![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω πρόσφατα απόσπασης σε σχέση με το πρώτο μου υπολογιστή οικοδόμηση, η οποία τελικά άρχισε να λειτουργεί σωστά. Ωστόσο, έχω μία ψειρίζω ότι είναι υποκλοπών μου. Δεν μπορώ να πάρετε RAM μου να εργαστούν σε κανάλι διπλής λειτουργίας. Αυτή είναι η μνήμη RAM:http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf Αυτή είναι η MOBO: http://www.asus.com/products.aspx?l1...74&modelmenu=1 Αυτή τη στιγμή έχω δύο sticks μνήμης RAM σε χρονοθυρίδες Α1 και Α2, δεν το αντιλαμβάνομαι το διπλής κανάλι χρονοθυρίδες, τα οποία θα πρέπει να είναι είτε A1/B1 ή A2/B2. Όταν προσπαθώ να boot με RAM σε διπλή κανάλι χρονοθυρίδες το PC δεν θα φτάσει το παρελθόν BIOS εκκίνησης σελίδα!! Μήπως αυτό δείχνουν dodgy RAM; Χρειάζεται να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις στο BIOS με κάποιο τρόπο; Όντας ένα πλήρες ερασιτέχνες σε αυτή (η πρώτη μου οικοδομήσουμε θυμόμαστε) Είμαι σε μια απώλεια ως προς το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Αυτό δείχνει dodgy RAM ή μια νεκρή DIMM slot. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ρυθμίσεις τάσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει και στις δύο πιθανές διαμορφώσεις μονομαχία κανάλι;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε A1/B1, εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα δοκιμάστε Α2, Β2.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Channel RAM πρέπει να είναι το ίδιο για το άλλο κανάλι;; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 31 | 29 Δεκ. 2008 09:34 |
| Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση Στην Memory Dual Channel Mode (Βοήθεια) | Dave8282uk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 8 Οκτ 2008 08:42 |
| Διπλή κανάλι | zaone | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 7 Αυγ 2007 22:34 |
| Διπλή κανάλι λόγω ram | merton123 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2 Αυγ 2007 12:05 |
| Dual Channel Μνήμες | Κάιν | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 31 Ιουλ 2007 13:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |