az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Çift Çekirdekli ve Dört Çekirdekli

Reply

Konu Araçları
Old 10 Nisan 2008, 09:16
Bağış Grubu

Şüpheniz olduğunda gelip yanlısı's! Bir ev kullanıcısı bir Dört Çekirdekli bir AM2 6400 yonga üzerinde giderek bir şey elde edeceğini olmayan bir oyun bilgisayarı kurmak isteyen mi? Burada da çoğu kişinin Intel kullanıyor. Birisi söyler misiniz neden Intel AMD daha iyi benim. Teşekkürler.
Old 10 Nisan 2008, 10:24
Bağış Grubu

Intel quads, süre onlar yakında, oyunlar kullanılan dört iş parçacığı için başlıyor olacak oyun için şu anda üst olmayabilir
) 45nm yongaları intel q6600 bir göz veya yeni (pahalı sahip

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 10 Nisan 2008, 16:55
Bağış Grubu

olmayan oyun, çift çekirdekli ancak varsa gibi görüntüleştirme veya bir dört çekirdek tarafından yararı olacağını şey olduğunu

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 10 Nisan 2008, 16:59
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by computeruler View Post
olmayan oyun, çift çekirdekli ancak varsa gibi görüntüleştirme veya bir dört çekirdek tarafından yararı olacağını şey olduğunu
Ben ters söyledi olurdu ...

Size bir çift çekirdekli ile, daha iyi E8400 en iyisi muhtemelen olan Oyunculuk.

Herşey bir dörtlü için en iyi IMO olduğunu. Ve Cew belirtti, daha fazla oyun üzerinde gelecekte daha iyi çalışır.

Olan 45nm karo ile rahatsız etmeyin (QX9650 vs) Onlar saçma pahalı ve ilgili stok hızlarda kolayca bir Q6600 kadar elde edebilirsiniz.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 10 Nisan 2008, 19:01
Bağış Grubu

Olmayan bir oyun, her göz ardı ettiğiniz lütfen yukarıda. Siz dişli Video görüntüleştirme sert yapıyoruz, sizin ve 8400 tarafından bir dört çekirdekli gerekmez.

Olan 45nm E7200 Grab zaman gelir. Güzel ve hızlı, 150 $ kadar.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 11 Nisan 2008, 02:01
Bağış Grubu

i üzerinde yazı missread için, o bir oyun PC oluşturmak istediğini söyledi thaught
Ayrıca neden şimdi dört almak, daha iyi gelecekte kullanılacak olacaktır OT
Old 11 Nisan 2008, 06:30
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Cew27 View Post
i üzerinde yazı missread için, o bir oyun PC oluşturmak istediğini söyledi thaught
Ayrıca neden şimdi dört almak, daha iyi gelecekte kullanılacak olacaktır OT
Çünkü eğer orada olmayan bir oyun, çok güçlü bir çift, neden bir gerekir gerekir hiçbir akla nedenidir makul yüksek dört güç? Bu da kötü teklif gibi görünüyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 11 Nisan 2008, 06:49
Bağış Grubu

çünkü sen ne öneriyorsun an için iyi ama alışkanlık olarak bir yıl içinde
Old 11 Nisan 2008, 07:01
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Cew27 View Post
çünkü sen ne öneriyorsun an için iyi ama alışkanlık olarak bir yıl içinde
Kanıtla.

Bu "Bu gelecekte" olarak çalışmayacaktır söylemek kolay, ama insanlar hala Pentium 3s üzerinde Internet sörf vardır. İnsanlar hala Celerons yayınlanıyor. İnsanlar hala Pentium 4s üzerinde oyun vardır. ATI sadece AGP otobüsü 3850 yayımladı. İşte futureproofing ile hiç sorun değil, ama dört bir alış-çekirdek, o nerede pazar gidelim ve bu hiç belli değil's kör umut olarak satın olduğunu.

Ne olursa olsun, sorun güç vardır. Ne bir olmayan birisi-oyun bilgisayar var? İnternet İnternet, oyun müzik, sohbet şeyler yapmak. Bu çoğu 4 + yıl, ancak eski bilgisayar elde olabilir OP yeni bir tane oluşturmak istiyor ve bu onun kararı da sorun yoktu. Ben (Windows bir çekirdek, bir başka), göreceli ($ 133 MSRP), ucuz ve bir defacto endüstri standardı uygulama üzerinde çalışan bir bütçe neden bu kadar çok hızı için 45nm çift çekirdekli önerdi.

Ve karo hiçbiri bu özellikleri var. Hiçbir akla neden en fazla oyun Abartıdan CPU üreticileri tarafından yayılmamasıdır (ötesinde bir dört çekirdekli gerekir ve oyun için beslenen), neden olan OP ihtiyacı gibi birisi?

Bu şey - onlar yoktur. Herkes bu dört çekirdekli geleceğin yolu olduğunu iddia NetBurst ölümü araştırma gerekiyor. Bu sanayi hiçbir certainties vardır.

Çünkü herhangi bir önyargı veya eğri fark bu senin yardım isteyerek devam edecek bir uzman olarak, oldukça kanıt sunmak için en iyi yapmak zorundasınız. Senin yeteneklerini bir örtük güven tarafsız olmak için. Bu "bir sürücü yapabilirim bir dört elde bir şey değildir, bu geleceği" sonrası, bu kişinin para dolar yüzlerce çalışacağız. Yine - Ben görüşünüze saygı ve bu iş parçacığında gerisini. Sadece ağır bir maliyet / performans açısından kimden katılmıyorum.
Old 11 Nisan 2008, 07:18
Bağış Grubu

karbon gerçekçi olun! emin bir anchient adet ancak performans sergileyeceği o da bunun ne kadar iyi

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından