![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kétség jön a pro van! Az otthoni felhasználók szeretnének építeni a számítógépes játékokhoz nem lenne nyereség semmit megyek a Quad Core egy AM2 6400 chip? Is a legtöbben az itt Intel felhasználóknak. Tudna valaki mondja meg, miért én az Intel jobb, mint az AMD. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel Quad, miközben nem lehet top pillanatában a szerencsejáték lesz hamarosan, játékok kezdenek használni quad threads
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem szerencsejáték, kétmagos, de ha van olyan, mint a renderelés, vagy bármi lehet, hogy előnyös egy quad core
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Gaming akkor jobb egy kétmagos, E8400 a legjobb fogadás talán. Mert minden mást a quad a legjobb IMO. És ahogy Cew mondta, még több játék fog jobban rá a jövőben. Ne fáradj a 45nm Quad (QX9650 stb) Ezek drága és buta kaphat Q6600 fel az állomány sebességgel könnyen.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem gamer, figyelmen kívül hagyja az összes fenti kérem. Hacsak nem csinálsz hardcore menetes video renderelést, akkor nem kell egy quad-core, valamint a 8400 is túlzás. Hozzák a 45nm E7200 mikor jön ki. Szép és gyors, $ 150 lesz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i missread a fenti hozzászólás, azt mondta thaught akart építeni Gaming PC ot is, hogy miért kap egy quad most, hogy jobban lehet majd hasznosítani a jövőben |
|
| |||
| |||
| Mert ha nincs elképzelhető okból nem gamer lenne szükség a nagy teljesítményű kettős, miért van szüksége a Elképzelhető high-powered quad? Úgy tűnik, hogy még ennél is rosszabb, mint egy ajánlatom.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| mert mit is arra utal, jól van ebben a pillanatban, hanem egy éven belül meg kell szokás |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Könnyű mondani "ez nem fog működni a jövőben, de az emberek még mindig szörfözés az interneten Pentium 3s. Az emberek még mindig Celerons. Az emberek még mindig a szerencsejáték Pentium 4s. ATI most kiadott egy AGP busz 3850. Semmi probléma futureproofing, de a felvásárlást a négymagos maghoz veszi a vak remény, hogy ez, ahol a piac fog menni, és ez nem biztos egyáltalán. Attól függetlenül, a probléma csak a hatalom. Mi lesz valaki egy nem-játék PC csinálni? Böngésszen az interneten, zenét, nem IM cucc. A legtöbb ezt el lehet érni a 4 + éves PC, de az OP akar felépíteni egy újat, és hogy jó lesz, mint ez a döntés. Azt javasolta, a költségvetés 45nm kétmagos az az oka, hogy felgyorsítja a többfeladatos (Windows egy mag, apps más), viszonylag olcsó ($ 133 MSRP), és a defacto szabvány. Nincs a quadozás, hogy ezeket a tulajdonságokat. Nincs elképzelhető oka leginkább gamers Kell egy quad-core (túl hype által propagált CPU gyártók és táplálják a játékosok), hogy miért akar valaki, mint az OP szüksége? A dolog - nem. Bárki, aki azt állítja, hogy a quad-core is, hogy a jövőbeni kutatási igények halála NetBurst. Nincsenek bizonyosságaival ebben az ágazatban. Mint a szakértő, akkor nem a legjobb, hogy a bizonyítékok elég, mert minden elfogultság vagy döntse majd észrevétlenül azok kérő segítséged. Ez egy implicit bíznak meg a képességeit, hogy pártatlan legyen. Ez nem az, amit tehetünk a drive-by "egy quad, ez lesz a jövőben" poszt, ez a több száz dollárt valaki pénzét. Again - Tisztelem a véleményét és a többi a téma. Én csak egyet nehézkesen, a költség / teljesítmény szempontból.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| szén reálisnak! Biztos egy anchient db fog végezni, de nem annyira, hogy tudja, hogy mennyire jól |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Szeptember 28, 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Dual Core vs Quad Core - és más kérdés ... | ibex_57 | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 5. október 2008 04:34 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core processzorok? | ong_1988 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2007 22:22 |
| Téma eszközök | |
| |