![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai buvo parašėte Kalbant apie mano pirmasis PC kurti, kuris pagaliau pradėjo veikti. Tačiau aš turiu vieną nervinti tai bugging mane. I can't get my RAM dirba dual-channel režimu. Tai yra mano RAM:http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf Tai yra mano MOBO: http://www.asus.com/products.aspx?l1...74&modelmenu=1 Šiuo metu turiu dvi lazdelės ir RAM Slots A1 ir A2, o ne kaip suprantu dual-channel laiko tarpsnių, kurie turėtų būti arba A1/B1 arba A2/B2. Kai bandau paleisti su RAM dual-channel slots PC nebus pasiektas anksčiau BIOS įkelti puslapį! Ar tai rodo Szachrajski RAM? Ar man reikia rankiniu būdu pakeisti BIOS parametrus, kokiu nors būdu? Būdamas visiškai mėgėjų šiuo (pirmieji mano sukurti Prisiminti) I am at a loss, kaip jį pasiekti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome už pavėluotus atsakymus. Tai rodo Szachrajski RAM arba mirę DIMM lizdas. Taip pat galite patikrinti įtampos parametrus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar bandėte tiek įmanoma dvikova kanalas sudėtys?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite A1/B1, jei tai neveikia, pabandykite A2, B2.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual Channel RAM turi būti tos pačios ant kito kanalo? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 31 | 29 gruodis 2008 09:34 |
| Can't Run atminties Dual Channel režimu (Pagalba) | Dave8282uk | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 8 spalis 2008 08:42 |
| Dual Channel | zaone | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 7 rugpjūtis 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM klausimas | merton123 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 rugpjūtis 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM atmintis | Kainas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 31 liepa 2007 13:07 |
| Temos įrankiai | |
| |