mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Dual Core sau Quad Core

Reply

Thread Tools
Old 10 aprilie 2008, 09:16
Grupul de donator

Default Dual Core sau Quad Core

Când nu sunteţi sigur vin la pro lui! Ca utilizator acasa care doresc să construiască un computer de jocuri, care nu mi-ar câştiga nimic prin deplasarea cu un Quad Core AM2 6400 peste un chip? De asemenea, cei mai mulţi oameni de pe aici sunt Intel utilizatori. Poate cineva spune-mi de ce e mai bun decât Intel AMD. Mulţumesc.
Old 10 aprilie 2008, 10:24
Grupul de donator

Intel quads, în timp ce ei nu pot fi început în momentul de faţă pentru jocuri, acestea vor fi în curând, jocuri incep sa folosit quad threads
arunca o privire la Intel q6600 sau de la noi (scump) 45nm chips-uri

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 10 aprilie 2008, 16:55
Grupul de donator

pentru jocuri non dual core, dar în cazul în care există ca făcând sau ceva s-ar putea să beneficieze de un quad core

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 10 aprilie 2008, 16:59
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de computeruler View Post
pentru jocuri non dual core, dar în cazul în care există ca făcând sau ceva s-ar putea să beneficieze de un quad core
Mi-ar fi spus invers ...

Jocuri pe care o mai bine cu un dual core, E8400 fiind probabil cel mai bun pariu.

Pentru orice altceva un quad este cel mai bun OMI. Şi, după cum Cew spus, mai multe jocuri vor rula pe el mai bine în viitor.

Nu deranja cu 45nm quads (QX9650, etc) sunt o prostie costisitoare şi se poate obţine o Q6600 până la viteze stoc lor cu uşurinţă.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 10 aprilie 2008, 19:01
Grupul de donator

Dacă sunteţi un non-gamer, ignora toate cele de mai sus va rog. Cu excepţia cazului în care faceţi hardcore filetate de redare video, nu va fi nevoie de un quad-core, precum şi 8400 este nejustificată.

Prinde-te de 45nm E7200, atunci când este vorba afară. Frumos şi rapidă, 150 dolari sau cam asa ceva.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 11 aprilie 2008, 02:01
Grupul de donator

i missread de post de mai sus, i thaught mi-a zis că vrea să construiască un PC pentru jocuri
de asemenea, de ce ot a lua un quad acum, acesta va fi mai bine utilizate in viitor
Old 11 aprilie 2008, 06:30
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Cew27 View Post
i missread de post de mai sus, i thaught mi-a zis că vrea să construiască un PC pentru jocuri
de asemenea, de ce ot a lua un quad acum, acesta va fi mai bine utilizate in viitor
Pentru că dacă nu există nici un motiv de conceput un non-gamer ar avea nevoie de o mare putere dublă, de ce ar fi nevoie de un conceivably high-powered quad? Asta pare a fi chiar mai rau ca o propunere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 11 aprilie 2008, 06:49
Grupul de donator

pentru că ceea ce sugerează este bine, pentru moment, dar într-un timp, obiceiul ani se
Old 11 aprilie 2008, 07:01
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Cew27 View Post
pentru că ceea ce sugerează este bine, pentru moment, dar într-un timp, obiceiul ani se
Dovedeşte-o.

Este uşor să spui "acest lucru nu va funcţiona în viitor", dar oamenii sunt încă navigand pe Internet pe Pentium 3S. Oamenii continuă să fie difuzate, Celerons. Oamenii sunt în continuare de jocuri pe Pentium 4. ATI tocmai a lansat o AGP autobuz 3850. Nu-i nici o problema cu futureproofing, dar cumpărare în quad-miezuri de cumpărare este în orb speranţa că acesta este în cazul în care piaţa va merge şi că nu e la anumite toate.

Indiferent, problema este cu putere. Ce se va cineva cu un non-jocuri PC face? Naviga pe internet, asculta muzica, nu-chat lucrurile. Cea mai mare parte din acest lucru poate fi realizat pe un an 4 + PC, dar OP vrea să construiască o nouă şi că e bine ca e decizia lui. Am sugerat un buget 45nm dual-core pentru motivul că viteza multitasking (rula Windows pe un singur nucleu, apps pe altul), este relativ ieftin ($ 133 MSRP), şi este de defacto standard în industrie.

Nici unul dintre aceste proprietăţi au quads. Nu există nici un motiv de conceput cele mai multe joc nevoie de un quad-core (dincolo de hype propagate de către producătorii de CPU şi hrănite de joc), aşa că de ce ar vrea cineva OP nevoie de unul?

Chestia e că - să nu. Oricine susţine că quad-core este modul de nevoile viitoare de cercetare de la moartea NetBurst. Nu există certitudini în această industrie.

În calitate de expert, ce trebuie sa faci cel mai bun de a prezenta dovezi corect, pentru că orice prejudecată sau oblic va merge neobservat de către cei care solicită ajutor. Este o implicit încrederea în abilităţile dumneavoastră de a fi imparţial. Nu e ceva ce poate face un drive-by "a lua un quad, acesta va lucra în viitor" pe post, este de sute de dolari de pe cineva de bani. Din nou - Eu respect opinia dumneavoastră, precum şi cele din restul în şirul. Eu doar nu sunt de acord puternic de la un raport cost / performanţă punct.
Old 11 aprilie 2008, 07:18
Grupul de donator

carbon fi realist! sigur o anchient PC va efectua, dar nu şi că aceasta poate sa cât de bine

Register

Marcaje