![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Já jsem chtěl stavět můj první highspec / hrací ploše. Zatím můj seznam; Samsung F1 500 GB pevný disk NZXT Lexa Blackline - Red - Případ Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD Drive LG W2252TQ Monitor - kontrast 10000:1 Teď si chci Quad Core nebo duální? Byl jsem při pohledu na E8400 a Q6600, které se vám doporučí, nebo pokud ani, které tam jsou alternativy? A grafiky, 8800GT 9800GT nebo HD4850 PCS extrémní? Chci si hrát, CoD4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (y) hlavně číslo 3 Třeba Crysis rFactor, GRID Jaký by byl nejlepší pro mě? A kdyby nic jiného v mém seznamu není správné pro mě, co by to bylo? Můj rozpočet se pohybuje okolo 600 liber + DPH (Nemůžu tvrdit, že zpět) Díky Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "je obecně velmi špatná cena bodu pro monitory. 1680x1050 nevyužívá HD res velmi dobře a obvykle jen o něco levnější, můžete dostat vyšší res (1920x1200) 24". Pokud jde o spekulace, čtyřkolky jádro je k ničemu. Na E8400 a 4850 je nejlepší nastavení, pokud jste na rozpočet. Pokud si nemůžete dovolit, že jdou z E8400 na E7200 a dostanete 4850. Můžete také nepotřebují Corsair 650 pro toto nastavení (450 bude v pořádku) a WD 640gb je stejně rychlý. Nikdy jsem neslyšel o případu, že buď ..
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh jo, tak jsem chtěl 24? "A když budu chtít použít pro TV použití, je lepší mít TV tuner postavena v / USB, nebo získat Freeview box pro TV? I naprosto láska tento! 50:000:1 kontrast! Ale z mého rozpočtu. Tento je nejlevnější nemůžu najít, což je polovina slušná. Cool, a chci se E8400 a HD4850? Mint. Vezmu to zkratkou pro HD Ahoj Def? Tak to bude mít HDMI výstup? Oh a PSU, tento jeden v pořádku? Díky za pomoc: D Ben * EDIT - Je tato základní deska do práce? Byl jsem řekl, že bude v pořádku, ale chcete zkontrolovat. Tady |
|
| |||
| |||
| Jsem opravdu není snaží být ptáka, ale Carbon nedávnem udělal skvělý tutoriál o počítačových dílů zde: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Já vím, je to prostě nemožné číst webovou stránku a podívat se každé vlákno, takže doufám, že si to s dobrým úmyslem i určena. Je to opravdu dobré hodnocení na počítačové díly a zahrnuje rovněž čipy jste mluvil. EDIT: V čipy a prakticky vše, co budete požádáni o. |
|
| |||
| |||
| Jo, já vlastně napsali nahoru odpověď včera, ale zapomněla narazila odpovědět, tak jsem si to shrneme: 1. Já nevím, já nejsem ve Spojeném království: p 2. monitoru dobrá volba 3. Nezáleží na tom, monitor háky až přes DVI-D 4. PSU to v pořádku, zkontrolujte, zda můžete dostat 450W Corsair levnější, jsou téměř stejné jednotky 5. Základní deska je v pohodě, ale DS3R je pro hardware RAID, které byste pravděpodobně ok s DS3L
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Každopádně si myslím, budu se s DS3L, ale který z nich? K dispozici jsou 3? Tady - 62 liber Tady - 72 liber Tady - £ 85 - Ale tohle je RAID, a nemám potřebu, takže jedna z prvních dvou? Našel jsem na 450W Corsair, ale jen tad levnější. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Díky Kluci:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že Carbon znamenalo první z těch, jelikož se jedná o čipovou sadu P35 (jako ten, vybrala před)
| |||
| |||
| Jo, když můžete získat P43 je to asi stojí za to. Jinak vzít P35.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Správně, dobře jsem si jít pro P35 Myslím, díky:) Jsem v Anglii, pokud vidím, Newegg nejsou tu loď, je to pravda? ![]() Jsem zachránil £ 150 + s nimi, když můžete objednat. Ben |
|
| |||
| |||
| Ne, můžete zkusit ostatní britské servery, jako když scan.co.uk.