![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja Základná doska má štyri sloty pre RAM - 2 Duální kanály. Ja viem, že keď vy budete používať dvojaký kanál musí byť rovnaká - a kúpil v kitu s cieľom zabezpečiť, že sa jedná o rovnakej šarže. Ale povedať, je-li -- Kanál 1: 2x2GB (4GB) Kit, Dual Channel Kanál 2: 2x4GB (8gb) Kit, Dual Channel Bude to fungovať bez problémov? Budem mať 12 GB účinnej RAM (x64 samozrejme), ktorý pracuje vo vnútri 2 samostatné Duální kanály? Alebo musí byť totožné? tzn. 4x4GB (16GB) Kit - 2 palice na každom kanáli. Poďakovanie - I'm půli prostredníctvom budovania a chystá kúpiť RAM.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý, je-li to akejkoľvek pomoci, ale môj Dell prišiel s normou 2x512 meg prúžky, tak som išiel von a kúpil 2 koncert kit vypnutie newegg bouchnutý a to v súlade s the2x512 prúžky, ktorý bol už tak bych 3 koncerty a nikdy nemal žiadne problémy s ním. Neskôr som chodil do skôb a koupil 2 koncert PNY kit a nahradil 2x512, že tam bolo tak bych 4 koncerty a ešte žiadny problém.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já si ju budete potrebné inštalovať buď Vista64 alebo XP64 ....... ak ne 32 bit Opersting systémy budú vidieť len asi 3,25 GB. pamäte, takže budete plytvať vašej hotovosti.
| |||
| |||
| Ako som už povedal phil: (ale samozrejmé, že by sa povedať x86 nie x64 .. i vždy prehľadne) Citácia:
Vďaka tardster, aj keď, žiaľ, že nepotvrdí, že bude pracovať v duálnom režime-kanál .. mohol by ste potvrdiť, že to robí?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ak chcete byť úprimný, nevím, já vím, že když jsem šel do môjho systému je čítaj 4096megabajt, dúfajú, že pomôže ... |
|
| |||
| |||
| Ok .. Predpokladám, že keby som mal 16GBs pameti by na tom omnoho, či bol pracovný duální kanál, alebo nie: P Thankls pre vstup: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duel Channel je pre ďalšie RAM rýchlosťou, takže by sa o rozdiel medzi 16 GB duel v kanáli, alebo v jednom kanáli.
| |||
| |||
| Ok, tak ako to mám vedieť, či môj baran je súboj kanál alebo spustením kanála súboj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akékoľvek RAM bude fungovať v každom slotu, aby som tak povedal.
Duálny kanál, kde máte dve spárovaných pary, veľkosť a Rýchlosť. Povedz máte 1x 1 GB 400MHz a 1x 1GB 333MHz, ktoré sa spustí, ale v nižšej z dvoch rýchlostí takže nie je duálny kanál. 2x 1GB oboch 800MHz = duální kanál. Povedz máte 1x 1GB 400MHz a 1x 1GB 333MHz a 2x 2GB 800MHz - Vo svojich spárovaný sloty na 2x 2GB 800 to bude prebiehať v dvoch, dvoch ďalších nespárovaných párov nebude neplniacimi na menšie z dvojice rýchlosti. Ale môžem sa mýliť, obe spárovaných 800 párov môže klesnúť až na ďalšie najnižšia rýchlosť 333. Čo sa rýchlosti RAM? Získajte všetky rovnaké vo všetkých 4 sloty a nemôžeš ísť zle, bez ohľadu na ich veľkosť v MB / GB. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Takže sa mi s 4 2giga pásy z 800MHz na rovnakej značky a rýchlosti Bežím duální kanál správny? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Použitie 2, 2 Gig. Hole RAM v Dual Channel režime | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 22. februára 2009 11:49 |
| Dvou-kanálové pamäte otázku ... | Mr77 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 6. októbra 2008 09:03 |
| Duálny kanál | zaone | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 7. augusta 2007 22:34 |
| Dvojkanálový ram otázku | merton123 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. augusta 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM pamäte | Kain | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 31. júla 2007 13:07 |
| Thread Tools | |
| |