![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я був проводки по відношенню до моєї першої побудувати ПК, який нарешті почав нормально працювати. Тим не менш, у мене є один мотив, яке давало мені спокою. Я не можу забрати мій ОЗП для роботи в двоканальному режимі. Це моя RAM:http://www.corsair.com/_datasheets/T...048-6400C4.pdf Це моя MOBO: http://www.asus.com/products.aspx?l1...74&modelmenu=1 В даний час у мене є дві палиці пам'яті в слоти А1 і А2, а не як я розумію, двоканальні слоти, які повинні бути або A1/B1 або A2/B2. При спробі завантаження з ОЗУ Dual-слотами PC канал не досягне минулого сторінці завантаження BIOS! Чи означає це хитромудрий ОЗУ? Чи повинен я вручну змінити налаштування в BIOS в деякому роді? Будучи повним аматорські на цьому (мої перші побудувати пам'ятаю) я в розгубленості щодо того, як її досягти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вибачте за пізню відповідь. Це вказує на те хитромудрої оперативної пам'яті і слота DIMM мертвий. Ви також можете перевірити напругу налаштування.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували в обох можливих конфігурацій каналів поєдинок?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте A1/B1, якщо це не працює, спробуйте A2, B2.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Двоканальна оперативної пам'яті має бути те ж саме на інших каналах? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Процесори, материнські плати RAM & | 31 | 29 грудня 2008 09:34 |
| Можете не Виконати пам'яті в двоканальному режимі (Довідка) | Dave8282uk | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 8 жовтня 2008 08:42 |
| Двоканальний | zaone | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 7 серпня 2007 22:34 |
| Двоканальної оперативної канал питання | merton123 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 серпня 2007 12:05 |
| Двоканальна пам'ять RAM | Каїн | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 31 липня 2007 13:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |