![]() |
|
| |||
| |||
| Şüpheniz olduğunda gelip yanlısı's! Bir ev kullanıcısı bir Dört Çekirdekli bir AM2 6400 yonga üzerinde giderek bir şey elde edeceğini olmayan bir oyun bilgisayarı kurmak isteyen mi? Burada da çoğu kişinin Intel kullanıyor. Birisi söyler misiniz neden Intel AMD daha iyi benim. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Intel quads, süre onlar yakında, oyunlar kullanılan dört iş parçacığı için başlıyor olacak oyun için şu anda üst olmayabilir
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| olmayan oyun, çift çekirdekli ancak varsa gibi görüntüleştirme veya bir dört çekirdek tarafından yararı olacağını şey olduğunu
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Size bir çift çekirdekli ile, daha iyi E8400 en iyisi muhtemelen olan Oyunculuk. Herşey bir dörtlü için en iyi IMO olduğunu. Ve Cew belirtti, daha fazla oyun üzerinde gelecekte daha iyi çalışır. Olan 45nm karo ile rahatsız etmeyin (QX9650 vs) Onlar saçma pahalı ve ilgili stok hızlarda kolayca bir Q6600 kadar elde edebilirsiniz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olmayan bir oyun, her göz ardı ettiğiniz lütfen yukarıda. Siz dişli Video görüntüleştirme sert yapıyoruz, sizin ve 8400 tarafından bir dört çekirdekli gerekmez. Olan 45nm E7200 Grab zaman gelir. Güzel ve hızlı, 150 $ kadar.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i üzerinde yazı missread için, o bir oyun PC oluşturmak istediğini söyledi thaught Ayrıca neden şimdi dört almak, daha iyi gelecekte kullanılacak olacaktır OT |
|
| |||
| |||
| Çünkü eğer orada olmayan bir oyun, çok güçlü bir çift, neden bir gerekir gerekir hiçbir akla nedenidir makul yüksek dört güç? Bu da kötü teklif gibi görünüyor.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| çünkü sen ne öneriyorsun an için iyi ama alışkanlık olarak bir yıl içinde |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu "Bu gelecekte" olarak çalışmayacaktır söylemek kolay, ama insanlar hala Pentium 3s üzerinde Internet sörf vardır. İnsanlar hala Celerons yayınlanıyor. İnsanlar hala Pentium 4s üzerinde oyun vardır. ATI sadece AGP otobüsü 3850 yayımladı. İşte futureproofing ile hiç sorun değil, ama dört bir alış-çekirdek, o nerede pazar gidelim ve bu hiç belli değil's kör umut olarak satın olduğunu. Ne olursa olsun, sorun güç vardır. Ne bir olmayan birisi-oyun bilgisayar var? İnternet İnternet, oyun müzik, sohbet şeyler yapmak. Bu çoğu 4 + yıl, ancak eski bilgisayar elde olabilir OP yeni bir tane oluşturmak istiyor ve bu onun kararı da sorun yoktu. Ben (Windows bir çekirdek, bir başka), göreceli ($ 133 MSRP), ucuz ve bir defacto endüstri standardı uygulama üzerinde çalışan bir bütçe neden bu kadar çok hızı için 45nm çift çekirdekli önerdi. Ve karo hiçbiri bu özellikleri var. Hiçbir akla neden en fazla oyun Abartıdan CPU üreticileri tarafından yayılmamasıdır (ötesinde bir dört çekirdekli gerekir ve oyun için beslenen), neden olan OP ihtiyacı gibi birisi? Bu şey - onlar yoktur. Herkes bu dört çekirdekli geleceğin yolu olduğunu iddia NetBurst ölümü araştırma gerekiyor. Bu sanayi hiçbir certainties vardır. Çünkü herhangi bir önyargı veya eğri fark bu senin yardım isteyerek devam edecek bir uzman olarak, oldukça kanıt sunmak için en iyi yapmak zorundasınız. Senin yeteneklerini bir örtük güven tarafsız olmak için. Bu "bir sürücü yapabilirim bir dört elde bir şey değildir, bu geleceği" sonrası, bu kişinin para dolar yüzlerce çalışacağız. Yine - Ben görüşünüze saygı ve bu iş parçacığında gerisini. Sadece ağır bir maliyet / performans açısından kimden katılmıyorum.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| karbon gerçekçi olun! emin bir anchient adet ancak performans sergileyeceği o da bunun ne kadar iyi |