![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Ja sam koji žele izgraditi svoju prvu highspec / gaming desktop. Do sada je moja lista; Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - Crvena - Case Gusar TX 650W PSU Gusar Kit 4GB - 800mhz Samsung 20x DVD-Drive LG W2252TQ Monitor - Kontrast 10000:1 Sada, da li želim ili Quad Dual Core? Tražio sam na E8400 i Q6600, što vi, što vi preporučiti, ili ako ne, koje su alternative tamo? I grafika, 8800GT 9800GT ili HD4850 PCS krajnost? Želim igrati, COD4 Halo SimTractor Tycoon brdska željeznica (s) uglavnom broj 3 Možda Crysis rFactor, GRID Što bi bilo najbolje za mene? A ako ništa drugo u mojem popisu nije točno za mene, što bi trebalo biti? Moj proračun je oko £ 600 + PDV (ne mogu tvrditi da se vrati) Hvala Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "u cjelini je veoma loša cijena točka za monitore. 1680x1050 HD radi ni res dobro i obično samo malo jeftiniji možete dobiti veće rezolucije (1920x1200) 24". Što se tiče špekulacija, quad core je beskoristan. The E8400 i 4850 je najbolji setup, osim ako ste na proračun. Ako si ne možete dozvoliti da ide s E8400 na E7200 i dobio 4850. Također ne treba gusar 650 za taj setup (450 će biti u redu), a WD 640GB je jednako brzo. Nikada nisam čuo za slučaj da je bilo ..
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh ok, tako ja želim od 24 "? A ako želim koristiti ga koristiti za TV, je li bolje imati TV Tuner sagrađena / USB ili dobiti Freeview kutije za TV? Ja apsolutno ljubav ovo! Kontrast 50:000:1! Ali iz moje proračuna. Ovo je najjeftiniji mogu pronaći, što je polovina pristojno. Cool, a ja želim na E8400 i HD4850? Mint. Ja ga se zalaže za HD Hi def? Tako će imati HDMI izlaz? Oh i PSU, ovo jednom redu? Hvala za pomoć: D Ben * EDIT - Je li to matična ploča na posao? Poznato mi je rekao da će biti u redu, ali želite provjeriti. Ovdje |
|
| |||
| |||
| Ja sam stvarno ne pokušava biti kurac, ali tek nedavno Carbon učinio velik tutorial na računalu dijelova ovdje: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Znam da je jednostavno nemoguće pročitati website i vidjeti svaki thread, pa nadamo se da ćete iskoristiti ovu s dobrom namjerom i namjena. To je zaista dobro procjene računalnih dijelova i također uključuje chips ste pričaju. EDIT: The čips i gotovo sve što Vam je pitao o tome. |
|
| |||
| |||
| Da, zapravo kucanog gore odgovor sinoć, ali je zaboravio to kliknite na odgovor, pa ću ga sažeti: 1. ne znam, nisam u Velikoj Britaniji: p 2. monitor je dobar izbor 3. Svejedno, monitor kuka gore preko DVI-D 4. PSU's fine, vidi ako možeš dobiti 450W gusar jeftiniji, oni su gotovo iste jedinice 5. Matična ploča je u redu, ali je za DS3R hardware RAID, ti bi vjerojatno biti ok sa DS3L
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() U svakom slučaju, mislim da idem na s DS3L, ali koje? Postoje 3? Ovdje - 62 £ Ovdje - 72 £ Ovdje - 85 £ - Ali ovo je RAID, a ja ne trebaju, pa jedno od prva dva? I ja sam našao 450W gusar, a tek TAD jeftinije. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Dečki hvala:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim Carbon značio je prvi od tih, jer je P35 chipset (poput one koju je izabrao prije)
| |||
| |||
| Da, ako možeš dobiti P43 je vjerojatno isplati. Inače zgrabite je P35.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Pravo, i ja ću poći za P35 Mislim, hvala:) Ja sam u UK, koliko mogu vidjeti, ne Newegg brod ovdje, da je ispravan? ![]() I've spremljene £ 150 + s njima, ako ja mogu naručiti. Ben |
|
| |||
| |||
| Nope, možete isprobati druge web lokacije kao što su Velika Britanija scan.co.uk ipak.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 64 x 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 28 rujan 2009 09:28 |
| Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 29 kolovoz 2009 09:31 |
| Dual Core ili Quad Core | gone8to1248 | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 11. travanj 2008 08:23 |
| Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? | Anonimouse | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. lipnja 2007 00:33 |
| Dual Core vs Quad Core procesori? | ong_1988 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2007 22:22 |
| Thread Tools | |
| |