![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim Anakart RAM için dört yuvası - 2 Çift Kanallar vardır. Biliyorum ki eğer aynı olmalıdır - ve bir kit içinde aynı toplu iş sağlamak için satın çift kanal onu kullanacağız. Ama söylemek eğer -- Kanal 1: 2x2GB (4GB) Seti, Çift Kanal Kanal 2: 2x4GB (8GB) Seti, Çift Kanal Bu iş sorunsuz? Ben 12GB etkili RAM olacak (x64 tabii) 2 ayrı Çift Kanallar içinde çalışıyor? Veya gerekir aynı mı? yani. Her kanalda 4x4GB (16GB) Seti - 2 stickler. Teşekkürler - Ben yarım ve inşa hakkında RAM satın almak yoluyla yaşıyorum.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bu herhangi bir yardım ama benim Dell standart 2x512 Meg şeritler ile birlikte, böylece dışarı gitti emin değilim ve newegg bir 2 flika kiti satın aldım ve the2x512 tutucularla ben 3 Gb'lik olurdu zaten bu kadar oldu bu uzattı ve herhangi bir sorun yoktu. Sonra zımba gittik ve 2 flika PNY kiti satın aldım ve değiştirilmesi için 2x512 bu ben ve 4 Gb'lik olurdu hala sorun vardı oldu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben gidiyorsun götürün ya Vista64 ve XP64 ....... yüklemek için değilse 32 bit Opersting Sistemleri sadece 3.25gb Ram hakkında, bu yüzden size para harcıyorsun olacak göreceksiniz.
| |||
| |||
| Gibi sever dedi ki: (her ne kadar o x86 değil x64 .. hep muddled almak demeli) verilen Alıntı:
Teşekkürler tardster, ancak ne yazık ki bu çift kanal modunda .. çalışır onaylamak değildir bu öyle onaylamak olabilir?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I don't know Dürüst olmak gerekirse, bu ben 4096mb okumak benim sistem, bu yardımcı olur umut girdi biliyor musunuz ... |
|
| |||
| |||
| Tamam .. Eğer çok için hangi çift kanallı veya çalışıyordu: P meselesi değildir 16GBs RAM vardı Sanırım Giriş için Thankls: D
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duel Kanal ek RAM hızlar için, böylece düello kanal ya da tek kanal olarak 16GB arasında bir fark olacaktır.
| |||
| |||
| Eğer koç düello kanal veya çalışan düello kanal Tamam Bunu nasıl anlarsın? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir RAM bir yuvaya, sanki çalışacak.
Çift Kanal burada iki eşlemeli çifti, boyut ve var hız. Size 1x 1GB 400MHz ve 1x 1GB 333mhz, onlar, devam edecek, ancak iki ve daha düşük hızlarda çok değil çift kanallı söyleyin. 2x 1GB iki 800Mhz = çift kanallı. Size 1x 1GB 400MHz ve 1x 1GB 333mhz ve 2x 2GB 800Mhz ki - bunların eşleştirildiğinden yuvaları olarak 2x 2GB 800's ikili olarak, diğer iki eşsiz çift, bu çift hız düşük varsaymak değil olacak çalışacaktır. Ama, iki de diğerleri 333 en düşük hız için açılır Mayıs 800 çiftleri eşlemeli yanlış olabilir. Hızlarda RAM nedir? Alın tüm 4 yuva aynı ve yanlış, ne olursa olsun MB boyutu ve can't go / GB. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yani bana 800MHz aynı markanın 4 2gig şeritler olan ve doğru çift kanallı kullanıyorum hız? |