![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Моја матична плоча има четири слот за РАМ - 2 Дуал канала. Знам да, ако идете да их користе двојно канал мора бити исти - и купи у комплету да се осигура да је исти батцх. Али ако кажете -- Канал 1: 2кс2ГБ (4ГБ) Кит, Дуал Цханнел Канал 2: 2кс4ГБ (8ГБ) Кит, Дуал Цханнел Који ће радити глатко? Хоћу ли имати 12ГБ ефективне РАМ (кс64, наравно) који делује у року од 2 одвојене Двоструки канали? Или мора бити истовјетна је? тј. 4кс4ГБ (16ГБ) Кит - 2 штаповима на сваком каналу. Хвала - Ја сам на пола пута кроз изградњу и око купити РАМ.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не сигуран да данашји је помоћ, али мој Делл дошла са стандардним 2кс512 мег трака, па сам отишао ван и харпун купио комплет за 2 офф неуегг и поппед у тхе2кс512 траке са које је већ био тамо тако да сам имао 3 наступе и никада нису имали никаквих проблема са њим. Касније сам отишао у Стаплес и купио 2 харпун ПНЫ кит и заменио 2кс512 да је тамо тако да сам имао 4 наступе, а још увек није имао проблема.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА узети то ћете бити инсталирате било Виста64 или КСП64 ....... ако не и 32 битни системи Оперстинг ће видети само о 3.25гб РАМ-а, тако да ће се троши ваш новац.
| |||
| |||
| Као што сам рекао Пхил: (иако је одобрио да не би рекао кс86 и кс64 .. увек добити упропастен) Куоте:
Хвала тардстер, на жалост, иако то не потврди да ће се изводити у дуал-канални мод .. Можете ли да потврди да то функционише?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да будем искрен, не знам, знам да кад сам отишао у мој систем то реад 4096мб, наде која помаже ... |
|
| |||
| |||
| Ок .. Претпостављам да ако сам имала 16ГБс РАМ-а не би на питање да ли је то пуно радно двојан канал или не: П Тханклс за унос: Д
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Двобој Канал је за додатну РАМ брзинама, тако да би се разлика између 16ГБ у двобој канал, или у једној канал.
| |||
| |||
| Ок како бих да зна да ли је овна двобој је двобој канал или канал приказују? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свеједно РАМ-а ће радити на било који слот, да тако кажемо.
Двоструки канал где имате две погађањем парова, величини и брзина. Рецимо имате 1кс 1ГБ 400 и 1кс 1ГБ 333мхз, они ће се покренути, али у нижим од две брзине па не двојан канал. 2кс 1ГБ = 800Мхз дуал оба канала. Рецимо имате 1кс 1ГБ 400 и 1кс 1ГБ 333мхз, и 2кс 2ГБ 800Мхз - У њиховим упарени слот на 2кс 2ГБ 800-а ће се покренути у дуал, друга два пара беспримјеран неће, непоуздан на нижим од парова брзину. Али ја мај бити криво, два пара погађањем 800 мај исто тако падајући са другима најнижу брзину од 333. Које су брзине РАМ-а? Сазнајте све исто у свим 4 слот и не можете погрешити, без обзира на њихову величину у МБ / ГБ. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Па код мене има 4 траке 2гиг од 800мхз од исте марке и брзину сам трчање двојан канал исправан? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коришћење 2, 2 харпун. Штапови РАМ у Дуал Цханнел Моде | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 22 фебруар 2009 11:49 |
| Дуал-канални РАМ питање ... | Мр77 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 6 октобар 2008 09:03 |
| Двоструки канал | заоне | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 7 аугуст 2007 22:34 |
| Двоструки канал овна питање | мертон123 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2 аугуст 2007 12:05 |
| Дуал Цханнел РАМ меморија | Кајин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 31. јула 2007 13:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |