![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Είμαι που θέλουν να οικοδομήσουν την πρώτη μου highspec / gaming desktop. Μέχρι σήμερα, η λίστα μου είναι? Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - Κόκκινη - Υπόθεση Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD Drive LG W2252TQ Monitor - Αντίθεση 10000:1 Τώρα, κάντε Θέλω Quad ή Dual Core; Έχω εξετάζει το E8400, και ο Q6600, που σας προτείνουμε, ή αν δεν έχουμε ούτε, εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν; Και των γραφικών, 8800GT 9800GT ή HD4850 PCS ακραία; Θέλω να παίξω, COD4 Halo SimTractor Περιπέτεια Tycoon (ες) κυρίως αριθμό 3 Ίσως Crysis rFactor, GRID Ποια θα ήταν καλύτερο για μένα; Και αν κάτι άλλο στη λίστα μου δεν είναι σωστή για μένα, αυτό που θα πρέπει να είναι; Προϋπολογισμός μου είναι περίπου £ 600 + ΦΠΑ (Ι μπορεί να ισχυριστεί ότι πίσω) Ευχαριστώ Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ άσχημο σημείο τιμών για τις οθόνες. 1680x1050 HD res δεν κάνει πολύ καλά και συνήθως μόνο για λίγο χαμηλότερες μπορείτε να πάρετε ένα υψηλότερο res (1920x1200) 24". Όσο για το spec, quad πυρήνας είναι άχρηστο. Οι E8400 και 4850 είναι η καλύτερη ρύθμιση, αν δεν πρόκειται για έναν προϋπολογισμό. Αν δεν έχει την πολυτέλεια ότι πάει από το E8400 στην E7200, και θα έχει το 4850. Μπορείτε, επίσης, δεν χρειάζεται η Corsair 650 για το setup (450 θα είναι ωραία) και ο WD 640GB είναι εξίσου γρήγορα. Δεν έχω ακούσει για αυτή την περίπτωση είτε ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh εντάξει, έτσι θέλω το 24 "; Και αν θέλω να το χρησιμοποιήσει για την τηλεόραση χρήση, είναι καλύτερα να έχουμε ένα ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης στο / USB, ή να πάρετε μια Freeview θέση για την τηλεόραση; Απόλυτα αγάπη αυτό! Αντίθεση 50:000:1! Όμως, από τον προϋπολογισμό μου. Αυτό είναι το φθηνότερο μπορώ να βρουν, που είναι το μισό της αξιοπρεπούς. Ψύχεται, και θέλω το E8400 και HD4850; Νομισματοκοπείο. Θεωρώ ότι το HD σημαίνει Hi Def; Έτσι θα έχουν έξοδο HDMI; Ω και PSU, αυτό μία καλά; Ευχαριστώ για τη βοήθεια: D Ben * EDIT - Είναι αυτό μητρικής έως και τη δουλειά; Μου έχουν πει ότι θα είναι ωραία, αλλά θέλουν να ελέγξουν. Εδώ |
|
| |||
| |||
| Είμαι πραγματικά δεν προσπαθεί να είναι καθίκι, του άνθρακα, αλλά μόλις πρόσφατα έκανε ένα μεγάλο φροντιστήριο για υπολογιστή μέρη εδώ: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ξέρω ότι είναι απλώς αδύνατο να διαβάσει ένα δικτυακό τόπο και να δούμε κάθε νήμα, οπότε ελπίζω να εκμεταλλευτώ αυτή με την καλή πρόθεση i προορίζεται. Είναι ένα πραγματικά καλό για την αξιολόγηση του υπολογιστή μέρη και περιλαμβάνει επίσης τις μάρκες σας μιλάμε. EDIT: Οι μάρκες και σχεδόν οτιδήποτε άλλο σας ρώτησε. |
|
| |||
| |||
| Ναι, πράγματι δακτυλογραφηθεί μια απάντηση χθες το βράδυ, αλλά ξέχασε να χτυπήσει απάντηση, γι 'αυτό θα συνοψίσω: 1. Δεν ξέρω, δεν είμαι στο ΗΒ: p 2. παρακολουθεί την καλή επιλογή 3. Δεν έχει σημασία, τα άγκιστρα παρακολούθηση, μέσω DVI-D 4. PSU του προστίμου, δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια φθηνότερη 450W Corsair, που πρόκειται για σχεδόν την ίδια μονάδα 5. Motherboard είναι ωραία, αλλά το DS3R είναι για hardware RAID, έχετε πιθανώς να είναι εντάξει με το DS3L
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Τέλος πάντων, πιστεύω ότι θα είμαι με την DS3L, αλλά ποιο; Υπάρχουν 3; Εδώ - £ 62 Εδώ - £ 72 Εδώ - £ 85 - Αλλά αυτό εδώ έχει RAID, και δεν χρειάζεται, για αυτό ένα από τα δύο πρώτα; Και βρήκα το 450W Corsair, αλλά το μόνο ένα tad φθηνότερα. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Χάρη Παιδιά:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω άνθρακα ως το πρώτο από αυτά, καθώς είναι ένα σ. 35 chipset (όπως αυτή που είχε επιλεγεί πριν)
| |||
| |||
| Ναι, αν μπορείς να το P43 είναι πιθανόν να αξίζει τον κόπο. Διαφορετικά, πιάσε το σ. 35.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Σωστά, αλλά εγώ θα πάμε για την σ. 35 νομίζω, χάρη:) Είμαι στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο βαθμό που μπορώ να δω, δεν Newegg πλοίο εδώ, ότι είναι σωστό; ![]() Έχω αποθηκεύσει £ 150 + μαζί τους, αν μπορώ σειρά. Ben |
|
| |||
| |||
| Όχι, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες ιστοσελίδες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο scan.co.uk όμως.