![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי הכל
אני המבקשים לבנות הראשונה שלי highspec / Gaming Desktop. עד כה, את הרשימה; Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - אדום - Case Corsair TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800mhz Samsung 20x-DVD LG W2252TQ צג - ניגודיות 10000:1 עכשיו, אני רוצה לעשות Dual Core או Quad? אני כבר מסתכל על E8400, ואת Q6600, אשר אתם ממליצים, או אם לא, אילו אלטרנטיבות יש? וגרפיקה, 8800GT 9800GT או HD4850 PCS קיצוני? אני רוצה לשחק, COD4 Halo SimTractor רכבת שעשועים Tycoon (S) בעיקר מספר 3 אולי Crysis rFactor, טבלה מה יהיה הכי טוב בשבילי? ואם כל דבר אחר את הרשימה אינה נכונה בשבילי, מה זה צריך להיות? התקציב שלי הוא בסביבות £ 600 + מע"מ (אני יכול לטעון את זה בחזרה) תודה בן:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
22 "באופן כללי הוא רע מאוד מחיר נקודת צגים. 1680x1050 HD לא עושה מיל 'טוב מאד, ועל בדרך כלל רק קצת זול יותר תוכל לקבל גבוה מיל (1920x1200) 24".
כפי עבור spec, מרובע ליבות הוא חסר תועלת. ה E8400 ו 4850 היא הטובה ביותר של תוכנית ההתקנה, אלא אם אתה על תקציב. אם אתה לא יכול להרשות לעצמו את זה, לך על E8400 של E7200, ולקבל את 4850. אתה גם לא זקוק Corsair עבור תוכנית ההתקנה של 650 (450 יהיה בסדר) ואת WD 640GB היא בדיוק כפי מהר. אני כבר לא שמעתי את זה במקרה או ..
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
אהה בסדר, אז אני רוצה 24 "? ואם אני רוצה להשתמש בה עבור משתמשים טלוויזיה, שעדיף לעשות טלוויזיה כונן מובנה / USB, או לקבל את התיבה Freeview טלוויזיה?
אני בהחלט אוהב זה! 50:000:1 ניגודיות! אבל מחוץ לתקציב שלי. זה הוא הזול ביותר שאני יכול למצוא, שהוא חצי הגון. מגניב, ואני רוצה את E8400 ו HD4850? מנטה. אני לוקח את זה HD מייצג Def היי? אז האם זה יש HDMI הפלט? הו ו PSU, זה אחד בסדר? תודה על העזרה: D בן * עריכה - לוח האם זה עד את העבודה? אני כבר אמר שזה יהיה בסדר, אבל רוצה לבדוק. כאן |
|
|
|||
|
|||
|
אני באמת לא מנסה להיות שמוק, אבל רק לאחרונה Carbon עשה מצוין הדרכה על המחשב חלקים כאן: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
אני יודע, זה פשוט בלתי אפשרי לקרוא באתר ולראות כל פתיל, כך אני מקווה שתעבור את זה עם כוונות טובות אני מיועד. זה ממש טוב הערכה על חלקי המחשב, וכן כולל את הצ 'יפס שאתה מדבר. ערוך: את הצ 'יפס או כמעט כל דבר אחר שביקשת בנושא. |
|
|
|||
|
|||
|
כן, אני בעצם חוזר על הקלדת אתמול בלילה אבל שכחת להכות תגובה, אז אני יהיה לסכם את זה:
1. אני לא יודע, אני לא בבריטניה: P 2. לפקח של בחירה טובה 3. לא משנה, את hooks לפקח באמצעות DVI-D 4. PSU בסדר, תבדוק אם אתה יכול לקבל 450W Corsair זול יותר, הם כמעט באותה יחידה 5. לוח האם זה בסדר, אבל הוא DS3R בחומרה RAID, היית כנראה להיות בסדר עם DS3L
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה, אני חושב שאני הולך עם DS3L, אבל איזה מהם? יש 3? כאן - £ 62 כאן - £ 72 כאן - £ 85 - אבל זה יש RAID, ואני לא צריך את זה, כל כך אחד את שני הראשונים? ומצאתי את 450W Corsair, אבל רק ילדון זולה. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS תודה חבר 'ה:) בן |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני חושב התכוון Carbon הראשון של אלה, שכן מדובר שבבים P35 (כמו זה שיש לך לפני שנבחר)
|
|||
|
|||
|
כן, אם אתה יכול להשיג את P43 זה כנראה שווה את זה. אם לא תופסים את P35.
|
|
|
|||
|
|||
|
נכון, גם אני מתכוון ללכת על P35 אני חושב, תודה:)
אני בבריטניה, ככל שאני יכול לראות, Newegg הספינה לא כאן, זה נכון? ![]() אני כבר 150 + £ השמורים עמם, אם אני יכול להזמין. בן |
|
|
|||
|
|||
|
לא, אתה יכול לנסות אתרים אחרים כגון בריטניה scan.co.uk אליה.
|