![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм, желаещи да изградят първото ми highspec / игрални Desktop. Досега моя списък; Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - червен - Дело Корсар TX 650W PSU Корсар 4GB Kit - 800mhz Samsung 20x DVD Drive LG W2252TQ Монитор - 10000:1 контраст Сега, мога да искам Quad или Dual Core? Аз бях търсят най-E8400 и Q6600, който искаш да се препоръча, или ако нито, алтернативите, които са там? И графики, 8800GT 9800GT или HD4850 PCS екстремни? Искам да играя, COD4 Halo SimTractor Влакче в увеселителен парк Tycoon (а) основно номер 3 Може би Crysis rFactor, Грид Какво би било най-добре за мен? И ако всичко останало в моя списък не е правилното за мен, какво трябва да е? Моят бюджет е около £ 600 + ДДС (аз можем да твърдим, че обратно) Благодарности Бен:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "като цяло е много зле цена точка за монитори. 1680x1050 няма нито HD нещо много добре и обикновено само малко по-евтино може да получите по-висока от ВЕИ (1920x1200) 24". Що се отнася до спецификационен, четворни ядрото е безполезен. В E8400 и 4850 е най-добрата настройка, освен ако не сте на бюджета. Ако не можете да си позволите това, отидете на E8400 с E7200 и получавате 4850. Можете също така да не се нуждаете от корсар 650 за тази настройка (450, ще се оправи) и WD 640GB е също толкова бързо. Никога не съм чувал за този случай или ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ааа добре, така че искам 24 "? И ако искате да я използвате за ТВ употреба, е по-добре да има ТВ тунер построена в / USB, или получи Freeview кутия за телевизора? Аз абсолютно любов това! 50:000:1 Контраст! Но ми се от бюджета. Това е най-евтино мога да намеря, което е наполовина достойни. Супер, и аз искам E8400 и HD4850? Мента. Аз го на HD щандове за Здравей Def? Така че ще го имат HDMI изход? О и PSU, това един часа наред? Благодаря за помоща: D Бен * АТРИБУТИ - е тази дънна платка, до работа? Имам бил казал, че ще се оправи, но искам да проверя. Тук |
|
| |||
| |||
| Аз съм наистина не се опитвам да си пишка, но Carbon просто наскоро направи голям настойнически на компютърни части тук: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Знам, че това е просто невъзможно да се четат интернет страница и да видим всеки конец, така че се надявам да приемете това с добри намерения и предназначени. Това е наистина добра оценка за компютърни части, а също така включва чипове си говорите. АТРИБУТИ: The чипове и почти всичко останало, ви попита за. |
|
| |||
| |||
| Да, действително написали нагоре отговор снощи, но забрави да удари отговор, така че ще обобщи, че: 1. Аз не знам, аз не съм във Великобритания: P 2. монитора е добър избор 3. Няма значение, монитора кукички нагоре чрез DVI-D 4. PSU на глобата, вижте дали можете да получите 450W пират-евтини, те са почти еднакви единица 5. Дънната платка е наред, но DS3R е за хардуерни RAID, която вероятно се оправи с DS3L
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Както и да е, аз мисля, че ще съм с DS3L, но кой? Там са 3? Тук - £ 62 Тук - £ 72 Тук - £ 85 - Но този човек трябва RAID, и аз не се нуждаят от нея, така че една от първите две? И аз намерих 450W корсар, но само TAD-евтини. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Благодарение Момчета:) Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че Carbon е първата от тях, тъй като това е P35 чипсет (като тази, която беше избрана преди)
| |||
| |||
| Да, ако можете да получите P43 това вероятно си заслужава. Иначе Хвани P35.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, ами аз ще отида за P35 Мисля, благодаря:) Аз съм в Англия, тъй като, доколкото мога да видя, Newegg не корабът тук, е, че правилното? ![]() Аз като запазите £ 150 + с тях, ако не мога ред. Бен |
|
| |||
| |||
| Не, вие може да опитате различни Великобритания уебсайтове като scan.co.uk все пак.