![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako ste u dvojbi doći na pro-a! Kao kućni korisnik koji žele izgraditi gaming računalo ne bih ništa dobiti odlaskom sa Quad Core preko AM2 6400 chip? Isto tako većina ljudi na tu su Intel korisnicima. Mogao netko reći zašto moj Intel je bolji od AMD. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel četvorci, dok oni svibanj ne biti top trenutno za igre koje će biti uskoro, igre počinju koristiti quad threads
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| za ne igranje dual core, ali ako ima bilo koji vole renderiranje ili bilo što možda koristi od quad core
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Gaming ste bogatiji sa dual core, E8400 je vjerojatno najbolji kladiti. Za sve ostalo jedna četverostruka je najbolje IMO. I kao što reče Cew, više pobjednik "na psihologiju" će se pokrenuti na bolje u budućnosti. Nemojte gnjaviti sa 45nm četvorci (QX9650 i sl.) Oni su skupa i nedotupavan možete dobiti Q6600 do njihovih zaliha brzinama jednostavno.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste non-Gamer, zanemari sve gore molim. Osim ako ste radili s navojem hardcore video renderiranje, nećete trebati quad-core, a 8400 je nuklearnog uništenja na mnogo načina. Grab u 45nm E7200 našto Internet dogoditi se vanjska strana. Lijepi i brze, $ 150 ili tako.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja missread gore post, ja thaught rekao je on želio sagraditi gaming pc i zašto ot dobiti quad sada, bit će bolje iskoristiti u budućnosti |
|
| |||
| |||
| Jer ako ne postoji uvjerljiv razlog ne-Gamer bi potreban dual high-powered, zašto bi bio potreban ubjedljivo high-powered quad? To se čini kao još gore teorema.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| jer ono što se predlaže je u redu za sada, ali u to doba godine biti navika |
|
| |||
| |||
| Quote:
To je lako reći "to neće raditi u budućnosti", ali ljudi su još uvijek surfanje Internetom na Pentium 3S. Ljudi se i dalje prikazuju Celerons. Ljudi su još uvijek gaming na Pentium 4S. ATI izdao samo jedan AGP bus 3850. Nema problema s futureproofing, ali kupuju u quad-jezgre se kupuju u nadi da je slijep to je tržište gdje će ići i to nije uopće određena. Bez obzira, problem je sa snagom. Što će netko sa non-gaming PC učiniti? Surfati Internetom, reproducirati glazba, IM činiti stvari. Većina To se može postići na 4 + godine stari PC, ali OP želi graditi novu i to je u redu, kao da je njegova odluka. JA predložen proračun 45nm dual-core za razum da ubrzava višezadaćnost (trčanje Windows na jednoj jezgri, apps na drugom), je relativno jeftin (133 $ MSRP), a industrija je defacto standard. Nijedna od ovih četvorci imaju svojstva. Nema razloga dostižan većini igračima Trebam quad-core (onu hype propagated by CPU proizvođači i hranio se igračima), pa zašto bi neko poput OP Trebamo? Stvar je - ne. Svatko tko tvrdi da je quad-core način u buduće potrebe za istraživanje smrti NetBurst. Nema sigurnost u toj industriji. Kao stručnjak, što morate napraviti svoje najbolje prezentirati dokaze pošteno, jer bilo kakve pristranosti ili iskrivljavati će ići nezapažen od strane onih zatražila vašu pomoć. It's implicitno povjerenje u vaše sposobnosti da budu nepristrasni. To nije nešto što možete učiniti drive-by "quad dobijete, to ćete raditi u budućnosti" na post, to je više stotina dolara nečijeg novca. Opet - sam poštovati vaše mišljenje i one ostale u slijedu. Upravo sam teško slaže s cijenom / performanse stavove.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ugljika biti realni! Svakako jedan anchient pc će nastupati, ali ne i da je koliko dobro može svojim |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 64 x 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 28 rujan 2009 09:28 |
| Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 29 kolovoz 2009 09:31 |
| Dual Core vs Quad Core - i druga pitanja ... | ibex_57 | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 5. listopad 2008 04:34 |
| Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? | Anonimouse | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. lipnja 2007 00:33 |
| Dual Core vs Quad Core procesori? | ong_1988 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2007 22:22 |
| Thread Tools | |
| |