kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Dual Core vagy Quad Core

Reply

Téma eszközök
Old Április 10 2008, 09:16
Donor Group

Default Dual Core vagy Quad Core

Kétség jön a pro van! Az otthoni felhasználók szeretnének építeni a számítógépes játékokhoz nem lenne nyereség semmit megyek a Quad Core egy AM2 6400 chip? Is a legtöbben az itt Intel felhasználóknak. Tudna valaki mondja meg, miért én az Intel jobb, mint az AMD. Köszönöm.
Old Április 10 2008, 10:24
Donor Group

Intel Quad, miközben nem lehet top pillanatában a szerencsejáték lesz hamarosan, játékok kezdenek használni quad threads
egy pillantást az Intel q6600, illetve az új (drágább) 45nm-chipek

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Április 10 2008, 16:55
Donor Group

Nem szerencsejáték, kétmagos, de ha van olyan, mint a renderelés, vagy bármi lehet, hogy előnyös egy quad core

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 10 2008, 16:59
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by computeruler View Post
Nem szerencsejáték, kétmagos, de ha van olyan, mint a renderelés, vagy bármi lehet, hogy előnyös egy quad core
Azt mondta, hogy az ellentétes ...

Gaming akkor jobb egy kétmagos, E8400 a legjobb fogadás talán.

Mert minden mást a quad a legjobb IMO. És ahogy Cew mondta, még több játék fog jobban rá a jövőben.

Ne fáradj a 45nm Quad (QX9650 stb) Ezek drága és buta kaphat Q6600 fel az állomány sebességgel könnyen.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Április 10 2008, 19:01
Donor Group

Ha nem gamer, figyelmen kívül hagyja az összes fenti kérem. Hacsak nem csinálsz hardcore menetes video renderelést, akkor nem kell egy quad-core, valamint a 8400 is túlzás.

Hozzák a 45nm E7200 mikor jön ki. Szép és gyors, $ 150 lesz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 11 2008, 02:01
Donor Group

i missread a fenti hozzászólás, azt mondta thaught akart építeni Gaming PC
ot is, hogy miért kap egy quad most, hogy jobban lehet majd hasznosítani a jövőben
Old Április 11 2008, 06:30
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Cew27 View Post
i missread a fenti hozzászólás, azt mondta thaught akart építeni Gaming PC
ot is, hogy miért kap egy quad most, hogy jobban lehet majd hasznosítani a jövőben
Mert ha nincs elképzelhető okból nem gamer lenne szükség a nagy teljesítményű kettős, miért van szüksége a Elképzelhető high-powered quad? Úgy tűnik, hogy még ennél is rosszabb, mint egy ajánlatom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Április 11 2008, 06:49
Donor Group

mert mit is arra utal, jól van ebben a pillanatban, hanem egy éven belül meg kell szokás
Old Április 11 2008, 07:01
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Cew27 View Post
mert mit is arra utal, jól van ebben a pillanatban, hanem egy éven belül meg kell szokás
Bizonyítsd be.

Könnyű mondani "ez nem fog működni a jövőben, de az emberek még mindig szörfözés az interneten Pentium 3s. Az emberek még mindig Celerons. Az emberek még mindig a szerencsejáték Pentium 4s. ATI most kiadott egy AGP busz 3850. Semmi probléma futureproofing, de a felvásárlást a négymagos maghoz veszi a vak remény, hogy ez, ahol a piac fog menni, és ez nem biztos egyáltalán.

Attól függetlenül, a probléma csak a hatalom. Mi lesz valaki egy nem-játék PC csinálni? Böngésszen az interneten, zenét, nem IM cucc. A legtöbb ezt el lehet érni a 4 + éves PC, de az OP akar felépíteni egy újat, és hogy jó lesz, mint ez a döntés. Azt javasolta, a költségvetés 45nm kétmagos az az oka, hogy felgyorsítja a többfeladatos (Windows egy mag, apps más), viszonylag olcsó ($ 133 MSRP), és a defacto szabvány.

Nincs a quadozás, hogy ezeket a tulajdonságokat. Nincs elképzelhető oka leginkább gamers Kell egy quad-core (túl hype által propagált CPU gyártók és táplálják a játékosok), hogy miért akar valaki, mint az OP szüksége?

A dolog - nem. Bárki, aki azt állítja, hogy a quad-core is, hogy a jövőbeni kutatási igények halála NetBurst. Nincsenek bizonyosságaival ebben az ágazatban.

Mint a szakértő, akkor nem a legjobb, hogy a bizonyítékok elég, mert minden elfogultság vagy döntse majd észrevétlenül azok kérő segítséged. Ez egy implicit bíznak meg a képességeit, hogy pártatlan legyen. Ez nem az, amit tehetünk a drive-by "egy quad, ez lesz a jövőben" poszt, ez a több száz dollárt valaki pénzét. Again - Tisztelem a véleményét és a többi a téma. Én csak egyet nehézkesen, a költség / teljesítmény szempontból.
Old Április 11 2008, 07:18
Donor Group

szén reálisnak! Biztos egy anchient db fog végezni, de nem annyira, hogy tudja, hogy mennyire jól

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core scooby180169 Processzorok, alaplapok és RAM 1 Szeptember 28, 2009 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race cheesepuff Processzorok, alaplapok és RAM 11 Augusztus 29, 2009 09:31
Dual Core vs Quad Core - és más kérdés ... ibex_57 Processzorok, alaplapok és RAM 13 5. október 2008 04:34
Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? Anonimouse Processzorok, alaplapok és RAM 2 29. június 2007 00:33
Dual Core Vs Quad Core processzorok? ong_1988 Processzorok, alaplapok és RAM 3 18. március 2007 22:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.