![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All Aš nori kurti mano pirmasis highspec / lošimo stalo. Kol kas mano sąrašas; Samsung F1 500GB Hard Drive NZXT Lexa Blackline - raudona - Byla CORSAIR TX 650W PSU Corsair 4GB Kit - 800MHz LG 20x DVD diskas LG W2252TQ Monitorius - 10000:1 Kontrastas Dabar aš noriu Quad ar Dual Core? Aš ieškau ne E8400 ir Q6600, kuris jums rekomenduoti, arba jei nei, kuri alternatyva yra ten? Ir grafika, 8800GT 9800GT arba HD4850 PCS Extreme? Noriu žaisti CoD4 Halo SimTractor Roller Coaster Tycoon (-ai) iš esmės numeris 3 Gal Crysis rFactor, GRID Kas būtų geriausia man? Ir jei kas nors dar mano sąraše nėra teisinga man, kokia turėtų būti? Mano biudžetas yra maždaug £ 600 + PVM (galiu teigti, kad atgal) Ačiū Ben:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "apskritai yra labai neblogai kaina taškas monitorių. HD 1680x1050 neturi nei res labai gerai ir dažniausiai tik šiek tiek pigiau Jūs galite gauti aukštojo Res (1920x1200) 24". Kaip spec, Quad Core yra nenaudingas. E8400 ir 4.850 yra geriausias setup, nebent esate biudžeto. Jei negalite sau leisti, kad pereiti iš E8400 į E7200, ir gauti 4.850. Jums taip pat nereikia Corsair 650 to setup (450 bus gerai) ir WD 640GB, yra lygiai taip pat greitai. Aš niekada išgirsti, kad jeigu bet ..
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahh Gerai, kad aš noriu 24 "? O jei aš noriu jį naudoti televizija naudoti, tai geriau turėti TV Tuner pastatytas / USB, arba gauti Freeview dėžutė televiziją? I absolutely love šitas! 50:000:1 kontrastas! Bet iš savo biudžeto. Šitas yra pigiausias galiu sužinoti, kuris yra pusė gera. Cool, ir aš noriu E8400 ir HD4850? Mint. Aš manau, HD stovai Hi Def? Tad ar tai turi HDMI išėjimo? O ir PSU šitas vienas gerai? Ačiū už pagalbą: D Ben * Edit - Ar ši plokštė iki darbo? Man buvo pasakyta, kad bus gerai, bet norite patikrinti. Čia |
|
| |||
| |||
| Aš tikrai ne bandyti būti varpa, bet Anglies neseniai padarė didelį Tutorial kompiuterių dalys čia: http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Žinau, kad tiesiog neįmanoma skaityti svetainėje ir pamatyti kas gija, todėl aš tikiuosi, kad jūs į tai su gerai ketinimais i skirti. Tai tikrai geras įvertinimas kompiuterių dalių ir taip pat apima lustų tu kalbi. EDIT: lustai ir beveik visa kita jums paklausti apie. |
|
| |||
| |||
| Taip, aš tikrai įvedėte iki Atsakyti paskutinę naktį, bet pamiršau Hit atsakyti, kad aš ją apibendrinti: 1. I don't know, I'm not in UK: P 2. monitorius geras pasirinkimas 3. Nesvarbu, kabliukai iki monitoriaus per DVI-D 4. PSU's fine, pažiūrėkite, ar galite gauti 450W Corsair pigesni, jie beveik to paties vieneto 5. Pagrindinė plokštė yra gerai, bet DS3R skirtas RAID, you'd tikriausiai bus ok su DS3L
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Anyway, I think I'm going to su DS3L, tačiau viena? Yra 3? Čia - £ 62 Čia - £ 72 Čia - £ 85 - bet šis buvo RAID, ir man nereikia, kad vienas iš pirmųjų dviejų? Ir aš rasiu 450W Corsair, bet jos tik tad pigiau. http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=CA-006-CS Thanks guys:) Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad Carbon reiškė iš pirmųjų, nes jis P35 chipsetu (pavyzdžiui, viena jums buvo pasirinktas prieš tai)
| |||
| |||
| Taip, jei galite P43 tai turbūt verta. Priešingu patraukti P35.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Teisė, gerai I'll go for P35 Manau, ačiū:) I'm in UK, kiek matau, Newegg neturi laivas čia, kad teisingas? ![]() Zapiszę £ 150 + su jais, jei aš galiu mokėti. Ben |
|
| |||
| |||
| Nope, galite pabandyti kitas JK tinklapis scan.co.uk kaip nors.