![]() |
|
| |||
| |||
| במקרה של ספק להגיע מקצועית של! כך למשתמש הביתי המעוניין לבנות משחק מחשב לא היה לי שום דבר על ידי הולך לזכות עם Quad Core AM2 6400 מעל הצ 'יפ? כמו כן, רוב האנשים כאן הם משתמשים אינטל. מישהו יכול לומר לי למה אינטל יותר טוב AMD. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אינטל quads, בזמן שהם לא יהיו הדף ברגע עבור המשחקים שהם יהיו בקרוב, משחקים הם מתחילים בשימוש מרובע פתילים
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור מי שאינם משחקים DUAL CORE, אבל אם יש תרגום או כמו כל דבר שאתה עשוי להפיק תועלת של מרובע ליבות
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
משחקים שאתה יותר טוב ממני עם DUAL CORE, E8400 להיות ההימור הכי טוב כנראה. עבור כל דבר אחר הוא הטוב ביותר של מרובע IMO. וכפי Cew אמר, יותר משחקים ירוצו טוב יותר על זה בעתיד. אל תטרח עם 45nm quads (QX9650 וכו ') הם הדיוטי יקר ואתה יכול לקבל Q6600 את המניה עד במהירויות בקלות.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה שאינה gamer, התעלם מכל האמור לעיל בבקשה. אלא אם כן אתה עושה Hardcore מושחל וידאו טיוח, אתה לא צריך-מרובע הליבה, ואת 8400 היא overkill. תפוס את 45nm E7200 כשזה יצא. נעימה מהירה, 150 $ בערך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני missread את ההודעה הנ"ל, אני thaught הוא אמר שהוא רוצה לבנות משחק מחשב למה OT גם לקבל מרובע עכשיו, זה יהיה טוב יותר בעתיד utilised |
|
| |||
| |||
| אם כי אין כל סיבה עולה על הדעת שאינו gamer היה צריך גבוהה Powered הכפול, למה הוא צריך conceivably Powered גבוהה מרובע? זה נראה אפילו יותר גרוע כמו הצעה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| משום מה שאתה מציע הוא בסדר עבור רגע אבל עם השנים זה הזמן להיות הרגל |
|
| |||
| |||
| להוכיח את זה. קל להגיד "זה לא יעבוד בעתיד", אך אנשים עדיין גלישה באינטרנט על פנטיום 3s. אנשים עדיין מוצגות Celerons. אנשים עדיין משחקים ב פנטיום 4s. ATI רק לשוק AGP אוטובוס 3850. אין בעיה עם futureproofing, אבל קונה לתוך חצר-ליבות הוא קונה עיוור לתוך מקווה שזה המקום השוק ילך וזה לא בטוח בכלל. לא משנה, הבעיה היא עם כוח. מה יהיה עם מישהו שאינו משחק מחשב לעשות? לגלוש באינטרנט, להשמיע מוזיקה, הודעות מיידיות לעשות דברים. רוב זה ניתן להשיג על 4 + בן ה-PC, אבל op רוצה לבנות חדשה וזה בסדר גמור כפי שהיא ההחלטה שלו. אני הצעתי תקציב 45nm dual-core עבור סיבה שהיא במהירויות למעלה multitasking (מפעיל את Windows על ליבה אחת, Apps אחר), היא זולה יחסית (133 $ MSRP), והיא defacto תקן התעשייה. אף אחד quads יש מאפיינים אלה. אין שום סיבה ביותר עולה על הדעת Gamers צריך-מרובע הליבה (מעבר hype propagated CPU על ידי יצרני ו fed כדי Gamers), אז למה מישהו כמו op צריך אחד? העניין הוא - הם לא. כל מי טוען-מרובע ליבות הוא הדרך של העתיד צריך מחקר מותו של NetBurst. אין זה certainties בתעשייה. בתור מומחה, אתה צריך לעשות את המיטב כדי להציג את הראיות למדי, כי כל דעה קדומה או לסלף unnoticed נלך לפי אותם מבקש את עזרתך. זוהי משתמע אמון שלך יכולות להיות אוביקטיבי. זה לא משהו שאתה יכול לעשות כונן על ידי "מקבל מרובע, הוא יהיה בעבודה בעתיד" לכתוב על זה של מאות דולרים של כסף של מישהו. שוב - אני מכבדת את הדעה שלך ושל שאר את הפתיל. אני פשוט לא מסכים בכבדות מתוך עלות / ביצועים בחינה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| פחמן להיות מציאותיים! בטוח anchient של המחשב יבצע אבל לא כל כך שהוא יכול גם את אופן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 64 X 2 ליבה כפולה Processer? ליבות | scooby180169 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 28 ספטמבר 2009 09:28 |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| Dual Core vs Quad Core - ועוד שאלות ... | ibex_57 | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 04:34 |
| אחת Quad Dual Core או Quad Core מעבדים? | Anonimouse | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יוני 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core מעבדים? | ong_1988 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 18 מרץ 2007 22:22 |
| שרשרת כלים | |
| |