![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já bola nedávno vysielania, pokiaľ ide o môj prvý PC stavať, čo sa nakoniec začal pracovať správne. Ale aj to má jeden babrat, že je mi odpočúvanie. I can't get my RAM pre prácu v dvoch-kanálové režime. To je môj RAM:http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf To je môj MOBO: http://www.asus.com/products.aspx?l1...74&modelmenu=1 V súčasnosti majú aj svoje dva hole RAM v slotoch A1 a A2, a nie ako ja to chápem, že sa dvoch-kanálové sloty, ktoré by mali byť buď A1/B1 alebo A2/B2. Pri pokuse o boot s RAM v dvoch-kanálové sloty PC nedosiahne minulosti BIOS boot stránku! Znamená to uviesť riskantné RAM? Je potrebné ručne upraviť nastavenia v BIOSu nejakým spôsobom? Ako úplný amatér na to (moje prvé stavať pamatovat) Jsem na rozpacích, ako ju dosiahnuť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď. To naznačuje, riskantné RAM alebo mŕtve DIMM slot. Môžete tiež skontrolovať nastavenia napätia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste v oboch možných konfigurácií duel kanál?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste A1/B1, ak to nefunguje, skúste A2, B2.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dual Channel RAM majú byť rovnaké na iný kanál? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Procesory, základné dosky & RAM | 31 | 29. December 2008 09:34 |
| Nemožno spustiť pamäť Dual Channel režim (Pomoc) | Dave8282uk | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 8. októbra 2008 08:42 |
| Duálny kanál | zaone | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 7. augusta 2007 22:34 |
| Dvojkanálový ram otázku | merton123 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. augusta 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM pamäte | Kain | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 31. júla 2007 13:07 |
| Thread Tools | |
| |