по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Dual Core срещу Quad Core - и други въпроси ...

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 октомври 2008, 08:43
Член Група

Здравейте всички

Аз съм, желаещи да изградят първото ми highspec / игрални Desktop.

Досега моя списък;

Samsung F1 500GB Hard Drive
NZXT Lexa Blackline - червен - Дело
Корсар TX 650W PSU
Корсар 4GB Kit - 800mhz
Samsung 20x DVD Drive
LG W2252TQ
Монитор - 10000:1 контраст

Сега, мога да искам Quad или Dual Core? Аз бях търсят най-E8400 и Q6600, който искаш да се препоръча, или ако нито, алтернативите, които са там?

И графики,

8800GT
9800GT
или HD4850 PCS екстремни?

Искам да играя,

COD4
Halo
SimTractor
Влакче в увеселителен парк Tycoon (а) основно номер 3
Може би Crysis
rFactor,
Грид

Какво би било най-добре за мен?

И ако всичко останало в моя списък не е правилното за мен, какво трябва да е?

Моят бюджет е около £ 600 + ДДС (аз можем да твърдим, че обратно)

Благодарности

Бен:)
Old 1 октомври 2008, 10:56
Номер на групата

22 "като цяло е много зле цена точка за монитори. 1680x1050 няма нито HD нещо много добре и обикновено само малко по-евтино може да получите по-висока от ВЕИ (1920x1200) 24".

Що се отнася до спецификационен, четворни ядрото е безполезен. В E8400 и 4850 е най-добрата настройка, освен ако не сте на бюджета. Ако не можете да си позволите това, отидете на E8400 с E7200 и получавате 4850.

Можете също така да не се нуждаете от корсар 650 за тази настройка (450, ще се оправи) и WD 640GB е също толкова бързо. Никога не съм чувал за този случай или ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 октомври 2008, 11:25
Член Група

Ааа добре, така че искам 24 "? И ако искате да я използвате за ТВ употреба, е по-добре да има ТВ тунер построена в / USB, или получи Freeview кутия за телевизора?

Аз абсолютно любов това! 50:000:1 Контраст! Но ми се от бюджета.

Това е най-евтино мога да намеря, което е наполовина достойни.

Супер, и аз искам E8400 и HD4850? Мента. Аз го на HD щандове за Здравей Def? Така че ще го имат HDMI изход?

О и PSU, това един часа наред?

Благодаря за помоща: D

Бен

* АТРИБУТИ - е тази дънна платка, до работа? Имам бил казал, че ще се оправи, но искам да проверя. Тук
Old 1 октомври 2008, 19:33
Номер на групата

Аз съм наистина не се опитвам да си пишка, но Carbon просто наскоро направи голям настойнически на компютърни части тук: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Знам, че това е просто невъзможно да се четат интернет страница и да видим всеки конец, така че се надявам да приемете това с добри намерения и предназначени. Това е наистина добра оценка за компютърни части, а също така включва чипове си говорите.

АТРИБУТИ: The чипове и почти всичко останало, ви попита за.
Old 1 октомври 2008, 20:18
Номер на групата

Да, действително написали нагоре отговор снощи, но забрави да удари отговор, така че ще обобщи, че:

1. Аз не знам, аз не съм във Великобритания: P
2. монитора е добър избор
3. Няма значение, монитора кукички нагоре чрез DVI-D
4. PSU на глобата, вижте дали можете да получите 450W пират-евтини, те са почти еднакви единица
5. Дънната платка е наред, но DS3R е за хардуерни RAID, която вероятно се оправи с DS3L
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 2 октомври 2008, 10:54
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Бъба View Post
Аз съм наистина не се опитвам да си пишка, но Carbon просто наскоро направи голям настойнически на компютърни части тук: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Знам, че това е просто невъзможно да се четат интернет страница и да видим всеки конец, така че се надявам да приемете това с добри намерения и предназначени. Това е наистина добра оценка за компютърни части, а също така включва чипове си говорите.

АТРИБУТИ: The чипове и почти всичко останало, ви попита за.
Да, неговия брилянтен четат, и много информативни. Намерих го снощи, малко след като афиш ми отговори и след това си отиде интернет, както БТ вършат някои работи

Както и да е, аз мисля, че ще съм с DS3L, но кой? Там са 3?

Тук - £ 62
Тук
- £ 72
Тук - £ 85 - Но този човек трябва RAID, и аз не се нуждаят от нея, така че една от първите две?

И аз намерих 450W корсар, но само TAD-евтини. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS

Благодарение Момчета:)

Бен
Old 2 октомври 2008, 11:48
Номер на групата

Мисля, че Carbon е първата от тях, тъй като това е P35 чипсет (като тази, която беше избрана преди)

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 2 октомври 2008, 12:06
Номер на групата

Да, ако можете да получите P43 това вероятно си заслужава. Иначе Хвани P35.
Old 2 октомври 2008, 12:15
Член Група

Да, ами аз ще отида за P35 Мисля, благодаря:)

Аз съм в Англия, тъй като, доколкото мога да видя, Newegg не корабът тук, е, че правилното?

Аз като запазите £ 150 + с тях, ако не мога ред.

Бен
Old 2 октомври 2008, 12:43
Номер на групата

Не, вие може да опитате различни Великобритания уебсайтове като scan.co.uk все пак.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc