menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Duální Core vs Quad Core - a další otázky ...

Reply

Thread Nástroje
Old 1. října 2008, 08:43
Člen Skupina

Zdravím všechny

Já jsem chtěl stavět můj první highspec / hrací ploše.

Zatím můj seznam;

Samsung F1 500 GB pevný disk
NZXT Lexa Blackline - Red - Případ
Corsair TX 650W PSU
Corsair 4GB Kit - 800MHz
Samsung 20x DVD Drive
LG W2252TQ
Monitor - kontrast 10000:1

Teď si chci Quad Core nebo duální? Byl jsem při pohledu na E8400 a Q6600, které se vám doporučí, nebo pokud ani, které tam jsou alternativy?

A grafiky,

8800GT
9800GT
nebo HD4850 PCS extrémní?

Chci si hrát,

CoD4
Halo
SimTractor
Roller Coaster Tycoon (y) hlavně číslo 3
Třeba Crysis
rFactor,
GRID

Jaký by byl nejlepší pro mě?

A kdyby nic jiného v mém seznamu není správné pro mě, co by to bylo?

Můj rozpočet se pohybuje okolo 600 liber + DPH (Nemůžu tvrdit, že zpět)

Díky

Ben:)
Old 1. října 2008, 10:56
Dárce Skupina

22 "je obecně velmi špatná cena bodu pro monitory. 1680x1050 nevyužívá HD res velmi dobře a obvykle jen o něco levnější, můžete dostat vyšší res (1920x1200) 24".

Pokud jde o spekulace, čtyřkolky jádro je k ničemu. Na E8400 a 4850 je nejlepší nastavení, pokud jste na rozpočet. Pokud si nemůžete dovolit, že jdou z E8400 na E7200 a dostanete 4850.

Můžete také nepotřebují Corsair 650 pro toto nastavení (450 bude v pořádku) a WD 640gb je stejně rychlý. Nikdy jsem neslyšel o případu, že buď ..
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 1. října 2008, 11:25
Člen Skupina

Ahh jo, tak jsem chtěl 24? "A když budu chtít použít pro TV použití, je lepší mít TV tuner postavena v / USB, nebo získat Freeview box pro TV?

I naprosto láska tento! 50:000:1 kontrast! Ale z mého rozpočtu.

Tento je nejlevnější nemůžu najít, což je polovina slušná.

Cool, a chci se E8400 a HD4850? Mint. Vezmu to zkratkou pro HD Ahoj Def? Tak to bude mít HDMI výstup?

Oh a PSU, tento jeden v pořádku?

Díky za pomoc: D

Ben

* EDIT - Je tato základní deska do práce? Byl jsem řekl, že bude v pořádku, ale chcete zkontrolovat. Tady
Old 1. října 2008, 19:33
Dárce Skupina

Jsem opravdu není snaží být ptáka, ale Carbon nedávnem udělal skvělý tutoriál o počítačových dílů zde: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Já vím, je to prostě nemožné číst webovou stránku a podívat se každé vlákno, takže doufám, že si to s dobrým úmyslem i určena. Je to opravdu dobré hodnocení na počítačové díly a zahrnuje rovněž čipy jste mluvil.

EDIT: V čipy a prakticky vše, co budete požádáni o.
Old 1. října 2008, 20:18
Dárce Skupina

Jo, já vlastně napsali nahoru odpověď včera, ale zapomněla narazila odpovědět, tak jsem si to shrneme:

1. Já nevím, já nejsem ve Spojeném království: p
2. monitoru dobrá volba
3. Nezáleží na tom, monitor háky až přes DVI-D
4. PSU to v pořádku, zkontrolujte, zda můžete dostat 450W Corsair levnější, jsou téměř stejné jednotky
5. Základní deska je v pohodě, ale DS3R je pro hardware RAID, které byste pravděpodobně ok s DS3L
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 2. října 2008, 10:54
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Bubba View Post
Jsem opravdu není snaží být ptáka, ale Carbon nedávnem udělal skvělý tutoriál o počítačových dílů zde: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Já vím, je to prostě nemožné číst webovou stránku a podívat se každé vlákno, takže doufám, že si to s dobrým úmyslem i určena. Je to opravdu dobré hodnocení na počítačové díly a zahrnuje rovněž čipy jste mluvil.

EDIT: V čipy a prakticky vše, co budete požádáni o.
Ano, jeho geniální číst, a velice informativní. Našel jsem ji včera v noci, trochu jsem vyslán po mé odpovědi, a pak můj internet šel, jako jsou BT dělá nějakou práci

Každopádně si myslím, budu se s DS3L, ale který z nich? K dispozici jsou 3?

Tady - 62 liber
Tady
- 72 liber
Tady - £ 85 - Ale tohle je RAID, a nemám potřebu, takže jedna z prvních dvou?

Našel jsem na 450W Corsair, ale jen tad levnější. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS

Díky Kluci:)

Ben
Old 2. října 2008, 11:48
Dárce Skupina

Myslím, že Carbon znamenalo první z těch, jelikož se jedná o čipovou sadu P35 (jako ten, vybrala před)

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 2. října 2008, 12:06
Dárce Skupina

Jo, když můžete získat P43 je to asi stojí za to. Jinak vzít P35.
Old 2. října 2008, 12:15
Člen Skupina

Správně, dobře jsem si jít pro P35 Myslím, díky:)

Jsem v Anglii, pokud vidím, Newegg nejsou tu loď, je to pravda?

Jsem zachránil £ 150 + s nimi, když můžete objednat.

Ben
Old 2. října 2008, 12:43
Dárce Skupina

Ne, můžete zkusit ostatní britské servery, jako když scan.co.uk.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.