![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V případě pochybností se na pro to! Jako domácí uživatel chce postavit mimo herní počítače bych něco získat tím, že půjdete s Quad Core na AM2 6400 čip? Také většina lidí z této skupiny jsou Intel uživatelům. Mohl by někdo říct, proč můj Intel je lepší než AMD. Děkujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel čtyřlůžkové pokoje, i když nemusí být v okamžiku, kdy nahoru na hraní budou brzy, hry začínají použité čtyřkolky závity
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pro hraní dvojí jádro, ale pokud existuje, jako zobrazování či cokoli, co by mohlo využívat na čtyř-jádrové
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Gaming jste lépe s duálním jádrem, E8400 je nejlepší sázkou pravděpodobně. Za vším je jedna čtyřkolky nejlepší IMO. A jak řekl Cew více her poběží lépe na tom v budoucnu. Don't obtěžovat s 45nm čtyřlůžkové pokoje (QX9650 atd.) jsou drahé a hloupé můžete získat Q6600 do svých vozidel rychlostí snadno.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste non-hráč, ignorování všech výše uvedených prosím. Není-li právě děláte hardcore závitových vykreslování videa, nebudete potřebovat Quad-core, a 8400 je přezbrojení. Stáhněte 45nm E7200 když jde ven. Pěkný a rychlý, $ 150 nebo tak.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i missread výše post, i thaught řekl chtěl vybudovat herní PC také důvod, proč ot získat čtyřjádrových nyní bude lépe využita v budoucnu |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že pokud neexistuje žádný myslitelný důvod není-hráč bude potřebovat high-napájený duální, proč by měl potřebovat myslitelně high-napájený čtyřkoalice? To se zdá jako ještě horší věc.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| protože to, co naznačuje, je v pořádku za chvíli, ale v letech to zvyklý být |
|
| |||
| |||
| Citace:
Je snadné říct "to nebude fungovat v budoucnosti", ale lidé jsou stále surfování na internetu na Pentium 3s. Lidé stále běží Celerons. Lidé jsou stále hra na Pentium 4s. ATI právě vydala AGP sběrnice 3850. Není žádný problém s futureproofing, ale nákup do Quad-jádra je nákup do slepé naději, že toto je místo, kde se trh půjde a že to nejsou některé vůbec. Nehledě, že problém je v moci. Co bude někdo s non-herní PC dělat? Surfovat po internetu, přehrávání hudby, do chatu věci. Většina z toho lze dosáhnout na 4 + let starý počítač, ale OP chce vybudovat novou a to pokutu, protože to jeho rozhodnutí. Jsem navrhl rozpočet 45nm dvou-jádrové z toho důvodu, že urychluje multitasking (běh Windows na jednom jádru, apps na jiné), je relativně levná ($ 133 MSRP) a je defacto průmyslový standard. Žádný z čtyřlůžkové pokoje mají tyto vlastnosti. Neexistuje žádný důvod většiny představitelných hráči Potřebuji Quad-Core (mimo humbuk propagované CPU výrobci a krmení hráči), tak proč by si někdo rád OP potřebuji? Věc se má tak - nejsou. Každý, kdo tvrdí, že Quad-Core, je cestou k budoucím potřebám výzkumných smrti NetBurst. Nejsou k dispozici žádné jistoty v tomto odvětví. Jako expert, co musíte udělat co nejlépe, aby předložila důkazy, spravedlivě, protože jakékoli zkreslení nebo šikmo půjdou zpozorována těmito žádající pomoc. Je to implicitní důvěru ve své schopnosti být nestranný. Není to něco, co můžete udělat drive-by "dostat čtyřkolky, že budeme pracovat v budoucnu" na post, je to několik stovek dolarů něčí peníze. Opět - Já respektuji váš názor, a ty, o zbytek ve vlákně. Já prostě nesouhlasím silně z hlediska nákladů a výkonu hlediska.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| uhlíku být reálné! Určitě jeden anchient ks vystoupí ale ne tak, že může své, jak dobře |