![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All Én meg akarja építeni az első highspec / Gaming asztalon. Eddig, a lista; Samsung F1 500GB merevlemez NZXT Lexa Blackline - Vörös - Case Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz Samsung 20x DVD-meghajtó LG W2252TQ Monitor - 10000:1 kontraszt Nos, nem akarom Quad vagy Dual Core? Már néztem az E8400 és a Q6600, amely tudja ajánlani, vagy ha egyik sem, amely az alternatívák léteznek? És grafika, 8800GT 9800GT vagy HD4850 PCS szélsőséges? Játszani akarok Cod4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (ok) leginkább a 3 - Lehet, hogy a Crysis rFactor, GRID Mi lenne a legjobb nekem? És ha bármi mást, ami a listámhoz nem helyes nekem, mi legyen az? Saját költségvetése kb 600 + ÁFA (Én is azt állítják, hogy vissza) Köszönöm Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "általában egy nagyon rossz ár pontot figyeli. 1680x1050 meg sem a HD-res nagyon jól és általában csak egy kicsit olcsóbban lehet kapni a nagyobb felbontás (1920x1200) 24". A SPEC, quad core haszontalan. Az E8400 és a 4850 a legjobb beállítás, ha te vagy a költségvetést. Ha nem engedheti meg magának, hogy menjen az E8400 az E7200, és kap a 4850. Ön még nem kell a 650 Corsair hogy setup (450 lesz), és a WD 640GB éppen olyan gyorsan. Még soha nem hallottam, hogy az esetre ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh oké, ezért szeretném a 24 "? És ha akarom használni a TV-felhasználás, ez jobb, ha van egy beépített TV-tuner / USB, vagy egy Freeview box a TV? Én teljesen szerelmes ez! 50:000:1 kontraszt! De ki a saját költségvetésére. Ez a legolcsóbb megtalálom, ami fele a tisztességes. Hűtsük le, és azt szeretné, hogy az E8400 és HD4850? Mint. Azt hiszem a HD jelentése Hi Def? Így lesz a HDMI kimenet? Ó, és PSU, ez Egy jó? Köszönöm a segítséget: D Ben * EDIT - Ez az alaplap fel a munkát? Már mondtam, hogy jó lesz, de szeretné, hogy ellenőrizze. Itt |
|
| |||
| |||
| Én tényleg nem azért, hogy egy fasz, de a Carbon Nemrég volt egy nagy bemutató számítógép részei itt van: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Tudom, hogy ez egyszerűen lehetetlen, hogy olvassa el a honlapon, és minden téma, így remélem, hogy ezt a jó szándékot i szánták. Ez egy nagyon jó értékelést számítógép alkatrészek és szintén tartalmazza a zseton van szó. Edit: A chipek és gyakorlatilag minden mást meg kérdeztük. |
|
| |||
| |||
| Igen, valóban begépelt egy válasz tegnap este, de elfelejtettem a hit válaszát, így fogok summarize it: 1. Nem tudom, én nem az Egyesült Királyságban: p 2. monitor jó választás 3. Nem számít, a monitor horgok révén nyomon DVI-D 4. PSU baj, nézd meg, hogy egy 450W Corsair olcsóbb, akkor majdnem ugyanolyan egység 5. Alaplap rendben van, de a DS3R a hardveres RAID, akkor valószínűleg az OK-ra a DS3L
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Különben is, azt hiszem, én megyek a DS3L, de melyik? Jelenleg 3? Itt - £ 62 Itt - £ 72 Itt - £ 85 - De ez már a RAID, és nincs rá szükség, ezért az egyik első kettő? És találtam a Corsair 450W, de csak egy tad olcsóbb. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Köszi Srácok:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, Carbon jelentette az első ilyen, mivel a P35 chipset (mint amit már kiválasztott korábban)
| |||
| |||
| Persze, ha kap a P43 ez valószínűleg megéri. Egyébként megragadom a P35.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Igaz, én is megyek a P35 Azt hiszem, köszönöm:) Én vagyok az Egyesült Királyságban, amennyire én látom, Newegg nincsenek itt, hogy a helyes? ![]() Már mentette £ 150 + velük, ha én is azért. Ben |
|
| |||
| |||
| Nem, akkor próbáld más weboldalakon, mint a brit scan.co.uk is.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Szeptember 28, 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Dual Core vagy Quad Core | gone8to1248 | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 11. április 2008 08:23 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core processzorok? | ong_1988 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2007 22:22 |
| Téma eszközök | |
| |