![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато се колебаете да про на! Като начало потребител искат да построят извън компютърните игри ще спечелят нещо като отидете с Quad Core над AM2 6400 чип? Освен това повечето хора тук са Intel потребители. Може някой, кажете ми защо Intel е по-добре от AMD. Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel quads, докато те не могат да бъдат отгоре в момента, за игри, те ще бъдат най-скоро, игри започват да използват четворни конци
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за неспазване на игрите двойствен сърцевина но ако има някакво като оказване или всичко, което може да се възползват от четворни сърцевина
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Gaming сте по-добре с двойствен сърцевина, E8400 е най-добрият залог вероятно. За всичко останало една квадрант е най ИМО. И както каза Cew, повече игри ще работят по-добре за в бъдеще. Да не се притеснява с 45nm quads (QX9650 т.н.) Те са глупави скъпо и ще можете да получите Q6600 до техния състав скорости лесно.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте извън Gamer, игнорирате всички по-горе, моля. Освен ако не сте прави хардкор резбовани видео оказване, няма нужда от четворни-ядрото, а 8400 е overkill. Хвани 45nm E7200, когато той ще излезе. Бавно и бързо, $ 150, или така.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз missread горните пост, аз thaught той каза, че иска да построи игрални PC също защо OT получи четворни сега, тя ще бъде използвана по-добре за в бъдеще |
|
| |||
| |||
| Защото ако това не е възможен поради не-Gamer би се нуждаят от високо захранва двойна, защо ще се нуждаят от евентуално високо захранва куадро? Това изглежда дори още по-лошо предположение.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| защото това, което предлагат е добре за момента, но в момента тя години навик да се |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е лесно да се каже "това не може да работи и в бъдеще", но хората са все още сърфиране в Интернет Pentium 3S. Хората са все още текат Celerons. Хората все още са на игрите на Pentium 4S. ATI просто публикува AGP шина 3850. Няма никакъв проблем с futureproofing, но закупуване на куадро-ядра се купуват в сляпо се надявам, че това е, когато на пазара ще отидат, и че не е определен на всички. Независимо, проблемът е с власт. Какво ще прави някой с не-игри PC направя? Сърфирайте в Интернет, играя музика, направете IM неща. По-голямата част от това може да бъде постигната по 4 + година стар компютър, но на ОП "иска да изгради нова и това е най-добре, както е неговото решение. Аз предложих бюджет 45nm Dual-Core за причината, че той ускорява multitasking (Run Windows на една сърцевина, Apps върху друга), е сравнително евтини ($ 133 MSRP), и е defacto индустрия стандарт. Нито един от quads имат тези свойства. Не е възможен причина повечето геймърите Трябва четворни-ядрото (извън Hype размножава чрез CPU производители и да се хранят геймърите), така че защо някой би искал ОП нужда? Работата е там - те не са. Всеки, който твърди, че четворни-ядрото е на пътя на бъдещите нужди за изследвания смъртта на NetBurst. Не са certainties в тази индустрия. В качеството си на експерт, което трябва да направите най-добрия си да представи доказателства, честно, защото всяко пристрастие или кос ще отида незабелязано от тези молещата ви помогне. Това е косвена доверие в способностите ви да бъде безпристрастен. Това не е нещо, което можем да направим драйв-с "получи четворни, тя ще работи за в бъдеще" пост, той на стотици долара на човек на пари. Отново - Уважавам мнението си и тези на останалата част от темата. Аз просто не са в голяма от разходите и ефективността на гледна точка.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| въглероден бъде реалистично! Наистина едно anchient PC ще се изпълняват, но не и това, че може да му колко добре |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 28-ми септември 2009 година 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Видео Оказване Час надпревара | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 29-ти август, 2009 09:31 |
| Dual Core срещу Quad Core - и други въпроси ... | ibex_57 | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 5-и парламентарен Oct 2008 04:34 |
| Единична Quad Dual Core или Quad Core процесори? | Anonimouse | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 Юни 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core процесори? | ong_1988 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 18 Март 2007 22:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |