![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ако сте у недоумица доћи на про-а! Као кућни корисник који желе изградити гаминг рачунар не бих ништа добити одласком са Куад Цоре преко АМ2 6400 цхип? Исто тако већина људи на ту су Интел корисницима. Могао неко рећи зашто мој Интел је бољи од АМД. Хвала.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Интел четворци, док они мај не бити топ тренутно за игре које ће бити ускоро, игре почињу користити Куад тхреадс
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
за не играње дуал цоре, али ако има било који воле приказивање или било што можда користи од Куад цоре
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Гаминг сте богатији са дуал цоре, Е8400 је вероватно најбољи кладити. За све остало једна четверострука је најбоље ИМО. И као што рече Цеу, више игра ће се покренути на боље у будућности. Немојте гњавити са 45нм четворци (ККС9650 и сл) Они су скупа и недотупаван можете добити К6600 до њихових залиха брзинама једноставно.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако сте нон-Гамер, занемари све горе молим. Осим ако сте радили са навојем хардцоре видео приказивање, нећете требати Куад-цоре, а 8400 је нуклеарног уништења на много начина.
Граб у 45нм Е7200 нашто то догодити се вањска страна. Лијепи и брзе, $ 150 или тако.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ја миссреад горе пост, ја тхаугхт рекао је он желео саградити гаминг пц
и зашто от добити Куад сада, бит ће боље искористити у будућности |
|
|
|||
|
|||
|
Јер ако не постоји уверљив разлог не-Гамер би потребан дуал хигх-поуеред, зашто би био потребан убједљиво хигх-поуеред Куад? То се чини као још горе теорема.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
јер оно што се предлаже је у реду за сада, али у то доба године буде навика
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
То је лако рећи "то неће радити у будућности", али људи су још увек сурфовање Интернетом на Пентиум 3С. Људи се и даље приказују Целеронс. Људи су још увек гаминг на Пентиум 4С. АТИ издао само један АГП бус 3850. Нема проблема са футурепроофинг, али купују у Куад-језгра се купују у нади да је слеп то је тржиште где ће ићи и то није уопште одређена. Без обзира, проблем је са снагом. Шта ће неко са нон-гаминг ПЦ урадите? Сурфати Интернетом, репродуковати музика, ИМ чинити ствари. Већина То се може постићи на 4 + године стари ПЦ, али ОП жели градити нову и то је у реду, као да је његова одлука. ЈА предложен буџет 45нм дуал-цоре за разум да убрзава вишезадаћност (трчање Уиндоуси на једној језгри, аппс на другом), је релативно јефтин (133 $ МСРП), а индустрија је дефацто стандард. Ниједна од ових четворци имају својства. Нема разлога достижан већини играчима Требам Куад-цоре (ону хыпе пропагатед бы ЦПУ произвођачи и хранио се играчима), па зашто би неко попут ОП Требамо? Ствар је - не. Свако ко тврди да је Куад-цоре начин у будуће потребе за истраживање смрти НетБурст. Нема сигурност у тој индустрији. Као стручњак, што морате направити своје најбоље презентовати доказе поштено, јер било какве пристрасности или искривљавати ће ићи незапажени од стране оних затражила вашу помоћ. Ит'с имплицитно поверење у ваше способности да буду непристрасни. То није нешто што можете учинити дриве-бы "Куад добијете, то ћете радити у будућности" на пост, то је више стотина долара нечијег новца. Опет - сам поштовати ваше мишљење и оне остале у слиједи. Управо сам тешко слаже са ценом / перформансе ставове.
|
|
|
|||
|
|||
|
угљеника бити реални! Свакако један анцхиент пц ће наступати, али не и да је колико добро може својим
|