceeaşi - şi cumpărat într-un kit de a se asigura că este acelaşi lot. Dar dacă spun -- Canal 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Canal 2: 2x4GB (8GB) Kit, Dual Channel Care va lucra fără probleme? Voi avea 12GB de eficace RAM (x64 de curs), care funcţionează în decurs de 2 separate Dual Canale?? Sau trebuie să fie identice? de ex. 4x4GB (16GB) Kit - 2 tije de pe fiecare canal. Multumesc - Sunt la jumatatea construi printr-o şi pe cale de a cumpăra de RAM.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt sigur dacă acest lucru este de ajutor, dar mi Dell a venit cu standardul 2x512 meg benzi, aşa că a ieşit şi a cumparat un kit de 2 gig pe newegg şi popped-l în fâşii cu the2x512 care a fost deja acolo, aşa că am să aibă 3 gigs şi nu a avut nici o problemă cu asta. Mai târziu, m-am dus la Staples si a cumparat un kit de 2 gig PNY şi înlocuit de 2x512, care a fost acolo aşa că ar avea 4 gigs şi încă nu a avut probleme.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că vei fi instalarea fie Vista64 sau XP64 ....... dacă nu chiar 32 de biţi Opersting Systems va vedea doar despre 3.25gb de RAM, deci va fi pierzi bani.
| |||
| |||
| Aşa cum am spus Phil: (cu toate că ar trebui să spun că a acordat x86 nu x64 .. i întotdeauna muddled) Citat:
Multumesc tardster, cu toate că, din păcate, că nu se confirma, va rula în dual-channel Mod .. ai putut confirma faptul că n-are?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Pentru a fi sincer nu stiu, eu ştiu că atunci când m-am dus în sistemul meu este citit 4096mb, speranţa că ajută ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Cred că dacă aş avea 16GBs de RAM nu ar conta pentru mult dacă acesta a fost de lucru dual canal sau nu: P Thankls de intrare: D
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duel Canal suplimentare RAM este de viteze, deci nu ar fi o diferenţă între 16GB în duel canal, sau în singur canal.
| |||
| |||
| Bine, aşa cum mi-ar afla dacă contul meu este berbec duel canal sau rularea duel canal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orice RAM va funcţiona în orice slot, deci de a vorbi.
Dual channel este în cazul în care aveţi două perechi potrivite, dimensiunea şi viteza. Spune-aţi 1x 1GB 400MHz şi 1x 1GB 333mhz, acestea vor fugi, dar nu la cea mai mică dintre cele două viteze deci nu dual channel. 2x 1GB ambele 800Mhz = dual channel. Spune-aţi 1x 1GB 400MHz şi 1x 1GB 333mhz, şi 2x 2GB 800Mhz - În lor pereche de sloturi 2x 2GB de 800 va rula in dual, celelalte două perechi de neegalat nu va, eroarea de mai mică de perechi de viteză. Dar eu pot fi greşit, cele două perechi corespunde 800 verticală poate, de asemenea, la altele mai mici de 333 de viteză. Ce viteze sunt de RAM? Obtineti toate la fel in toate cele 4 sloturi şi nu se poate merge prost, indiferent de mărimea lor, în MB / GB. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Deci, cu mine cu 4 benzi 2gig de 800mhz de aceeaşi marcă şi viteza Mi dual canal corect? |
![]() |
|
| Marcaje |