![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν έχετε αμφιβολίες έρθει στο pro της! Ως χρήστης κατ 'οίκον που θέλουν να οικοδομήσουν μια μη gaming υπολογιστή μου θα κερδίσει τίποτα από την εξέλιξη με έναν Quad Core AM2 6400 πάνω από ένα τσιπ; Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ είναι Intel χρήστες. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί Intel είναι καλύτερη από την AMD. Σε ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel τετράκλινα, ενώ δεν μπορεί να είναι κορυφή αυτή τη στιγμή για gaming θα είναι σύντομα, τα παιχνίδια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται τετράκλινα μηνυματοσειρές
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| για μη παιγνίων διπλού πυρήνα, αλλά αν υπάρχει όπως τήξη ή οτιδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από ένα πυρήνα quad
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Gaming είστε σε καλύτερη θέση με διπλού πυρήνα, E8400 είναι πιθανώς το καλύτερο στοίχημα. Για οτιδήποτε άλλο ένα τετράκλινα είναι καλύτερο ΙΜΟ. Και όπως είπε Cew, περισσότερα παιχνίδια θα τρέχουν καλύτερα σε αυτό στο μέλλον. Μην ασχοληθείτε με τα 45nm τετράκλινα (QX9650 κλπ.) Είναι ανόητο ακριβά και μπορείτε να πάρετε μια Q6600 μέχρι τους stock ταχύτητες εύκολα.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είστε μη-gamer, αγνοεί όλα τα παραπάνω σας παρακαλώ. Αν δεν έχετε κάνει hardcore κοχλιωτές ΔΖΚ βίντεο, δεν θα χρειάζονται ένα quad-core, και το 8400 είναι Overkill. Πιάσε το 45nm E7200 όταν βγει. Νίκαιας και γρήγορη, $ 150 ή έτσι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i missread την παραπάνω θέση, i thaught είπε ότι ήθελε να οικοδομήσει ένα gaming pc Επίσης, γιατί έχετε ένα ot τετράκλινα τώρα, θα πρέπει να αξιοποιηθούν καλύτερα στο μέλλον |
|
| |||
| |||
| Διότι αν δεν υπάρχει λόγος νοητή μη gamer θα χρειαζόταν μια μεγάλης ισχύος διπλή, γιατί θα έχει ανάγκη από ένα Θεωρητικά μεγάλης ισχύος quad; Αυτό μοιάζει με ένα ακόμα χειρότερο πρόταση.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| διότι αυτό που εσείς προτείνετε είναι καλά για την ώρα, αλλά σε μια χρόνια που συνηθίζει να |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είναι εύκολο να πω "αυτό δεν θα λειτουργήσει στο μέλλον", αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι το σερφάρισμα στο Internet για Pentium 3s. Οι πολίτες εξακολουθούν να εκτελούνται Celerons. Οι άνθρωποι είναι ακόμα παιχνίδια για Pentium 4S. ATI μόλις κυκλοφόρησε ένα λεωφορείο AGP 3850. Δεν υπάρχει πρόβλημα με futureproofing, αλλά η αγορά σε quad-πυρήνες αγοράζει σε τυφλή ελπίδα ότι αυτό είναι όπου η αγορά θα πάει και αυτό δεν είναι ορισμένα σε όλα. Ανεξάρτητα, το πρόβλημα είναι με την εξουσία. Ποια θα είναι κάποιος με ένα μη-gaming PC κάνουμε; Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, παίζουν μουσική, κάνουν Συνομιλίας stuff. Τα περισσότερα από αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε 4 + ετών PC, αλλά το Ε.Π. επιθυμεί να οικοδομήσει ένα νέο και ότι το πρόστιμο που θα της την απόφασή του. Πρότεινα έναν προϋπολογισμό 45nm διπλού πυρήνα για το λόγο ότι θα επιταχύνει multitasking (τρέχουν τα Windows σε έναν πυρήνα, οι εφαρμογές σε ένα άλλο), είναι σχετικά φθηνά ($ 133 MSRP), και είναι η defacto βιομηχανικό πρότυπο. Δεν του τετράκλινα έχουν αυτές τις ιδιότητες. Δεν υπάρχει πλέον λόγος νοητή gamers Χρειάζομαι ένα quad-core (πέρα από την δημοσιότητα πολλαπλασιασμένα CPU κατασκευαστές και τρέφονται με gamers), οπότε γιατί κάποιος θα ήθελε το ΕΠ ανάγκη ένα; Το θέμα είναι - δεν. Όποιος ισχυρίζεται ότι quad-core είναι ο τρόπος των μελλοντικών αναγκών για την έρευνα του θανάτου του NetBurst. Δεν υπάρχουν βεβαιότητες σε αυτή τη βιομηχανία. Ως εμπειρογνώμονας, που πρέπει να κάνετε το καλύτερο για να παρουσιάσει τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, διότι κάθε προκατάληψη ή λοξότητα θα περάσει απαρατήρητο από εκείνους που ζητούν τη βοήθειά σας. Είναι μια σιωπηρή εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας να είναι αμερόληπτος. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ένα δίσκο-με "μια τετράκλινα, που θα εργάζονται για το μέλλον" για τη θέση, είναι εκατοντάδες δολάρια από κάποιον χρήματα. Και πάλι - Σέβομαι τη γνώμη σας, και αυτά της υπόλοιπης στο νήμα. Απλώς διαφωνούν σε μεγάλο βαθμό, από άποψη κόστους / απόδοσης άποψη.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| άνθρακα είναι ρεαλιστικές! διασφαλίσουμε ένα anchient τεμ θα εκτελεί, αλλά ότι αυτό δεν μπορεί να το πόσο καλά |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 64 X 2 Dual Core processer; Quad Core | scooby180169 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Dual Core vs Quad Core - και άλλα ερωτήματα ... | ibex_57 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 5 Οκτ 2008 04:34 |
| Single Quad Core ή Dual Quad Core επεξεργαστές? | Anonimouse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιουν 2007 00:33 |
| Vs Quad Core Dual Core επεξεργαστές? | ong_1988 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2007 22:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |