kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Dual Core vs Quad Core - és más kérdés ...

Reply

Téma eszközök
Old Október 1 2008, 08:43
Csoport tagja

Default Dual Core vs Quad Core - és más kérdés ...

Hi All

Én meg akarja építeni az első highspec / Gaming asztalon.

Eddig, a lista;

Samsung F1 500GB merevlemez
NZXT Lexa Blackline - Vörös - Case
Corsair TX 650W PSU
Corsair 4GB Kit - 800MHz
Samsung 20x DVD-meghajtó
LG W2252TQ
Monitor - 10000:1 kontraszt

Nos, nem akarom Quad vagy Dual Core? Már néztem az E8400 és a Q6600, amely tudja ajánlani, vagy ha egyik sem, amely az alternatívák léteznek?

És grafika,

8800GT
9800GT
vagy HD4850 PCS szélsőséges?

Játszani akarok

Cod4
Halo
SimTractor
Roller Coaster Tycoon (ok) leginkább a 3 -
Lehet, hogy a Crysis
rFactor,
GRID

Mi lenne a legjobb nekem?

És ha bármi mást, ami a listámhoz nem helyes nekem, mi legyen az?

Saját költségvetése kb 600 + ÁFA (Én is azt állítják, hogy vissza)

Köszönöm

Ben:)
Old Október 1 2008, 10:56
Donor Group

22 "általában egy nagyon rossz ár pontot figyeli. 1680x1050 meg sem a HD-res nagyon jól és általában csak egy kicsit olcsóbban lehet kapni a nagyobb felbontás (1920x1200) 24".

A SPEC, quad core haszontalan. Az E8400 és a 4850 a legjobb beállítás, ha te vagy a költségvetést. Ha nem engedheti meg magának, hogy menjen az E8400 az E7200, és kap a 4850.

Ön még nem kell a 650 Corsair hogy setup (450 lesz), és a WD 640GB éppen olyan gyorsan. Még soha nem hallottam, hogy az esetre ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 1 2008, 11:25
Csoport tagja

Ahh oké, ezért szeretném a 24 "? És ha akarom használni a TV-felhasználás, ez jobb, ha van egy beépített TV-tuner / USB, vagy egy Freeview box a TV?

Én teljesen szerelmes ez! 50:000:1 kontraszt! De ki a saját költségvetésére.

Ez a legolcsóbb megtalálom, ami fele a tisztességes.

Hűtsük le, és azt szeretné, hogy az E8400 és HD4850? Mint. Azt hiszem a HD jelentése Hi Def? Így lesz a HDMI kimenet?

Ó, és PSU, ez Egy jó?

Köszönöm a segítséget: D

Ben

* EDIT - Ez az alaplap fel a munkát? Már mondtam, hogy jó lesz, de szeretné, hogy ellenőrizze. Itt
Old Október 1 2008, 19:33
Donor Group

Én tényleg nem azért, hogy egy fasz, de a Carbon Nemrég volt egy nagy bemutató számítógép részei itt van: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Tudom, hogy ez egyszerűen lehetetlen, hogy olvassa el a honlapon, és minden téma, így remélem, hogy ezt a jó szándékot i szánták. Ez egy nagyon jó értékelést számítógép alkatrészek és szintén tartalmazza a zseton van szó.

Edit: A chipek és gyakorlatilag minden mást meg kérdeztük.
Old Október 1 2008, 20:18
Donor Group

Igen, valóban begépelt egy válasz tegnap este, de elfelejtettem a hit válaszát, így fogok summarize it:

1. Nem tudom, én nem az Egyesült Királyságban: p
2. monitor jó választás
3. Nem számít, a monitor horgok révén nyomon DVI-D
4. PSU baj, nézd meg, hogy egy 450W Corsair olcsóbb, akkor majdnem ugyanolyan egység
5. Alaplap rendben van, de a DS3R a hardveres RAID, akkor valószínűleg az OK-ra a DS3L
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Október 2 2008, 10:54
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Én tényleg nem azért, hogy egy fasz, de a Carbon Nemrég volt egy nagy bemutató számítógép részei itt van: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Tudom, hogy ez egyszerűen lehetetlen, hogy olvassa el a honlapon, és minden téma, így remélem, hogy ezt a jó szándékot i szánták. Ez egy nagyon jó értékelést számítógép alkatrészek és szintén tartalmazza a zseton van szó.

Edit: A chipek és gyakorlatilag minden mást meg kérdeztük.
Igen, a ragyogó olvasni, és nagyon informatív. Azt találták, hogy az éjjel, egy kicsit, miután posted my válasza, majd az Internet ment, mint a BT csinálunk valami munkát

Különben is, azt hiszem, én megyek a DS3L, de melyik? Jelenleg 3?

Itt - £ 62
Itt
- £ 72
Itt - £ 85 - De ez már a RAID, és nincs rá szükség, ezért az egyik első kettő?

És találtam a Corsair 450W, de csak egy tad olcsóbb. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS

Köszi Srácok:)

Ben
Old Október 2 2008, 11:48
Donor Group

Azt hiszem, Carbon jelentette az első ilyen, mivel a P35 chipset (mint amit már kiválasztott korábban)

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 2 2008, 12:06
Donor Group

Persze, ha kap a P43 ez valószínűleg megéri. Egyébként megragadom a P35.
Old Október 2 2008, 12:15
Csoport tagja

Igaz, én is megyek a P35 Azt hiszem, köszönöm:)

Én vagyok az Egyesült Királyságban, amennyire én látom, Newegg nincsenek itt, hogy a helyes?

Már mentette £ 150 + velük, ha én is azért.

Ben
Old Október 2 2008, 12:43
Donor Group

Nem, akkor próbáld más weboldalakon, mint a brit scan.co.uk is.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core scooby180169 Processzorok, alaplapok és RAM 1 Szeptember 28, 2009 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race cheesepuff Processzorok, alaplapok és RAM 11 Augusztus 29, 2009 09:31
Dual Core vagy Quad Core gone8to1248 Processzorok, alaplapok és RAM 13 11. április 2008 08:23
Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? Anonimouse Processzorok, alaplapok és RAM 2 29. június 2007 00:33
Dual Core Vs Quad Core processzorok? ong_1988 Processzorok, alaplapok és RAM 3 18. március 2007 22:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.